Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ЧАК 32 СРПСКИХ СПОРТИСТА НАС ЈЕ НАПУСТИЛО У 2021. ГОДИНИ: Неки су вечите ЛЕГЕНДЕ, а неки су ТРАГИЧНО изгубили ЖИВОТЕ

31.12.2021. 13:35
Milan Živadinović, Moca Vukotić, Stevan Jelovac, Duda Ivković, Nenad Stekić
Милан Живадиновић, Моца Вукотић, Стеван Јеловац, Дуда Ивковић, Ненад Стекић / Извор: Фото: МН press/SD илустрација

Вечна им слава.

Година на измаку остаће упамћена, између осталог, по одласку многих легендарних спортиста. Одлазећа 2021. била је тужна са спортске стране, јер је однела велики број асова, који су се преселили у вечност.

Почевши од прослављених тренерских магова Душана Дуде Ивковића, Милана “Барда” Живадиновића, преко легенди као што су Момчило Моца Вукотић, Данило Попивода, Драган Пантелић Панта, па до атлетских рекордера попут Вере Николић, Ненада Стекића, Даниала Јахића… Но, кренимо редом.

ЈАНУАР

9.1.

Само 48 сати после Божића, напустио нас је Петроније Пера Зимоњић (80), славни кондициони кошаркашки тренер.

Некадашњи стручњак за припрему, највише у ŽKK Црвена Звезда где се и прославио, радио је и у Партизану, OKK Београду.

Petronije Pera Zimonjić
Петроније Пера Зимоњић / Извор: Фото: KK Црвена звезда

Био је део стручног штаба женске селекције црвено-белих, која је 1979. постала Шампион Европе, под командом Страхиње Браце Атлагића. Огроман удео имао је и 1995. у стручном штабу мушког националног тима, који је под командом Душана Дуде Ивковића покорио Стари континент.

11.1.

Тек два дана након тога, престало је да куца срце Николе Јовановића (34), бившег веслача Црвене звезде, који је преминуо услед коронавируса.

Nikola Jovanović
Никола Јовановић / Извор: Фото: Printscreen/facebook/serbian rowing ловерс

Као веслач, Никола је освојио бројне медаље у млађим категоријама, нарочито у дисциплине скиф. Спортски дух. Иза себе је оставио супругу Александру, двогодишњег сина Дејана и једногодишњу ћерку Николину, док, нажалост, није дочекао да упозна своје треће дете које је на путу.

13.1.

Одлазак Боривоја Боре Ценића (92), једног од “оснивача” кошарке на овим просторима, будући да је 1068. освојио прво одличје – сребро, на Европском првенству у Сицилији.

Borivoje Bora Cenić
Боривоје Бора Ценић / Извор: МН Press

Легендарни тренер остао је упамћен као четвороструки првак Југославије у женској лиги и по томе што је био први тренер Душана Дуде Ивковића. Са женском селекцијом Југославије је 1960. на ЕП у Бугарској освојио високо пето место. Од 1995. до 2000. имао је функцију директора млађих селекција у Кошаркашком савезу Југославије.

15.1.

Није прошло ни три дана од Ценићеве смрти, а преминула је још једна тренерска легенда Михајло Мики Вуковић (77).

Творац моћне Валенсије, у мушкој, а нарочито женској конкуренцији. Спада у најтрофејније стручњаке из бивше Југославије, са Јединством из Тузле је 1989. постао шампион Европе, док је исте сезоне “открио” чувену бившу репрезентативку Разију Мујановић.

Mihajlo Miki Vuković
Михајло Мики Вуковић / Извор: Фото: Printscreen/Youtoube

Са женским тимом Валенсије 1992. је освојио све што се могло освојити, триплу круну (Лигу, Куп Краља и КЕШ), али на начин коме пре и после тога никоме није пошло за руком – без пораза! Само шест година касније, довео је мушки тим Слепих мишева до Купа Шпаније, првог трофеја у историји. Ипак, њему најдраже одличје је, без дилеме, било сребро са женском репрезентацијом Југославије 1990. на Светском првенству у Малезији.

19.1.

Корона је узела велики број младих живота, а међу њима и славног атлетског репрезентативца Даниала Јахића (42), дугогодишњег рекордера у скоку у даљ.

