ТУРЧИН ПРОБАО ТРАДИЦИОНАЛНА СРПСКА ЈЕЛА: Ево шта је оценио највишом оценом, а шта му се најмање свидело (ВИДЕО)
Један Турчин одлучио је да подели мишљење о неким српским специјалитетима.
Јунус Емре Доган (24) се из Алање због љубави према Милени преселио у Београд. Упознали су се на плажи, остали у контакту, а његова упорност И љубав су се исплатили. Јунус данас живи и ради у Београду, научио је српски језик у рекордном року и како каже, обожава наше обичаје и музику. Једном приликом је и сам признао да је највише заволео песме Томе Здравковића.
РУСКА САЛАТА ОД ЈЕСЕНИ! ЧУВЕНИ МЕТЕОРОЛОГ НАЈАВЉУЈЕ: Чекају нас и тропске вућине, олује, али и ПРВИ СНЕГ!
УПАЉЕН АЛАРМ У СРБИЈИ: Паклено врућ дан пред нама, а ево када следи ПОТПУНИ ВРЕМЕНСКИ ОБРТ
ПРЕДВИДЕО ЈЕ НАЈВЕЋИ ДОГАЂАЈ ХРИШЋАНСКЕ ВЕРЕ: Славимо великог пророка, једну ствар ОБАВЕЗНО урадите и заштитите дом од ЗЛА И НЕСРЕЋЕ!
Осим што је велики љубитељ наше народне музике, Јунус и врло радо испробава и наше традиционалне специјалиете и јела. Тако је његова супруга Милена, недавно објавила на друштвеној мрежи ТикТок један симпатичан видео под називом "Оцењујем српску храну" у којем Јунус испробава и оцењује пинђур, џем од шљива и гибаницу.
Он је редом пробао, прво гибаницу, или како је он назива "гибаја". Када га је Милена упитала за оцену, Јанус јој је дао осмицу.
- Идемо пимбур, пинђур, како лепо изгледа. То морамо да имамо у Турској, ми волимо љуто... Девет - оцењује даље Јунус.
- Идемо на крају од шљива. Ја сам мислио да ви правите само ракију од шљива. Много је слатко. Много је лепо. Ја као Турчин волим оно што је љуто - додао је за крај.
На крају је пинђур Јунус оценио са 10, гибаницу са 9 и џем од шљива са 8, али како је сам на крају установио - све му је потаман.