Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

НИСУ ЏАБЕ СВЕТСКИ ШАМПИОНИ: Петлови КЉУЦНУЛИ Панцере! Хумелс ТРАГИЧАР, ноћас ће САЊАТИ Ернандеза (ВИДЕО)

15.06.2021. 22:33
fudbalska reprezentacija Nemačke
фудбалска репрезентација Немачке / Извор: Реутерс

Триколори стартовали победом у "групи смрти".

Судар бивших шампиона Старог континента у Минхену, припао је селекцији Француске! Актуелни светски прваци су утишали “Алијанц арену” и аутоголом Матса Хумелса дошли до победе против Немачке резултатом 1:0 (1:0), на затварању првог кола Европског првенства.

Mozzart даје највеће квоте на свету: Француска 2,85, Португалија 1,57!

Mozzart даје највеће квоте на свету: Француска 2,85, Португалија 1,57!

ПАО РЕКОРД НА ПУШКАШ АРЕНИ: Роналдо исписао ИСТОРИЈУ против Мађара! Ово нико до сада није УРАДИО

ПАО РЕКОРД НА ПУШКАШ АРЕНИ: Роналдо исписао ИСТОРИЈУ против Мађара! Ово нико до сада није УРАДИО

СКАНДАЛ ПОТРЕСА ЕУРО: Селектор изнео ШОКАНТНЕ податке!

СКАНДАЛ ПОТРЕСА ЕУРО: Селектор изнео ШОКАНТНЕ податке!

Ова победа ће много значити Галским петловима, будући да је бранилац титуле Португалија убедљиво савладао на старту аутсајдера Мађарску у Будимпешти, па су се поменуте репрезентације одмах издвојиле на челу табеле “групе смрти” (Ф) и једном ногом практично “закорачиле” у другу рунду такмичења.

Немци су боље ушли у утакмицу, кренули агресивније и створили неколико шанси, међутим, одбрана Француске успешно је одолевала на све налете Панцера.

Водећем голу Галских петлова претходили су промашаји Погбе и Мбапеа, али је трећа била срећа за изабранике Дидијеа Дешама.

Наизглед безопасан напад, повео је Пол Погба, пребацио лопту на другу стативу код гол-аут линије Лукашу Ернандезу, који је из прве центрирао, а неспретни Мат Хумелс погодио сопствену мрежу и донео радост Триколорима.

Имали су Немци до краја полувремена шансу да изједначе. Дуго ће Илкај Гундоган жалити за промашеним зицером у 38. минуту, са само неколико метара, везиста шампиона Енглеске послао је лопту далеко од циља.

У наставку виђено је сијасет прилика на обе стране, жесток темпо и два поништена гола Французима, који су се на крају одбранили и сачували важна три бода.

Ток меча испратите овде

КРАЈ УТАКМИЦЕ!!! Француска је победила.
90 5. минут
Дембеле мења Рабиоа.
90. минут
Играће се још шест минута у судијској надокнади.
88. минут
Дешам појачава везни ред, Бензему је заменио Толисо.
87. минут
Две измене код Немаца: Излази Гинтер замениће га Емре Џан. Фоланд је на терену уместо Госенса.
85. минут
Поништен и други гол Французима: сјајну акцију извели су Мбапе и Бензема, нападач Парижана је протрчао и центрирао, а повратник у репрезентацију Француске затресао мрежу. Шпанац је сачекао знак из ВАР собе и пресудио да је нападач Реала био у офсајду.
80. минут
Погба игра одличну утакмицу, осујетио је све нападе немачког тима.
78. минут
Мбапе је протутњао поред Хумелса и стуштио се ка Нојеру, сустигао је трагичар досадашњег дела и клизећим стартом однео лопту и француског нападача који је тражио пенал, али је шпански судија одмахнуо руком.
74. минут
Двострука измена у Немачкој. Јоаким Лев је на терен послао Лероја Санеа и Тима Вернера, док су игру напустили Хаверц и Серж Гнабри.
65. минут
Поништен гол Мбапеа! Сјајно је Погба нашао младог нападача, који је још боље милиметарски прецизно погодио угао Нојера и од стативе послао лопту у мрежу, ипак, заставица је била високо у ваздуху и гол је поништен.
64. минут
Корнер за Немачку извео је Крос, одбрана Француза "очистила" опасност, али Панцери и не престају нападају. Галски петлови су у наставку потпуно стали.
59. минут
Бенжамин Павар је остао на трави после напада Немаца, када га је телом "однео" Госенс. Срећом по Французе, придигао се и наставиће меч.
57. мнут
Гнабри је све већа опасност за Французе, изашао је пред Љориса, али га је искусни голман прочитао. Нападач Бајерна је пао и тражио пенал, међутим, за Шпанца није било дилеме и само је одмахнуо руком.