Danial Jahić
Даниал Јахић / Извор: МН Press

Он је био други, после Ненада Стекића (8.45), који је у “краљици спортова” на овим просторима скочио преко 8 метара, тачније 8,18. Са прескочених 8,02 у дворани, постао је 1999. године државни првак, док овај рецорд нико није могао да обори две деценије, све до 2019. када је то пошло за руком Страхињи Јованчевићу. Иначе, Јахић је иза себе оставио супругу и двоје деце.

21.1.

Списак преминулих у првом месецу 2021. закључен је смрћу функционера Драгана Вуксановића (66), који је подлегао коронавирусу.

Dragan Vuksanović
Драган Вуксановић / Извор: МН Press

Реч је о бившем кошаркашу и истакнутом спортском раднику, био је члан УО Тениског савеза Србије (од 2016.) и потпредседник УО ТК Црвена Звезда (од 2002.), а смрт га је затекла на овим функцијама. У време његовог мандата на месту директора Управе за спорт, Министарства просвете и спорта Републике Србије (2001-2004) спроведена је акција: “Играј за живот, дрога не”. Ову акцију опдржали су сви врхунски спортисти, а УНИЦЕФ је прогласио као најбољу превентивну против дроге.

ФЕБРУАР

2.2.

Фебруар је све почео трагичном смрћу младог фудбалер Филипа Радуловића (19) из Пландишта, који је погинуо на путу Вршац-Пландиште, када је на његов аутомобиле налетео возач из супротног правца.

Filip Radulović
Филип Радуловић / Извор: Фото: Printscreen/Facebook

До судбоносног дана, Филип је за успехом играо за локалну Слогу.

6.2.

У далеком Оману преминуо је пливачки тренер Срђан Филиповић (50) од срчаног удара.

Sršan Filipović
Сршан Филиповић / Извор: Фото: Принстцреен/Пливачки савез Србије

Реч је о стручњаку који је последњих година радио као селецтор Омана и створио првог олимпијца у историји ове азијске државе, у овом спорту.

8.2.

Прва жена која је прерано умрла у години на измаку била је Александра Цимеша (41), шампионка Србије у бодибилдингу и фитнесу.

Aleksandra Cimeša
Александра Цимеша / Извор: Фото: Printscreen/Instagram/alexcimesa

Као репрезентативка представљала је нашу државу на Европским и Балканским првенствима. У младости је била кошаркашица, а у овом спорту је догурала до кадетске репрезентације. Опробала се у каратеу и кик боксу, док је радила као fitness инструкторка и спортски новинар.

15.2.

Листу преминулих у другом месецу 2021. Закључио је кошаркашки тренер Дарко Перуничић (54).

Darko Peruničić
Дарко Перуничић / Извор: МН Press

Преко две деценије радио је у KK Земун, из кога је изнедрио асове попут Новице Величковића, Радета Загорца, Марка Пецарског… Многи су га сматрали за једног од најбољих стручњака за рад са младима на овим просторима.

МАРТ

1.3.

Као гром из ведра неба одјекнула је тужна вест да више нема Миленка Савовића - “Светог Саве” (61). Легендарни кошаркаш и најуспешнији дирецтор KK Партизан, кога је са Жељком Обрадовићем на клупи, одвео до прве и једине титуле Шампиона Европе, преминуо је од последица коронавируса.

Milenko Savović
Миленко Савовић / Извор: МН Press

Током играчке каријере, на позицији центра, блиставим партијам, ушао је у срца Гробара, из кога више никада није изашао. Нарочито када им је као функционер подарио титулу европског првака. У репрезентацији Југославије играо је на Европском првенству 1983.

25.3.

Млађе генерације се не сећају Томислава Таушана (84), прослављеног бившег голмана и касније тренера Спартака из Суботице.

Tomislav Taušan
Томислав Таушан / Извор: Фото: Printscreen/Youtoube

Остао је упамћен као херој меча против Црвене звезде 1962. године, када су Плави голубови у полуфиналу Купа Југославије, избацили клуб са Маракане, изборивши пласман у финале, где су поражени од ОФК Београда са 1:4. Био је то први од два финала Суботичана, који су у сезони 1993/94 изгубили од Партизана (2:3, 1:6), али је смрт Таушана оставила велику празнину у суботичком суперлигашу.

28.3.

Прерано нас је напустио и Владимир Младеновић (51), бивши одбојкаш је трагично настрадао.

Преко Младог радника (Пожаревац), Црвене звезде и Војводине стигао је до дреса репрезентације Југославије.

