Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ДАНАС ЋЕ СЕ ОКОНЧАТИ АГОНИЈА? Саслушање нових сведока поводом убиства Данке Илић (2) - Кључ мистерије је у њиховим рукама (ФОТО/ВИДЕО)

05.07.2024. 08:47
Danka Ilić
Данка Илић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић/ Facebook printscreen

У Више јавно тужилаштво у Зајечару у 10 сати данас ће сведочити три нова сведока у случају убиства Данке Илић (2).

Малена девојчица нестале је 26. марта ове године, а 4. јула због сумње да су починили убиство ухапшена су два мушкарца из околине Бора, тачније, села Лука и села Злот, радници ЈКП "Водовода". Три месеца касније није нађено њено тело.

Током истраге осумњичени из села Злот је признао да је убио дете, да ју је бацио на депонију, али се не сећа где је пребацио тело. Осумњичени из села Лука је у тужилаштву све демантовао.

Истрага

Три месеца је прошло од хапшења осумњичених за убиство Данке. Уз све напоре полиције и тужилаштва доказа је мало, а тела детета нема. ДНК пронађен у аутомобилу у ком су били не припада девојчици. Многе наде потонуле су када је Осумњичени из села Лука коначно затражио да буде саслушан у тужилаштву, а онда негирао да је починио кривично дело.

Пре него што су њих двојица ухапшени, током трећег дана потраге за девојчицом, а пре изласка информација о томе да је убијена у јавност, у Босни и Херцеговини ухапшене су три особе због сумње да би могле да буду у некој вези са нестанком детета. Три мушкарца су ухапшена по актру Интерпола Београд јер су путем друштвене мреже ТикТок објавили да су повезани са нестанком девојчице.

Они су на тој мрежи тражили 50.000 конвертибилних марака, односно око 25.000 евра како би открили информације о нестанку детета. Ипак, све је претражено и утврђено је да девојчица није код њих. Они, такође, нису имали никакве информације о њој.

Након тога, ухапшен је полицајац из Бора. Слободе је лишен због одавања информација из истраге.

Није саопштено коме је одавао информације, а био је подвргнут полиграфском тестирању које није прошао.

3. април - Осумњичени били на месту нестанка

Деветог дана потраге истрага је проширена на територији Србије. Тог дана је и у Бањском Пољу био присутан већи број припадника полиције, али је потрага тог дана веома личила на све претходне.

Оно што се тог дана догодило, а што медији и шира јавност нису знали, јесте да су на место нестанка девојчице дошли осумњичени за убиство. Како се тада претпостављало, два сведока су полицији показивала терен, док их је полиција снимала. Касније ће се испоставити да ситуација није била баш таква.

Камера медија забележила је двојицу осумњичених за убиство, а да тога јавност није била свесна.

4. април - "Девојчица је убијена"

Десетог дана потраге аустријска полиција објавила је да се на снимку из Беча не налази Данка Илић.

Тог дана истрага је отишла у потпуно другом смеру. Полиција је, прегледом великог броја аутомбила, у једном возилу пронашла траг крви која је узета на ДНК анализу.

Око 10 сати председник Александар Вучић саопштио је да је Данка Илић убијена. Он је рекао да је полиција ухапсила двојицу осумњичених и да они воде полицију до места на ком се налази тело. Ипак, то се, напослетку, није догодило.

Информације о томе шта се десило тога дана су само пристизале. Најпре је откривено да су двојица радника ЈКП "Водовод" ударила девојчицу аутомобилом, а потом тело бацили на депонију која је већ претражена 1. априла. Потрага се потом преселила управо тамо.

У саопштењу МУП Србије наведено је да су осумњичени признали злочин у полицији.

