Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"Бушио ми је НОГЕ БУРГИЈОМ, гурао ми љуте ПАПРИКЕ..." Ужасна исповест жене коју су СИЛОВАЛИ муж, кум и пријатељ пред МАЛИМ СИНОМ

03.03.2019. 08:30
nasilje
насиље / Извор: Профимедиа/илустрација

Б. Ч. (39), несрећна жена из Сремске Каменице која је још пре две године пријавила полицији да ју је тадашњи муж тукао, силовао, а потом пустио да је силују и њихов кум и његов пријатељ у викендици код Фрушке горе 2016. године, у исповести за једну телевизију открила је све језиве детаље злостављања и мучења које је преживљавала 10 година! Њену потресну причу потврдио је и њен син, који је тада имао девет.

Како је Б. Ч. испричала, муж ју је тукао готово сваког дана целу деценију.

МИСТЕРИЈА У ГОЛУПЦУ: Поред реке пронађени леш мушкарца и бицикл

МИСТЕРИЈА У ГОЛУПЦУ: Поред реке пронађени леш мушкарца и бицикл

- Били смо 10 година у браку. На почетку везе је био доста арогантан и груб, али све је било добро. Волела сам га када сам се удала, а свакодневне батине почеле су после порођаја - испричала је ова жена.

Како је рекла, да није све како треба било је јасно још на свадби када на њу нису дошли његови родитељи. Како каже, не зна зашто, али мисли да је то зато што је Српкиња.

Батине су, како тврди, биле свакодневне.

- Тукао ме је без разлога. Понекад сам питала за плату и то је био разлог за то. Цела његова породица је то знала. И мајка, и брат, и снаја, и сви - каже она.

ПРОНАЂЕН ДНК: Подигнута још једна оптужница против ухапшених у ресторану "Дурмитор"

ПРОНАЂЕН ДНК: Подигнута још једна оптужница против ухапшених у ресторану "Дурмитор"

На питање зашто је ћутала каже:

- Зато што је стално претио. Претио ми је да не смем да кажем ни родитељима, ни било коме, иначе ће нас побити све. Говорио је: "Слободно реци и ја ћу убити и тебе и дете и твоје". Стрепела сам због детета. Покушавала сам лепим тоном, али ништа... - каже она.

Nasilje
Насиље / Извор: Профимедиа/илустрација

Како каже, батине су биле бруталне. Тукао ју је песницама у главу, ногама... чиме је стигао.

- Главом ми је ударао о ивичњак стола, тушем ме је тукао по глави. Сипао ми је врућу супу по глави, пикавце ми је гасио по телу, ударао ме у међуножје, бургијом бушио по ногама, чаше ми разбијао о главу и стављао ми љуте паприке у нос... То је све он радио - тврди Б. Ч.

Како каже, све је трпела јер је страховала за дете. Тврди да је злостављао и њиховог сина.

Од чега је умрла девојчица (12) из Зајечара? Изненада јој позлило, а ОВО се десило месец дана пре трагедије

Од чега је умрла девојчица (12) из Зајечара? Изненада јој позлило, а ОВО се десило месец дана пре трагедије

- Када је дечак имао седам година оставио га је на железничкој станици и дошао кући. Дошао и легао у кревет. Ја га питам где је дете, а он каже: "Доћи ће касније". Како касније, ноћ је, питала сам... Дете је тада довео неки други човек до капије - каже она и додаје:

- Цела његова породица је мислила да је он копиле и да није његов. И дечака је ударао песницама по глави, шутирао, свашта му радио. Никада за њега није марио, ни отишао по њега у школу или код лекара.

Једног дана, како тврди, тукао ју је и пред његовим родитељима.

- Они су све знали. Живели смо у истој кући, сви су били саучесници. Тог дана ме је одвео голу код своје мајке, везао ме за столицу, а сви су гледали. Викала сам: "Немој", а он ми је рекао да има ту да седим и ћутим, а да ће они да гледају "како се то ради са женом" - тврди она.

Како каже, они су гледали и како јој ставља патике под нос, разбија јој главу о плочице, вуче је голу по дворишту... Каже, нису реаговали, већ су се смејали.