Vladimir Mladenović
Владимир Младеновић / Извор: МН Press

Са Звездом је освојио два пехара Купа Југославије (1991, 1993), као и сребрну медаљу на Медитеранским играма 1991. године у Атини.

АПРИЛ

12.4.

Чувени рукометни тренер Вук Рогановић (78) преминуо је после дуге и тешке болести. После успешне играчке, имао је још бољу тренерску каријеру, обзриом да је са 26 клубова освојио 24 трофеја.

Vuk Roganović
Вук Рогановић / Извор: МН Press

Био је селектор мушке репрезентације Белгије, земљи где је и упловио у тренерске воде, док је од 1995. до 1996. године седео на клупи женског националног тима Југославије.

МАЈ

13.5.

Жртва коронавируса био је и Милан Косановић (41). Некадашњи помоћник Владана Милојевића и “мозак” стварања “европске Звезде”, када су у тандем њих двојица увели црвено-беле у Лигу шампиона и освојили две титуле у Суперлиги Србије.

Milan Kosanović
Милан Косановић / Извор: Фото: ФК Црвена звезда

После одласка са Маракане, радио је као директор Војводине. Пре него што је стекао фудбалско “име и презиме”, не треба заборавити, да су из његове “радионице” изашли асови попут Сергеја Милинковић-Савића и Мијата Гаћиновића, док је приликом освајања Светског првенства на Новом Зеланду за играче до 20 година, био помоћник тадашњем селектору Орлића Вељку Пауновићу.

ЈУН

28.6.

На Видовдан је умрла Вера Николић (74), једина светска рекордерка у историји југословенске и српске атлетике преминула је од последица можданог удара, који је доживела у јануару, а од марта је била у болници.

Vera Nikolić
Вера Николић / Извор: МН Press

Далеке 1966. изабрана је за најбољег спортисту старе Југе, а четири пута за најбољу спортисткињу. Исте године је са само 17,5 лета освојила злато на Европском шампионату у Будимпешти, прво злато на ЕП за Југославију у атлетским првенстима. Од 1968. до 1971. Године држала је светски рекорд у трци на 800 метара.

ЈУЛ

1.7.

Перспективни кошаркашки тренер Марко Ераковић преминуо је после краће болести у 36. години.

Marko Eraković
Марко Ераковић

Само две године раније изабран је за најбољег младог тренера у Кини.

17.7.

Довољно је рећи Бард! Легендарни Милан Живадиновић је умро, након можданог удара који га је задесио 13 дана раније.

Остао је упамћен по невероватним изјавама, које су ушле у анале српског фудбала. Предводио је Црвену звезду (два пута), Обилић и између тога Будућност из Подгорице, у којој је “открио” Дејана Савићевића.

Milan Živadinović
Милан Живадиновић / Извор: МН Press

Као селектор, седео је на клупама Ирака, Јемена, Гане и Мјанмара, био је изузетно популаран међу навијачима, због тога што је увек износио чињенично стање у српском фудбалу.

18.7.

Чак пет година (1975-1980) светски рекорд у скоку у даљ био је власништво Ненада Стекића са прескочених 8,45 метара. Легенда “краљице спортова”, уз Веру Николић највећа на овим просторима, напустила нас је у јулским данима.

Nenad Stekić
Ненад Стекић / Извор: МН Press

Стекић је, иначе, први основао “клуб 100” атлетичара, који су успели да прескоче магичних осам метара. Када је окачио патике о клин, отиснуо се у функционере и именован за генералног директора СД Црвена звезда, у којој је провео целу спортску каријеру.

26.7.

У Словенији је преминуо легендарни Иван Топлак (91). Прослављени фудбалер Црвене звезде и Олимпије из Љубљане, који је у тренерској каријери и водио црвено-беле. Реч је о бившем селектору Југославије и олимпијске репрезентације 1984. године у Лос Анђелесу.

Ivan Toplak
Иван Топлак / Извор: МН Press

Са клупе је био предводник једне сјајне генерације Плавих, коју су чинили Драган Стојковић Пикси, Митар Мркела, Владо Чапљић, Милко Ђуровски, Срећко Катанец, Томислав Ивковић, Марко Елснер…која је освојила бронзану медаљу на Олимпијским играма у САД те године.

АВГУСТ

29.8.

