Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ВЕЧЕ ФУДБАЛСКЕ МАГИЈЕ: Зашто вечерас сви треба да испратите Лигу шампиона!

09.03.2021. 13:05
Ronaldo
Роналдо / Извор: Профимедиа

Уторак нам доноси праву фудбалску магију – реванш мечеве осмине финала Лиге шампиона! 

Спремите се, јер ћемо вечерас сазнати имена клубова који улазе у саму завршницу елитног такмичења. 

Да ли ће фаворити оправдати свој статус и да ли има простора за изненађење? Видећемо, али једно је сигурно - наредна два дана гледаћемо четири занимљива дуела која обавезно треба да се нађу и на вашим спортским тикетима.

Тим поводом спремили смо вам фантастично изненађење  – ОВДЕ можете одмах преузети 1.500 ДИНАРА за клађење!

Све што је потребно јесте да се региструјете на ОВОМ ЛИНКУ и поклон кеш ће се одмах наћи на вашем бонус рачуну.

Међутим, ни то није све јер смо вам спремили и врхунски бонус на број парова до чак 2000%. 

Уз највеће квоте на свету, нема сумње да ће ово вече бити апсолутно шампионско. 

БОРУСИЈА ДОРТМУНД – СЕВИЉА (ПРОМО КВОТА: Кец 2.20)
(Уторак, 21:00)

У првој утакмици осмине финала Лиге шампиона Борусија је као гост победила са 3:2 уз два гола највећег адута Ерлинга Халанда, тако да је ово „капитал“ који не би требало да се испусти. 

У нови дуел, екипа из Дортмунда улази после пораза у Бундеслиги од Бајерна, али је пре тога уписала четири везане победе, рачунајући и ону над Севиљом. 

Пошто је већ било речи о Халанду, он није одиграо целу утакмицу са Бајерном, али је то по свему судећи учињено из предострожности. И то је још један показатељ како Немци улазе у овај дуел. Максимално опрезни, са најјачим снагама и без икаквих калкулација. 

Када је реч о Севиљи, ситуација је лошија, по питању резултата. У последњих пет мечева уписали су чак четири пораза, од којих је један био и од Борусије. Испустили су и да после 2:0 у првом мечу полуфинала Купа краља елиминишу Барселону. У реваншу су поражени са 3:0, после продужетака. 

Наравно, не сме се отписати тим из Андалузије, јер ипак је реч о четвртопласираном тиму Ла Лиге, али и мајсторима за освајање Лиге Европе. Прошле сезоне су освојили шести трофеј у овом УЕФА такмичењу што их чини рекордерима. 

ЈУВЕНТУС – ПОРТО (ПРОМО КВОТА: Кец 1.50)
(Уторак, 21:00)

Јувентус има прилику за реванш, пошто је у првом мечу било 2:1 за „змајеве“. „Стара дама“ из Торина је тада и јурила резултат, а Федерико Кјеза је пораз ублажио тек у 82. минуту. 

Екипа Андрее Пирла заостаје у Серији А за Интером и Миланом, па је Лига шампиона веома важна. Евентуална елиминација никако не би била добра. Додуше, у овај дуел улазе охрабрени тријумфом над Лацијом, уз два гола Алвара Морате. 

Пирлов највећи адут, Кристијано Роналдо је против Лација ушао на 20-ак минута до краја, заменивши Морату. Очигледно је да Јуве има императив победе, па је Роналдо колико-толико одморен за меч са Портом. 
Порто у шампионату своје земље за Спортингом заостаје чак десет бодова, па би евентуални пролаз у четвртфинале елитног УЕФА такмичења био велики успех. Наравно, знатно веће шансе се дају домаћину, али у фудбалу је све могуће. 

Ово је једна од утакмица у којој можемо да очекујемо на терену и једног нашег играча, а то је Марко Грујић.

FK Juventus
ФК Јувентус / Извор: Профимедиа

ЛИВЕРПУЛ – РБ ЛАЈПЦИГ (ПРОМО КВОТА: Кец 2.40)
(Среда, 21:00)

Ливерпулу баш лоше иде у Премијер лиги, пошто се порази само ређају, и то на њиховом „Енфилду“. Последњи су претрпели од Фулама, тима који је у зони испадања. Криза у екипи Јиргена Клопа евидентно постоји, па би победа много значила. 

Нови дуел енглеског и немачког тима поново ће (због пандемијских ограничења) бити одигран на неутралном терену, у Будимпешти. Можда ће се „редсима“ поново посрећити престоница Мађарске, пошто су у првом мечу славили са 2:0, головима Мохамеда Салаха и Садија Манеа. 

На другој страни, Лајпцигу баш добро иде у Бундеслиги. Заостају само два бода за првопласираним Бајерном, а од пораза од Ливерпула имају максималан учинак, четири од четири. 

Уз то, када се узме у обзир и немачки менталитет, Ливерпулу неће бити нимало лако. 

ПАРИС СЕН ЖЕРМЕН – БАРСЕЛОНА (ПРОМО КВОТА: Кец 2.25)
(Среда, 21:00)

У првој утакмици виђено је велико изненађење. Не толико због победе, већ због резултата. Гости из Париза су славили са чак 4:1 уз хет-трик Килијана Мбапеа, па је пролаз даље „светаца“ реалнија опција. 

У Лиги 1 јесу на другом месту, иза Лила, са два бода мање, али су у последња три меча уписали победе, над Дижоном, Бордоом и Брестом.

Барселона је поново у трци за трон у Ла Лиги, захваљујући не баш добрим резултатима лидера Атлетико Мадрида. Барса има три бода мање, али и меч више.

У претходним мечевима иде добро тиму Роналда Кумана, победили су Осасуну (2:0) у Ла Лиги, а у реваншу полуфинала Купа краља успели да надокнаде минус од два гола против Севиље. 

Остаје нам да видимо да ли су спремни на нови преокрет, односно за ново велико изненађење, какво је ПСЖ направио у првом дуелу.