"ПОЛИО ЈЕ БЕНЗИНОМ КУЋУ И СЕБЕ" : Исповест КОМШИЈА после трагедије у БЕЛОМ ПОТОКУ (ВИДЕО)

"ПОЛИО ЈЕ БЕНЗИНОМ КУЋУ И СЕБЕ" : Исповест КОМШИЈА после трагедије у БЕЛОМ ПОТОКУ (ВИДЕО)

Једном ју је, како каже, скинуо голу усред локалне кафане и натерао је да плеше гола око шипке.

- Нисам хтела, али морала сам. Ту су били његов кум, пријатељ, наш син, али и још неколико момака који су то гледали. После тога ме је голу вукао до куће... Људи су то видели, али нико није пришао - каже она.

А онда се једног дана десило нешто још горе. Силовали су је муж, њихов кум и његов пријатељ.

- Тог 26. јуна је добио плату, а ја сам га питала да да нешто за дете. Он ме је истукао, а ја сам узела кључ од викендице и побегла пешке тамо. После пола сата, он је дошао са кумом и пријатељем и нашим сином и развалио врата. Силовао ме је, ударао... Сат времена је трајало. Онда ме је силовао кум, па њихов друг. А син нам је то све гледао и плакао. Он му је само рекао: "Тако се то ради, да научиш како треба са женама" - тврди Б. Ч.

Ко је певачица Б.С. која РАЗОТКРИВА убиство Јелене? Све је видела тачно у 14.30х, а ОВО је посебна МИСТЕРИЈА

Ко је певачица Б.С. која РАЗОТКРИВА убиство Јелене? Све је видела тачно у 14.30х, а ОВО је посебна МИСТЕРИЈА

Б. тврди да су јој након силовања ставили џак на главу и везали је.

- Након тога ме је још једном истукао. Онда ми је ставио џак преко главе, везао руке и ноге и голу ме избацио испред куће. Опет су онда ту биле батине, а онда је отишао у кафану да пије. Ујутру ме је опет претукао - каже она.

Policija
Полиција / Извор: Профимедиа/илустрација

Ужас који је несрећна жена проживљавала откривен је нека два месеца касније када је њен син, тада деветогодишњи дечак, њеном оцу, а његовом деди, испричао шта се све у тој кући страве дешавало.

- Моја жена му је један дан рекла да иде кући да она мало одмори, а он је дете тад клекао и почео: "Бако, немој ме доле, тата туче маму, ја то више не могу да гледам". Молио је и преклињао. Ми смо остали тотално згрожени и шокирани. Ништа од тога нисмо знали, Б. ништа није рекла никад, а није ни он никада пре. Ништа нисам примећивао, а ја сам највише и посећивао ту кућу - каже М. Ч., отац несрећне жене.

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА У ПАНЧЕВУ: Стафорд ИЗУЈЕДАО ДВЕ ЖЕНЕ, једна НА ЛИЦУ МЕСТА ПРЕМИНУЛА!

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА У ПАНЧЕВУ: Стафорд ИЗУЈЕДАО ДВЕ ЖЕНЕ, једна НА ЛИЦУ МЕСТА ПРЕМИНУЛА!

Како каже, да је знао агонију коју његова ћерка преживљава да би сасвим сигурно реаговао.

- Па као отац бих реаговао да сам знао да он моје дете малтретира, бије, вуче по улици. Испричала ми је касније и да јој храну ускраћује - каже он.

Како каже, након тога је покушао да позове зета и поприча са њим, али није хтео да му се јави, а када је отишао у њихову кућу такође нико није хтео ништа да му каже.

- Тог дана, када сам отишао тамо, ћеркица његовог брата ми је рекла да свако вече чује цику и вику и како он бије моју ћерку. Када је то чула његова мајка која је била ту сва се узнемирила и одмах је склонила - каже он.

Како је за тада испричао и Б. Ч., тада деветогодишњи син, он је сав хорор који се дешавао гледао.

- Има доста да се наброји шта смо проживљавали. Мојој мами је феном палио очи, чупао јој косу, чекићем за месо је ударао, као и песницом у нос, моја мама... Мало ме је срамота, стално ју је ударао по бутинама, хтео да је избоде ножем... Све што је радио сам гледао. Моја мама је јела и измет - испричао је шоканетне детаље о злостављању њен син.