Владимир Пики Станојевић - некадашњи рукометни репрезентативац, играч и тренер нишког Железничара, преминуо је последњих августовских дана.

Играчка и тренерска легенда нишког Железничара умрла је у 50. години. Последње три сезоне провео је радећи у кинеском Хефеиу.

Vladimir Piki Stanojević
Владимир Пики Станојевић / Извор: Фото: balkan-handball.com

Током тренерске каријере, популарни Пики је предводио нишке клубове Железничар и Раднички, Топличанин из Прокупља, турску Тасову, Нови Пазар, а био је и селектор јуниорске репрезентације Србије, као и члан стручног штаба свих селекција Србије.

СЕПТЕМБАР

1.9.

Горан Обрадовић, бивши фудбалер ОФК Црвенке, Младог радника и БСК-а из Борче извршио је самоубиство у 36. години. Дубок траг оставио је у јерменском фудбалу, где је са успехом наступао.

Goran Obradović
Горан Обрадовић / Извор: Фото: Printscreen/Twitter/Armenia football

Пре трагичног чина, играо је за Тауншип Ролерсе из Боцване, док се доказивао у Казахстану, Лаосу, Ирану, Тајланду и Либану.

9.9.

Прослављени фудбалски ас и бивши репрезентативац Југославије Данило Попивода преминуо је у 75. години.

Остало је уписано у историји да је био учесник Светског првенства 1974. и Европског шампионата 1976. године, када је постигао погодак против Западне Немачке. У националном тиму уписао је 20 утакмица и дао пет голова, на месту нападача.

Danilo Popivoda
Данило Попивода / Извор: МН Press

Током каријере променио је само два клуба, за живота је постао легенда Олимпије из Љубљане (227 мечева, 58 голова) и немачког Брауншвајга (126, 30).

16.9.

Цео регион, Европа, свет, растужила је информација која се појавила тог дана, да је преминуо кошаркашки стручњак Душан Дуда Ивковић (79), од последица воде у плућима и херпеса.

По многима најуспешнији европски тренер свих времена и најбољи селектор репрезентације Југославије на Европским првенствима 1989 (Загреб), 1991 (Рим) и 1995. (Атина) када је доносио медаље са Плавима.

На кормилу селекције Србије, од 2008. до 2013. освојио је одличје на ЕП (сребро) и био четврти на Мундобаскету 2010. године.

Dušan Duda Ivković
Душан Дуда Ивковић / Извор: МН Press

Када је био помоћник Жељку Обрадовићу у српској репрезентацији (1996-1999) освојио је злато на ЕП (1997) и СП (1999), бронзу на Олимпијским играма (1996, Атланта) и исто одличје на континенталном шампионату (1999).

Тренерску каријеру завршио је 2016. године, на ревијалном мечу против Олимпијакоса у Грчкој 2017. се и званично опростио од спорта који му је донео бесмртност.

Као кошаркаш, Дуда је играо на позицији бека, а као тренер предводио Партизан, Арис, Раднички са Црвеног крста, Шибеник, Војводину, ПАОК, Паниониос, Олимпијакос, атински АЕК, московски ЦСКА, Динамо из Москве и турски Ефес.

27.9.

Легендарни кошаркаш Партизана Бобан Петровић преминуо је у 65. години, после саобраћајне несреће и задобијених повреда, у Јужној Африци.

Boban Petrović
Бобан Петровић / Извор: МН Press

Прославио се на позицији крилног центра у црно-белом дресу, који је обукао 1976. Сматра се једним од најбољих играча Парног ваљка, освојио је две титуле првенства Југославије (1979,1981), Куп Југославије (1979) и два Купа Радивоја Кораћа.

Постигао је током каријере 3.618 поена у 273 меча, што га сврстава на десето место најбољих стрелаца свих времена у Партизану.

ОКТОБАР

13.10.

Још један легендарни кошаркаш Партизана и репрезентације Југославије - Драгутин Мишко Чермак преминуо је у Београду на 77. рођендан.

Био је члан чувене генерације селекције старе Југе која је 1970. постала светски шампион у Љубљани. Магичном игром под обручима је почео професионално да се бави у Радничком из Београда, одакле је 1969. прешао у Хумску.