Сви прилази депонији били су блокирани, на то место отишла је полиција, жандармерија и ватрогасци, као и тешка механизација - четири багера рашчишћавала су депонију.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић објаснио је на конференцији како је дошло до убиства. Он је рекао да су двојица мушкараца ударила девојчицу аутомобилом, а потом је спаковала у гепек. Успут су наишли на оца детета који ју је тражио и рекли му да не знају ништа о несталој девојчици.

Дете се, наводно, у једном моменту пробудило, а један од осумњичених ју је убио. Тело су, према речима министра, оставили на депонији, а потом се један од њих два дана касније вратио и преместио тело на непознату локацију.

Нови терен за потрагу

Након вести о хапшењу, фокус се са Бањског Поља преместио на села Злот и Лука, из којих су двојица осумњичених. Злот је тог дана био потпуно пуст, док је у Луци призор био сасвим другачија.

С обзиром на то да је наведено да је осумњичени из Луке био тај који је тело девојчице преместио, село је врвело од жандармерије. Припадници жандармерије претраживали су пољане пре уласка у село, а било их је и у самом селу. Изнад куће осумњиченог подигнут је дрон, а кућу и окућницу детаљно је прегледала жандармерија са псима.

Након прегледања куће, релоцирали су се на мањи плац прекопута, где су, такође уз помоћ пса, претражили двориште, а потом прекопали стајско ђубриво које је у њему стајлао и копали на још неколико места у дворишту. Све време је са инспекторима и жандармеријом био отац осумњиченог.

Након претраге обе куће у селу, жандармерија се, са оцем осумњиченог, упутила у колибу која се налази у брдима на неколико километара од села. Она је такође детаљно претражена, али ништа није пронађено.

Тог дана, мештани Бора почели су да пале свеће за малу Данку. На тргу испред Дома културе призор је био тужан. Ту су се налазили венци, цвеће, играчке и много свећа које су гореле, а мештани су оставили свеће за сваког ко жели да их запали за двогодишњу девојчицу.

5. април - Осумњичени саслушани у тужилаштву

Дан након сазнања да је девојчица убијена, на депонији у близини Бора и даље се радило на рашчишћавању, али полиције више није било. Слична је ситуација била и у селима Лука и Злот. Полиције, Жандармерије и претраге није било на видику.

Једини призор који је указивао на то да се нешто дешава били су форензичари који су прегледали и фотографисали терен на путу између села Злот и Брестовац, али до данас није познато да ли је на том месту пронађен неки кључан доказ.

Тог дана као да је све замрло. Током дана је мајка осумњиченог из Злота доведена у полицију на информативни разговор, а као да се целог дана ишчекивало да двојица осумњичених буду доведени у Више јавно тужилаштво у Зајечару како би дали исказ.

То се и догодило око 21.30 сати, када се испред тужилаштва појавио конвој полицијских возила, а потом су припадници жандармерије двојицу осумњичених увели у зграду тужилаштва.

6. април - Ухапшени брат и отац осумњиченог

Након саслушања осумњичених саопштено је да им је одређен притвор до 30 дана. Ипак, они нису рекли где се налази тело девојчице.

Такође осумњичени из села Лука се у тужилаштву бранио ћутањем, док је мештанин Злота признао злочин, али је променио причу и рекао да је он био тај који је убио девојчицу и сакрио тело.

Тог дана ухапшени су отац и брат осумњиченог из Злота због сумње да су му помагали да премести и сакрије тело девојчице. Тада се фокус потраге преместио у село Злот, које је до тог момента било прилично мирно.

Убрзо је пред кућу осумњиченог у Злоту пристигла полиција, али и цистерна, како би биле исушене и прегледане септичке јаме. Оно што је такође привукло пажњу полиције била је комшиница, која је рекла да јој је пре неколико дана обијен катанац на капији, а да у дворишту има бунар, септичку јаму, као и једну повећу рупу у бетону у близини саме септичке јаме.

Због тога је у фокус претраге ушло и њено двориште које је полиција прегледала са псима.

