За добро здравље, важно је јести поврће: На београдским пијацама понуда разноврсна, а цене никад ниже!
У месецима када је зимница приоритет, ЈКП "Градске пијаце" побринуле су се за то да понуда поврћа буде разноврсна, а произвођачи су ти који су задужени да и његова цена буде доступна свим домаћицама и домаћинима који желе да за себе и своје најмилије припреме домаћу, здраву и укусну зимницу.
Први и прави симбол када неко спомене Београд су његове топле, шарене, истински домаће пијаце. Пијаце на којима вас увек дочекају произвођачи, домаћини и домаћице који својим вештим рукама чувају, улажу, сређују, окопавају и уређују своје баште и плодове у њима како би задовољили све основне животне потребе наших суграђана који им се увек врло радо, и са осмехом на лицу враћају.
ЈКП "Градске пијаце" не знају за кошаву, снег, кишу, сунце или ветар. Воле сва четири годишња доба, и из сваког нуде баш ваше омиљено, домаће воће и поврће.
Поред широке и шаренолике понуде коју пружају, ЈКП "Градске пијаце" мисле и на буџет својих грађана и на тај начин нуде квалитетне услуге, домаће производе и повољне цене, што је од великог значаја и важности за све житеље града Београда.
У месецима када је зимница приоритет, ЈКП "Градске пијаце" побринуле су се за то да понуда поврћа буде разноврсна, а произвођачи су ти који су задужени да и његова цена буде доступна свим домаћицама и домаћинима који желе да за себе и своје најмилије припреме домаћу, здраву и укусну зимницу.
Цене поврћа по пијацама у Београду изгледају овако: кило кромпира можете купити од 60 до 100 динара на свим пијацама у Београду, од Бановог брда, до ТЦ Нови Београд, цена пасуља креће се од 180 до 500 динара на свим пијацама које се налазе у склопу ЈКП "Градске пијаце", цена бораније креће се од 150 до 350 динара, купус може набавити по цени од 25 до 70 динара, карфиол по цени од 80 до 280 динара.
Потрошачи могу купити тиквице на пијацама по цени од 150 до 250 динара по килограму, црни лук у износу од 80 до 150 динара, бели лук од 500 до 800 динара по килограму, килограм краставца креће се по цени од 80 до 250 динара по килограму, паприка од 150 до 300 динара, и свежу зелену салату која улепша сваки недељни породични ручак у износу од 50 до 100 динара.