Dragutin Miško Čermak
Драгутин Мишко Чермак / Извор: МН Press

У редовима црно-белих, Чермак је био један од најбољих кошаркаша, све до 1973. године. Играо је у генерацији са Фарчићем, Латифићем, Зечевићем, Беравсом, Тодорићем, Кићановићем, Далипагићем и другим асовима. Из Партизана је отишао у холандски Донар, затим Лијеж, да би се потом вратио у матични Раднички са Црвеног крста.

Када је упловио у тренерске воде, Драгутин Чермак је од 1980. године радио у Кувајту, Уједињеним арапским емиратима, Француској, Јордану и Алжиру.

20.10.

Корона је однела живот и легендарног голмана Драгана Пантелића Панте (71), бившег репрезентаца Југославије и прослављеног чувара мреже нишког Радничког.

У историји овдашњег фудбала остало је забележен његов гол против Вележа из Мостара, када је из свог шеснаестерца савладао колегу из противничког табора Енвера Марића.

Dragan Pantelić
Драган Пантелић / Извор: МН Press

Био је редован извођач пенала и “слободњака”, по чему се сматра за једног од најуспешнијих голмана на свету. Током каријере постигао је 29 голова, а Пантелић је остао упамћен као први чувар мреже који је постигао хет-трик, било је то на мечу Нишлија против Челика из Зенице.

НОВЕМБАР

5.11.

Легендарна стрелкиња Мирјана Машић Јововић преминула је у 73. години, после дуге болести. Била је једна од најбољих спортиста Југославије и Србије свих времена.

Mirjana Mašić Jovović
Мирјана Машић Јововић / Извор: МН Press

Освојила је преко 67 медаља на међународним такмичењима, од тога чак 17 на Светским и Европским шампионатима, а три пута је обарала светски рекорд.

Мијана је најтрофејнија жена у историји црно-белих, далеке 1970. Освојила је злато на Светском првенству у Финској.

19.11.

Фудбалер Радничког из Раткова Александар Кршић доживео је срчани удар на тренингу, после којег је преминуо у 31. години.

Aleksandar Kršić
Александар Кршић / Извор: Фото: Printscreen/Facebook

ДЕЦЕМБАР

3.12.

После краће и тешке болести преминуо је Момчило Моца Вукотић у 72. години. По многим навијачима Партизана, уз Стјепана Бобека, један од највећих фудбалера Парног ваљка у историји.

Са 791 мечом дуго деценијама је држао рекорд по броју наступа, док га није претекла још једна легенда црно-белих и бивши капитен Саша Илић (2018. године).

Momčilo Vukotić
Момчило Вукотић / Извор: МН Press

Као офанзивни везиста је са Партизаном три пута био шампион Југославије, а у тренерској каријери освојио Куп Југославије и Суперкуп на клупи клуба који га је прославио као фудбалера. Последњи ангажман имао је као директор омладинске школе црно-белих.

Навијачи Партизана можда највише памте његову трећу освојену титулу као играча, која је извојевана у директном окршају са загребачким Динамом. Црно-бели су тада однели победу из Загреба резултатом 3:2, а Моца је постигао један одсвојих најчувенијих голова, који је био уједно и његов 100. погодак.

5.12.

Цео кошаркашки и спортски свет молио се за здравље Стевана Јеловца, када је одјекнула вест да је на тренингу атинског АЕК-а доживео мождани удар.

Срце српског играча, ипак, није издржало, па је преминуо три недеље касније у 33. години почетком децембра. Колико је био вољен и поштован у Атини, говори податак да је ушао међу легенд АЕК-а, пошто су жуто-црни после ове трагедије повукли дрес са бројем 13 из употребе, који је Стеван носио током играња у Грчкој.

Stevan Jelovac
Стеван Јеловац / Извор: МН Press

Јеловац је у АЕК стигао летос, након сезоне проведене у Јапану. У каријери је наступао и за Мегу, Црвену звезду, Анталију, Казерту, Ритас, Сарагосу, Нижњи, Бамберг, Газијантеп.

Пет година пре смрти дочекао је да дебитује за репрезентацију Србије, за коју се борио до последње капи крви. Нарочито у квалификацијама за Мундобаскет 2019.

7.12.

Прослављени ронилац Бранислав Миша Живојиновић преминуо је после краће болести у 66. години.

Branislav Miša Živojinović
Бранислав Миша Живојиновић / Извор: Фото: Printscreen/Youtoube

25.12.

Бивши фудбалер Графичара, а потом и тренер у Звездиној филијали, Немања Миросављевић преминуо је у 26. години.