Током претраге дворишта породице из Злота доведен је и осумњичени. Иако се веровало да довођење осумњиченог из притвора значи да је пронађено тело девојчице или барем неки већи траг, он је убрзо враћен у полицијски ауто, а није познато да ли је полиција у његовом дворишту пронашла неки кључан доказ.

У двориште су улазили и багери који су копали као и ватрогасно-спасилачке екипе. Након детаљне претраге, инспектори су изнели џакове са доказима који су изгледали као да су у питању ашови и лопате.

Истог дана полиција је претресла и другу кућу породице осумњиченог, у којој нико не живи, као и предео око ње, али ништа није пронађено.

Докази које су инспектори тог дана узелил из Злота, у касним послеподневним сатима донети су у полицијску станицу у Бору.

7. април - Умро брат осумњиченог

Када је у питању претрага терена у потрази за телом двогодишње Данке, полиција је 7. априла одмакла од куће у Злоту, али фокус је и даље био на околини тог села. Потрага је тада усмерена на Лазареву пећину и Злотску реку, на око три километра удаљености од села.

Медији су затекли на обали реке полицајце и ватрогасце-спасиоце који проверавају сваки метар око реке, док је неколико полицијских и ватрогасних возила паркирано код улаза у Лазареву пећину. На том терену подизани су и дронови.

Припадници Специјалистичког тима за спасавање из рушевина из Бора Сектора за ванредне ситуације, заједно са осталим припадницима Министарства унутрашњих послова и Горском службом спасавања претражили су пола трасе од седам километара Лазаревог кањона, а претражили су и јаму изнад кањона, која је дубока 70 метара.

Дроном са термовизијским камерама и могућношћу за 3Д мапирање, прегледана је цела зона кањона и том приликом ништа није уочено.

Нешто после поднева стигла је вест да је брат осумњиченог из Злота, умро у полицијској станици. Он саслушање у тужилаштву није дочекао.

Истог дана у тужилаштво је доведен њихов отац. Он се бранио ћутањем, а одређен му је притвор до 30 дана.

Наредна два дана, 8. и 9. априла потрага се наставила на истим локацијама, а полиција се у једном моменту вратила у Злот и претраживала терен у близини куће осумњиченог. Потрага је 10. априла била усмерена ка селу Сумраковац. Претражена су сва брда, поља и салаши на потезу између два села.

11. април - Сахрањен Далибор Драгијевић

Док је полиција настављала потрагу за телом девојчице, у селу Злот сахрањен је брат осумњиченог за убиство Данке.

На гробљу је била присутна полиција која је блокирала прилазе, те су сахрани присуствовали само најближи и мештани који су желели да дођу. Његовој сахрани је од уже породице присуствовала само мајка, док његов брат и отац нису добили дозволу да буду доведени из притвора.

Потрага за телом Данке надаље је настављена, али нису претраживане нове локације, на које полиција до тада није ишла.

Прегледани су и резервоари којих има много по селу и око њега и који су углавном раштркани.

Разлог зашто се прегледају цистерне и резервоари је што су обојица осумњичених за убиство мале Данке радили у ЈКП "Водовод" и одлично знају распоред тих резервоара, због посла су их обилазили редовно и знају сва скровита места и због тога је сада фокус потраге на томе.

У претрази терена на потезу Злот-Сумраковац 13. априла прикључило се 50 припадника жандармерије, док су 14. априла села изгледала потпуно мирно.

Села су потом опустела. Мештани су се повукли у куће, вратили се свакодневним обавезама, а полиција и жандармерија су и даље претраживали неприступачне терене.

16. април - Саслушана мајка осумњиченог

Мајка осумњиченог за убиство девојчице, из села Злот, дошла је у Више јавно тужилаштво у Зајечару како би сведочила.

Ипак, она је, као најближи сродник осумњичених, искористила своје законско право да не сведочи.

У тужилаштву је тог дана и у наредним данима настављено са саслушањем сведока.