 

53. минут
Најбоља прилика за Немце да дођу до изједначења. Госенс је центрирао са десне стране, Гнабри примио лопту у шеснаестерцу и из чисте позиције замало био непрецизан, шутиравши тик изнад пречке.
52. минут
Рабио је примио лопту од Мбапеа, стуштио се у казнени простор и добро шутирао, лопта је окрзнула стативу и отишла са спољне стране. Велика шанса за Французе да дуплирају вођство.

 

47. минут
Мбапе је био у незадрживом продору, прешао једног, па другог чувара у шеснаестерцу, али га је трећи зауставио и отклонио опасност.
46. минут
Почело је друго полувреме.
ЗАВРШЕНО ЈЕ ПРВО ПОЛУВРЕМЕ.
45. минут
Још 60 секунди играће се у првом делу.
44. минут
Погба је ушао у расправу са линијским судијом сматрајући да није у офсајду, али је прошао без жутог картона.
41. минут
Лопту је примио Бензема, међутим, нападач Реала је био превише искоса у казненом простору и дефанзивци Триколора су га лако зауставили.
38. минут
Каква прилика за Гундогана. Одбила се лопта од Павара и дошла до везисте Манчестер Ситија, али је Илкај шутирао траљаво и послао "зицер" проед стативе.
34. минут
Мбапе је прошао и центрирао, Гинтер клизећим стартом избацио лопту у корнер. Извешће га Гризман. Одбранили су се Немци.
27. минут
Нови слободан ударац за Панцере, опет је Крос узео лопту и поново непрецизно пребацио цео гол.
23. минут
Слободњак за Немце на 17 метара по средини гола, извео је Крос и погодио "живи зид".

 

20. минут
ГОООООООООЛ! Води Француска, аутогол је постигао Матс Хумелс, претходно је Лукас Фернандес убацио лопту у шеснаестерац Панцера после асистенције Погбе, а дефанзивац Немачке послао лопту иза Нојера!!!!
18. минут
Сјајна шанса за Французе: Мбапе је шутирао по средини гола, али је Нојер показао зашто је најбољи голман света, одбранивши ударац нападача ПСЖ-а.
13. минут
Први пут су запретили Французи, после центаршута са десне стране Гонтер је интервенисао у корнер, након кога је Погба надскочио Ридигера и послао лопту изнад пречке.
11. минут
Прекршај Гнабрија у нападу над Погбом.
6. минут
Французи још нису упутили ударац ка Нојеру, Немци све агресивњи. Жути картон за Кимиха, пошто је нагазио Лукаса Ернандеза.
3. минут
Први прекршај на утакмици, фаул су извели Немци. Центаршут Кроса прихватио је Хумелс у шеснаестерцу и главом шутирао непрецизно.
Утакмица је почела.

ТОК МЕЧА.

ФРАНЦУСКА - НЕМАЧКА 1:0 (1:0)

Стрелац: Хумелс (аутогол) 19.

Стадион: Алијанц арена.

Жути картон: Кимих (Немачка).

Судија: Карлос дел Серо (Шпанија).

Француска (4-3-3): Љорис - Павар, Варан, Кимпембе, Ернандез - Рабио (90 5. Дембеле), Канте, Погба - Бензема (89. Толисо), Гризман, Мбапе.

Немачка (3-4-2-1): Нојер - Гинтер (88. Џан), Хумелс, Ридигер - Кимих, Гундоган, Крос, Госенс (88. Воланд) - Милер, Хаверц (74. Сане) - Гнабри (74. Вернер).

 

Највећи дерби првог кола ЕП биће одигран вечерас (21.00) у Минхену. Светски шампиони и по квалитету најјача селекција на ЕУРО Француска игра против Немачке, која је увек међу фаворитима и игра на домаћем терену. Квота на Французе је 2,85, на Немце 2,90, на икс 3,00, а на GG3 2,40. Погледајте све квоте кладионице MOZZART за Француска - Немачка.