Несрећни младић је умро од последица срчаног удара, седам дана је провео у коми, али срце нажалост није издржало.

Nemanja Mirosavljević
Немања Миросављевић / Извор: Фото: РФК Графичар

Многе легенде и млади асови напустили су нас у 2021. години, која је после свега набројеног била никад тужнија по српски спорт. Остаје само да кажемо - била, не поновила се!

 

 

 

ПОЧЕЛА ЈЕ РЕГИОНАЛНА ЛИГА: Од пет српских тимова славио само Нови Београд
Živko Gocić

ПОЧЕЛА ЈЕ РЕГИОНАЛНА ЛИГА: Од пет српских тимова славио само Нови Београд

21.09.2024. 22:35
НИКАД ВИШЕ ТЕСТИРАЊА: Познато колико је ДОПИНГОВАНИХ спортиста било на ОИ у Паризу
Olimpijske igre Pariz 2024.

НИКАД ВИШЕ ТЕСТИРАЊА: Познато колико је ДОПИНГОВАНИХ спортиста било на ОИ у Паризу

21.09.2024. 20:54
Бањаја славио у спринт трци на стази "Марко Симончели"
Frančesko Banjaja

Бањаја славио у спринт трци на стази "Марко Симончели"

21.09.2024. 17:08
ВН СИНГАПУРА: Норис на пол позицији!
Lando Noris

ВН СИНГАПУРА: Норис на пол позицији!

21.09.2024. 17:08
ПАРТИЗАН СЛАВИО У АТИНИ: Пред 36.000 навијача СРУШИО првака Европе!
KK Partizan

ПАРТИЗАН СЛАВИО У АТИНИ: Пред 36.000 навијача СРУШИО првака Европе!

21.09.2024. 23:04
КОНАЧНО ЈЕ ПРОГОВОРИО: Светислав Пешић отворено о наставку сарадње са КСС-ом
HRVATI SAZNAJU: Ipak Obradović preuzima klupu srpske reprezentacije od Pešića

КОНАЧНО ЈЕ ПРОГОВОРИО: Светислав Пешић отворено о наставку сарадње са КСС-ом

21.09.2024. 19:03
НЕВЕРОВАТНИ ЛАЛАТОВИЋ: И на петом мечу на клупи Лучанаца је славио! Стигли су Звезду на табели
Nenad Lalatović

НЕВЕРОВАТНИ ЛАЛАТОВИЋ: И на петом мечу на клупи Лучанаца је славио! Стигли су Звезду на табели

21.09.2024. 22:20
Српски тинејџер дебитовао за славни енглески тим
Mihailo Ivanović

Српски тинејџер дебитовао за славни енглески тим

21.09.2024. 20:28
Ово су мушкарац и деца који су ПОГИНУЛИ У СУДАРУ са оклопњаком код Ушћа: Међу настрадалима и БЕБА, мајци се боре за живот (ФОТО)
Ušće

Ово су мушкарац и деца који су ПОГИНУЛИ У СУДАРУ са оклопњаком код Ушћа: Међу настрадалима и БЕБА, мајци се боре за живот (ФОТО)

21.09.2024. 20:52
ПРИВЕДЕН ВОЗАЧ ВОЗИЛА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ Огласио се МУП поводом несреће у којој је погинуло ПЕТ ОСОБА, међу којима и троје деце
Nesreća kod Ušća

ПРИВЕДЕН ВОЗАЧ ВОЗИЛА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ Огласио се МУП поводом несреће у којој је погинуло ПЕТ ОСОБА, међу којима и троје деце

21.09.2024. 21:11
ПУКЛА ТИКВА КОД КУРТИЈЕВИХ СРБА: Радомировић напушта странку, али не и владу лажне државе (ФОТО)
Radoica Radomirović

ПУКЛА ТИКВА КОД КУРТИЈЕВИХ СРБА: Радомировић напушта странку, али не и владу лажне државе (ФОТО)

21.09.2024. 18:22
КОНАЧНО ЈЕ ПРОГОВОРИО: Светислав Пешић отворено о наставку сарадње са КСС-ом
HRVATI SAZNAJU: Ipak Obradović preuzima klupu srpske reprezentacije od Pešića

КОНАЧНО ЈЕ ПРОГОВОРИО: Светислав Пешић отворено о наставку сарадње са КСС-ом

21.09.2024. 19:03