17. април - Родитељи девојчице очи у очи с осумњиченима

Родитељи Данке Илић сведочили су у тужилаштву 17. априла, а тада су у тужилаштво доведени и осумњичени јер имају право да родитељима девојчице преко адвоката постављају питања.

Пре саслушања отац убијене Данке кратко се обратио медијима.

- Смртна казна за њих је мало, они треба да робијају до краја живота. То су монструми, оно што проживљавамо све време је неописиво. То може да разуме само онај ко је родитељ. Полиција нам је више пута долазила, узимала разне Данкине ствари, ниста не знамо, ни за ту крв на путу, ни у колима, ни ништа. Нама није јасно зашто нису звали Хитну помоћ, засто нису помогли, него су ово урадили. То што супруга и ја трпимо све време је страшно, зову нас разни људи, вређају, сваљују кривицу на нас. Ја сам морао да тражим да променим број, не можемо више...Када се све заврши ми цемо изаћи у медије и све ћемо рећи - рекао је за Telegraf.rs отац убијене девојчице.

23. април - Отказао пуномоћје адвокату

Отац осумњиченог из Злота, који је осумњичен да је помогао сину да премести и сакрије тело убијене девојчице, отказао је пуномоћје свом адвокату.

Он је, за разлику од двојице оптужених за убиство имао свог адвоката, док су њима били додељени адвокати по службеној дужности.

Његов адвокат потврдио је за Танјуг информацију о отказивнају пуномоћја, а оцу осумњиченог ће, уколико сам не ангажује другог адвоката, бити додељен бранилац по службеној дужности.

25. април - Тужилаштво тражи измештање истраге

Након пријема обдукционог записника Института за судску медицину Београд, Више јавно тужилаштво у Зајечару предложило је да се у друго тужилаштво измести истрага о смрти брата осумњиченог за убиство, који је преминуо у полицијском притвору 7. априла после привођења због сумње да је свом брату помогао да сакрије тело двогодишње девојчице.

ВЈТ у Зајечару је поднело предлог за супституцију надлежности у поступку поводом смрти брата осумњиченог за убиство Данке Илић (2), у складу са Методологијом за истрагу у случајевима злостављања, саопштено је данас из тог тужилаштва.

ВЈТ у Зајечару наводи да се из тих разлога није оглашавало у вези са случајем.

Предлог за супституцију се, у складу са Закону о јавном тужилаштву, подноси непосредно вишем главном јавном тужиоцу, што је у овом случају главни јавни тужилац Апелационог јавног тужилаштва у Нишу, који треба да одлучи да ли ће и које више јавно тужилаштво поступити у поступку поводом смрти.

Упућени у затворску болницу

Истог дана, двојица осумњичених упућени су у Специјалну затворску болницу у Београду, како би било обављено њихово психолошко и психијатријско вештачење, које би указало на то да ли су у тренутку извршења кривичног дела за које се сумњиче били урачунљиви.

8. мај - Стигли први ДНК налази

Резултати првих ДНК вештачења показалису да нема биолошких трагова двогодишње Данке Илић.

- Стигло нам је првих неколико извештаја, тек један део трагова који се вештачи, а вештачи се много предмета. У тим пристиглим резултатима ДНК вештачењима нема биолошких трагова девојчице - рекао је Миодраг Цановић, тужилац ВЈТ из Зајечара.

Он је потврдио да се вештачи око 500 трагова пронађених у службеном возилу ЈКП "Водовод" за које се сумња да су га двојица осумњичених користили приликом извршења кривичног дела, али и да се вештачи одећа, обућа осумњичених, предмети и алати из њихових домаћинстава и трагови пронађени на терену. Вештачи се ГПС уређај из службеног возила "Водовода", како би се утврдили параметри кретања њих двојице на дан нестанка девојчице.