Лука је ПЕТ ГОДИНА У ГРОБУ, а Милићев након Забеле ЛЕТИ НА ДАЛЕК ПУТ: Позвао мајку и РЕКАО ЈОЈ ШТА ДАЉЕ!

Лука је ПЕТ ГОДИНА У ГРОБУ, а Милићев након Забеле ЛЕТИ НА ДАЛЕК ПУТ: Позвао мајку и РЕКАО ЈОЈ ШТА ДАЉЕ!

Како је испричао, покушавао је да брани мајку, али је отац тукао и њега.

- Једном ме је ударио песницом у главу и пао сам са столице и онесвестио се. Деда и мама су ме возили у болницу, а он је деди рекао да сам пао - тврди дечак.

Његов деда, М. Ч. присећа се тог инцидента и каже да је јасно да је цела породица прикривала ужас управо зато што је тада хитну помоћ позвао Б. свекар, али лекарима није рекао како се дечак повредио, већ је и он рекао да је само пао.

Nasilje
Насиље / Извор: Профимедиа/илустрација

Тада деветогодишњи дечак испричао је да се сећа и силовања ком је присуствовао.

- Скинуо ју је и радили су на њој, сва тројица. Онда кад су то урадили, онда су је ставили у џак, везали и ставили у гепек. Тата ми је тада рекао: "Тако се то ради, сине, са женама, кад порастеш да знаш..." - испричао је дечак.

Како каже, отац је мислио да он није његов син. Каже и да га се плашио.

Након што је стафорд УСМРТИО ЈЕДНУ ЖЕНУ, власник пса НИЈЕ УХАПШЕН, а његова реакција је СВЕ ИЗНЕНАДИЛА

Након што је стафорд УСМРТИО ЈЕДНУ ЖЕНУ, власник пса НИЈЕ УХАПШЕН, а његова реакција је СВЕ ИЗНЕНАДИЛА

- Плашио сам се тате и мрзео га. Поготову сам мрзео што туче моју маму... Кад га гледате, изгледа као добар човек, а у стварности је један пијанац и грубијан. Он није више мој отац - рекао је дечак.

Како каже, сада је добро, јер више не живи у тој кући.

- Сада сам добро, јер живим код бабе и деде, а доле сам био уништено дете, а сада сам рођен нови - каже он.

Њен отац М. додао је да је зета за десет година видео свега десетак пута.

- Никада ме није позвао на славу... Све је било на силу, а ми га буквално нисмо ни познавали. Знао сам да је волео да попије, за њега литар ракије као неком литар воде - каже М. Ч.

МИСТЕРИЈА УБИСТВА МЛАДИЋА ИЗ СОМБОРА Исповест Небојшиног кума: Причали смо тог дана, ништа није слутило на неки проблем

МИСТЕРИЈА УБИСТВА МЛАДИЋА ИЗ СОМБОРА Исповест Небојшиног кума: Причали смо тог дана, ништа није слутило на неки проблем

Полицију су, кажу, пријавили тек када. Када је отац испричао Б. Ч. шта је дечак испричао, она је све потврдила. Тада су отишли у полицију и пријавили Б. мужа за силовање, малтретирање и насиље. Али Б. Ч. никада није отишла код лекара, па нема никакву потврду о траговима насиља на телу.

- Моја сестра је видела модрице, али ја сам јој увек говорила да сам ударила у врата - каже она.

policija
полиција / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Како М. Ч. каже, последице преживелног хорора су на њима остале.

- Не спавају, дечак се буди ноћу и маше рукама, попустио у школи и буде замишљен на часу. Када га учитељица пита шта му је, он пита: "Шта ће бити с мојом мамом?" Он брине... А ћерка ми ноћу не спава, она само мисли да ће је неко покупити негде и убити је - испричао је тада он.

ОПШТА ТУЧА БРАЧНИХ ПАРОВА: Браћа и њихове жене се ТУКЛИ ЦИГЛАМА, па завршили у болници и ПОЛИЦИЈИ

ОПШТА ТУЧА БРАЧНИХ ПАРОВА: Браћа и њихове жене се ТУКЛИ ЦИГЛАМА, па завршили у болници и ПОЛИЦИЈИ

Супруг Б. Ч. у полицији је порицао да се ишта од овога догодило. Овај случај и даље се налази у Тужилаштву у Новом Саду и то и даље у фази истраге.

