Дани Истре у ресторану Моми Crazy Фисх од 11. до 21. априла
У ресторану Моми Crazy Фисх ће, од 11. до 21. априла, бити организовани Дани Истре, током којих ће сви посетиоци имати прилику да испробају неке од најбољих истарских кулинарских специјалитета, право из кухиње реномираног кувара са вишегодишњим искуством, Гианпаула Сардота.
Овај рођени Поречанин велики је познавалац професионалне кухиње, па се у свом раду руководи девизом да су најбоље намирнице – локалне намирнице. Он ће, током свог десетодневног боравка у Београду, припремати најразноврснија јела из свог бренда Гоурмет Style, који се бави производњом премиум специјалитета готових и полуготових производа намењених професионалним кухињама.
Будући да долази из срца Истре, концепт Дана Истре у ресторану Моми Crazy Фисх Сардот је осмислио тако да гостима представи аутентичну истарску гастрономску понуду, а на менију ће се наћи мотовунски тартуфи, дивље шпаруге, истарски шафран, разноразне рибље креације, али и аутохтони истарски пршут и остале месне посластице.
„За ово посебно гостовање у једном од најбољих рибљих ресторана у Београду одабрао сам неколико јела кроз која желим да на најбољи начин представим Истру. Посебан нагласак одувек стављам на аутохтоне намирнице, а јела се припремају на модеран начин, уз праћење најновијих гастрономских трендова из целог света“, истакао је Гианпауло Сардот.
Моми Crazy Фисх већ је препознат као место где се служе медитеранске посластице, па ће Београђани, али и туристи, имати прилику да се још једном увере зашто је овај ресторан омиљени избор за све љубитеље рибљих и медитеранских специјалитета. Дани Истре у Момију реализују се уз помоћ и подршку партнера – Вина Пилато, Теам 4 и Energy Стар.
Подсетимо, ресторан се налази на једној од најатрактивнијих градских локација, у приземљу Тржног центра „Галерија“, а осим због изузетне понуде, посетиоцима је привлачан и због пријатног амбијента и особља које се труди да задовољи све потребе својих гостију. Моми Crazy Фисх послује у оквиру компаније W Hospitality Гроуп, у чијем портфолију се налазе W Contemporary Јапанесе ресторан, Супреме Стеак, Мерак Балкан Цуисине и Мр. Греек.