Међу пристиглим извештајима Националног центра за криминалистичку форезнику има и предмета из службеног возила градског "Водовода" који су на дан нестанка девојчице возили осумњичени.

- То свакако нису сви трагови. Ми тек очекујемо да пристигну и остали - додао је Цановић.

15. мај - Умрла мајка осумњиченог

Након што је брат осумњиченог из села Злот умро у притвору, умрла је и њихова мајка.

Како су јој ухапшени супруг и оба сина, а један потом преминуо, мајка је остала сама у кући. Она је отишла до комшија на кафу јер је данима била сама, лажећи у кревету након повреда које је задобила падом низ степенице. Тамо је умрла.

- Била је јако болесна. Имала је висок притисак и данима јој није било добро. Кад год бих је видела испред куће, жалила се. Све ју је сломило. Имала сам пуно посла у пољу, па не одох код ње. Кажу да је јуче отишла код комшија одмах преко пута. Шта се десило тачно не знам, али по Злоту се шушка да јој је позлило, да су се људи испрепадали, имају и мало дете, дали јој воду, положили да легне, покушали све да јој помогну, али није јој било спаса. Сигуро је био неки инфаркт. И син и муж су јој болесни. Ко би издржао, сахранила је млађег сина и старији  је болестан имао је и он инфаркт раније. И муж је затворен, болестан, није могла да издржи све то. Стално је говорила да њени нису криви. Да ништа не зна. Страшна ситуација, шта је ту све истина, ко би знао више - испричала је старија житељка Злота.

20. мај - Стигли резултати вештачења

Након скоро месец дана пристигли су резултати психолошког и психијатријског вештачења двојице осумњичених и они су враћени у притворску јединицу.

Из Вишег јавног тужлиаштва у Зајечару саопштено је да су двојица осумњичених за убиство девојчице, према процени специјалиста, урачунљиви.

Осим њихове урачунљивости, вештачени су и предмети узети из аутомовила ЈП "Водовод" Бор којим је девојчица наводно ударена, као и предмети који су узети из породичниг домаћинства Драгијевића у Злоту. Засад ниједан записник није показао да су пронађени биолошки или ДНК трагови Данке Илић.

Очекује се резултат вештачења ГПС уређаја који ће показати кретање возила тог дана.

Појавио се значајан сведок?

Сведок из Бора испричао је у тужилаштву у Зајечару да је осумњичене за убиство девојчице последњи пут видео на дан њеног нестанка, као и суртадан, 26. марта, око 14.45 сати и то када се враћао од лекара.

- Кренуо сам по супругу код мајке, која има викендицу на Старобањском путу, када се крене из правца Бора, нагомак куће, ближе Бору, налази се њена викендица. С обзиром на то да сам стигао пре ње, кренуо сам мало да окренем круг два као да ме је нешто терало. Угледао сам аутомобил ЈП "Водовод" поред депоније, на Старобањском путу али са супротне стране када се долази из Бора. Желео сам да окренем круг или два и поред мање депоније од оне коју је полиција највише чешљала, угледао сам аутомобил, не могу да се сетим које је марке био. Поред њега је био осумњичени из села Лука, а осумњичени из Злота је већ сишао делом низ литицу пуну смећа - испричао је сведок.

Додао је да се јавио осумњиченом климањем главом, али да је он "деловао збуњено и није хтео да се јави, нити да га погледа". Тада, како је испричао, није знао шта се догодило. Његова реакција му је била необична, али није много размишљао о томе. Када је чуо да је девојчица нестала одмах је отишао у полицију и испричао све што је видео.

29. мај - Отац пуштен из притвора

Отац осумњиченог из Злота пуштен је да се брани са слободе.

У притвору је провео два месеца због сумње да је помагао сину да премести тело девојчице, а на саслушању у тужилаштву се бранио ћутањем.

Он је пуштен јер је притвор до два месеца максимални период колико може да буде лишен слободе због помагања. По изласку из притвора, отишао је у своју кућу у селу Злот.