 

СРАМАН НАПАД У ЛАЗАРЕВЦУ: Нападнут радник градске чистоће - "Пијани возач га је ударио"
Policija

СРАМАН НАПАД У ЛАЗАРЕВЦУ: Нападнут радник градске чистоће - "Пијани возач га је ударио"

19.09.2024. 22:19
ДАНКУ ИЛИЋ СТАВИЛИ У ЏАК, ПА У ГЕПЕК? Након завршених вештачења овог сценарија се сви плаше - Постоје ДВА РАЗЛОГА нема трагова у колима
Danka Ilić

ДАНКУ ИЛИЋ СТАВИЛИ У ЏАК, ПА У ГЕПЕК? Након завршених вештачења овог сценарија се сви плаше - Постоје ДВА РАЗЛОГА нема трагова у колима

19.09.2024. 21:02
ХИТНО ОПЕРИСАН младић након ЕКСПЛОЗИЈЕ у Новом Саду: УКЦ Војводине саопштио у каквом је СТАЊУ
Hitna pomoć

ХИТНО ОПЕРИСАН младић након ЕКСПЛОЗИЈЕ у Новом Саду: УКЦ Војводине саопштио у каквом је СТАЊУ

19.09.2024. 20:10
ДУШКУ ШАРИЋУ УКИНУТ КУЋНИ ПРИТВОР: Мора на хитну операцију срца
Duško Šarić

ДУШКУ ШАРИЋУ УКИНУТ КУЋНИ ПРИТВОР: Мора на хитну операцију срца

19.09.2024. 20:09
ИЗРАЕЛ ИЗВЕО ВИШЕ ОД 60 НАПАДА! Либан на мети жестоког напада
Izraleski avion

ИЗРАЕЛ ИЗВЕО ВИШЕ ОД 60 НАПАДА! Либан на мети жестоког напада

19.09.2024. 22:43
КАРАМБОЛ НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ Комби од силине ударца преврнут, Хитна помоћ и полиција на терену
Hitna pomoć, policija

КАРАМБОЛ НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ Комби од силине ударца преврнут, Хитна помоћ и полиција на терену

19.09.2024. 22:05
ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА: Убио КРИСТИНУ па ОТИШАО да се пријави у полицију
Italijanska policija

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА: Убио КРИСТИНУ па ОТИШАО да се пријави у полицију

19.09.2024. 21:34
КОНАЧНО ОТКРИВЕНО како ће да изгледа служење ВОЈНОГ РОКА у СРБИЈИ - да ли су телефони НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ?
Vojska Srbije

КОНАЧНО ОТКРИВЕНО како ће да изгледа служење ВОЈНОГ РОКА у СРБИЈИ - да ли су телефони НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ?

19.09.2024. 21:11
МАЛО ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО ЗА РЕМИ: Бенфика савладала Звезду на Маракани
FK Crvena zvezda

МАЛО ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО ЗА РЕМИ: Бенфика савладала Звезду на Маракани

19.09.2024. 18:27
КОНАЧНО ОТКРИВЕНО како ће да изгледа служење ВОЈНОГ РОКА у СРБИЈИ - да ли су телефони НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ?
Vojska Srbije

КОНАЧНО ОТКРИВЕНО како ће да изгледа служење ВОЈНОГ РОКА у СРБИЈИ - да ли су телефони НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ?

19.09.2024. 21:11
"Бенфика нема везе с мозгом" Делије жале због пораза, на удару је и Милојевић
FK Crvena zvezda

"Бенфика нема везе с мозгом" Делије жале због пораза, на удару је и Милојевић

19.09.2024. 20:45
СНИМЦИ КОЈИ ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА! Руси извршили жесток напад у Курску - Пламен прогутао украјинску дефанзиву (ВИДЕО)
Ukrajinska vojska

СНИМЦИ КОЈИ ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА! Руси извршили жесток напад у Курску - Пламен прогутао украјинску дефанзиву (ВИДЕО)

19.09.2024. 18:38