4. јун - Саслушан осумњичени из села Лука

Осумјичени из села Лука, који се на саслушању у тужилатшву бранио ћутањем, затражио је ново саслушање, на ком ће говорити.

Тачно три сата говорио је у тужилаштву, након чега је враћен у притворску јединицу.

И док су сви очекивали да он изнесе нове информације и евентуално укаже на то где се налази тело детета. У тужилаштву је негирао све што му је стављено на терет.

19. јун - Поновно саслушање

Две недеље након што је негирао кривицу, он је поново доведен из притворске јединице у тужилаштво. Разлог за то била су додатна питања која је поступајући тужилац имао за њега због нелогичности у његовим изјавама.

У тужилаштву је провео сат и по времена.

Његов бранилац рекао је да осумњичени из Луке није износио никакве кардиналне информације.

- Данас је пред тузиоцем на њен захтев саслушан осумњичени. Никакве кардиналне ствари није износио, једноставно је било појашњења само неких детаља из његовог исказа који је дао пре 15 дана. Он се понашао нормално, изнео је своју одбрану, одговарао је на питања. Овај случај се неће решити још неколико месеци. Тужилаштво планира саслушање још неких сведока, вештачења нису завршена. До краја септембра сигурно неће бити готово - рекао адвокат је Живадин Богдановић.

20. јун - Нова вештачења

Како су из истраге рекли за медије, осумњичени из села Лука је у тужилаштву рекао да се поред депоније зауставио да би телефонирао.

Због тога је донета одлука да буде урађено вештачење, како би било утврђено да ли се он заиста зауставио да телефонира, кога је звао, а вештачено ће бити и возило.

26. јун - Осумњичени из Злота тражи ново саслушање

Други осимњичени затражио је од тужилаштва ново саслушање.

Како је из тог тужилаштва речено за Танјуг, он је преко свог браниоца писаним поднеском предложио додатно саслушање, ради разјашњења околности и изнетих чињеница које је дао на записник приликом саслушања 5. априла.

О овом предлогу тужилаштво није одлучило нити заказало термин.

Тела и даље нема

Највећи фокус истраге и даље је унутар зграде тужилаштва. Саслушавају се сведоци, чекају се резултати остатка ДНК вештачења и ради се на томе да се открије где су двојица осумњичених сакрили тело девојчице.

И даље се врше претраге терена, али све је мање предела који отком ових месец дана нису детаљно "пречешљани". Остаје да се види да ли ће осумњичени ипак проговорити о томе шта су урадили са телом детета.

До тренутка објаве овог текста, у тужилаштву је испитано 14 сведока, а испитивање сведока биће настављено и у наредним данима. Такође на вештачење су послате лопате које су изнете из дворишта осумњиченог из Злота, као и моторна тестера.

Извор: Србија Данас/Телеграф/Аутор: Јелена Пауновић

ОБОРЕН МОТОЦИКЛИСТА Саобраћајна несрећа у Футогу, возило УНИШТЕНО (ВИДЕО)
Saobraćajna policija

ОБОРЕН МОТОЦИКЛИСТА Саобраћајна несрећа у Футогу, возило УНИШТЕНО (ВИДЕО)

08.07.2024. 00:34
ПИЈАН БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ, слетео у канал па ИСПАО ИЗ АУТА - Стравична саобраћајка, возач ТЕШКО повређен (ФОТО)
Hitna pomoć

ПИЈАН БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ, слетео у канал па ИСПАО ИЗ АУТА - Стравична саобраћајка, возач ТЕШКО повређен (ФОТО)

08.07.2024. 00:08
ПОВРЕЂЕНИ ЖАНДАРМ СУТРА ИЗЛАЗИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Дочекаће га Ивица Дачић
Napad na žandarma

ПОВРЕЂЕНИ ЖАНДАРМ СУТРА ИЗЛАЗИ ИЗ БОЛНИЦЕ: Дочекаће га Ивица Дачић

07.07.2024. 23:39
ВОЗИО ПИЈАН, ПА БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ: Возач у Книћу слетео с пута, претрпео тешке телесне повреде (ФОТО)
Policija

ВОЗИО ПИЈАН, ПА БЕЖАО ОД ПОЛИЦИЈЕ: Возач у Книћу слетео с пута, претрпео тешке телесне повреде (ФОТО)

07.07.2024. 22:22
ОД РАНОГ ЈУТРА ТРЕСЕ СЕ СРБИЈЕ! Земљотрес погодио овај град на југу земље
najnovija vest, najnovija

ОД РАНОГ ЈУТРА ТРЕСЕ СЕ СРБИЈЕ! Земљотрес погодио овај град на југу земље

08.07.2024. 07:25
УЖАСНЕ СЦЕНЕ НА ЛЕДИНАМА! Жена пала са терасе, хитно превезена у КБЦ Земун
hitna pomoć

УЖАСНЕ СЦЕНЕ НА ЛЕДИНАМА! Жена пала са терасе, хитно превезена у КБЦ Земун

08.07.2024. 07:11
ОВЕ РЕЧИ ДАНАС НЕ ИЗГОВАРАЈТЕ: Слави се преподобна мученица Февронија - Умрла је за Христа, а овај поступак навући ће вам НЕСРЕЋУ!
Crkva Hristova

ОВЕ РЕЧИ ДАНАС НЕ ИЗГОВАРАЈТЕ: Слави се преподобна мученица Февронија - Умрла је за Христа, а овај поступак навући ће вам НЕСРЕЋУ!

08.07.2024. 06:38
ЈОШ ЈЕДАН ДАН ПАКЛЕНИХ ВРУЋИНА - Овај град је поново НАЈТОПЛИЈИ, а ни остатак државе не заостаје за њим!
Vreme

ЈОШ ЈЕДАН ДАН ПАКЛЕНИХ ВРУЋИНА - Овај град је поново НАЈТОПЛИЈИ, а ни остатак државе не заостаје за њим!

08.07.2024. 06:39
ИЗБОРИ У ФРАНЦУСКОЈ НА ИВИЦИ КУЛМИНАЦИЈЕ: Левица однела победу, Марин Ле Пен оптужила Макрона за једну СТВАР (ФОТО/ВИДЕО)
Marin Le Pen

ИЗБОРИ У ФРАНЦУСКОЈ НА ИВИЦИ КУЛМИНАЦИЈЕ: Левица однела победу, Марин Ле Пен оптужила Макрона за једну СТВАР (ФОТО/ВИДЕО)

07.07.2024. 19:37
ОД РАНОГ ЈУТРА ТРЕСЕ СЕ СРБИЈЕ! Земљотрес погодио овај град на југу земље
najnovija vest, najnovija

ОД РАНОГ ЈУТРА ТРЕСЕ СЕ СРБИЈЕ! Земљотрес погодио овај град на југу земље

08.07.2024. 07:25
ОВЕ РЕЧИ ДАНАС НЕ ИЗГОВАРАЈТЕ: Слави се преподобна мученица Февронија - Умрла је за Христа, а овај поступак навући ће вам НЕСРЕЋУ!
Crkva Hristova

ОВЕ РЕЧИ ДАНАС НЕ ИЗГОВАРАЈТЕ: Слави се преподобна мученица Февронија - Умрла је за Христа, а овај поступак навући ће вам НЕСРЕЋУ!

08.07.2024. 06:38
ГУБИ МУ СЕ СВАКИ ТРАГ: Португалац НЕСТАО након ЕУРА!
Navijači Portugala

ГУБИ МУ СЕ СВАКИ ТРАГ: Португалац НЕСТАО након ЕУРА!

07.07.2024. 22:41