Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

МАСОВНА ХАПШЕЊА ШИРОМ СРБИЈЕ! Велика акција МУП-а! Иза решетака људи осумњичени за ЈЕЗИВА КРИВИЧНА дела!

18.11.2018. 18:12
Policija
Полиција / Извор: Профимедиа/илустрација

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција претходних дана ухапсили су 39 особа осумњичених за кривична дела из области општег криминала. 

Како је саопштио МУП, кривичне пријаве у редовном поступку поднете су против 17 лица. 

ХАОС У КОВИНУ! Бившег професора његови ученици БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ! Хтео да уради ХЕРОЈСКУ СТВАР, па уследило БАТИНАЊЕ!

Осумњичени се терете да су починили кривична дела фалсификовање, тешка телесна повреда, лака телесна повреда, силовање, недозвољене полне радње, полно узнемиравање, насилничко понашање, угрожавање сигурности, изазивање опште опасности, приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију. 

Наставак акције "Армагедон"

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, у наставку акције "Армагедон" извели су низ хапшења особа које се сумњиче за недозвољене полне радње, педофилију, силовање, сексуално узнемиравање и друго.

Због постојања сумње да је починио кривична дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију и искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу ухапшен је Д. Н. (49).

policija
полиција / Извор: Профимедиа

Осумњичени се терети да је преко друштвених мрежа Фејсбук и Инстаграм, оштећеној малолетној девојчици слао непримерене поруке са сексуалном конотацијом и приказивао порнографски материјал. Полиција је приликом претреса од осумњиченог одузела мобилни телефон и две сим картице. Он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

Жене нема ВЕЋ ДВЕ НЕДЕЉЕ, ЋЕРКУ не доводе: Дарко Лазић ОСТАО САМ, долазе му само ОНИ, ево како он то ПОДНОСИ!

Због постојања основа сумње да је починио кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију ухапшен је А. Г. (21). Сумња се да је А. Г. преко друштвених мрежа Фејсбук и Инстаграм, као и преко мобилне апликације Ватсап, малолетној девојчици слао непримерене поруке са сексуалном конотацијом позивајући је да се слика обнажена и нудећи јој своје порнографске фотографије. Он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

"Тукли су га чиме су стигли, толико жестоко да му је напрсла лобања" Претучени фудбалер и даље у КОМИ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су М. С. (25), због постојања основа сумње да је починио кривично дело полно узнемиравање. Осумњичени се терети да је оштећеној, коју је упознао преко друштвене мреже Фејсбук, од августа ове године слао СМС поруке и узнемиравао је позивима захтевајући од ње да буде са њим у емотивној вези, претио јој да ће напасти њу и њену малолетну ћерку и да ће јој запалити кућу и возило.

Сумња се и да је од оштећене тражио да му уплати 100 евра, како би престао да је узнемирава. М. С. се терети да је на сличан начин узнемиравао још две оштећене, које је такође упознао преко Фејсбука.

Policija/ilustracija
Полиција/илустрација / Извор: Профимедиа/илустрација

Полиција је од осумњиченог, приликом претреса, одузела два мобилна телефона и две сим картице, за које се сумња да је користио приликом извршења кривичних дела. Он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

Три НЕСРЕЋЕ овог јутра на београдским улицама: Има мртвих!

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу ухапсили су Д. Ш. (32), због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње. Сумња се да је седамнаестогодишњу девојчицу, којој је понудио вожњу од Севојна до Ужица, додиривао по ногама, љубио у образ, а након тога јој слао смс поруке експлицитне садржине и захтевао да му пошаље своје наге фотографије. Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

ЗАПЛЕЊЕНО ВИШЕ ОД 17 кг ДРОГЕ: Муњевита акције МУП-а Србије, међу ухапшенима Хрвати (ФОТО)

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву ухапсили су Н. Ђ. (32), због постојања основа сумње да је починио кривично дело силовање. Осумњичени се терети да је петнаестогодишњу девојчицу уцењивао да ће њене наге фотографије показати њеним родитељима, чиме ју је приморавао на сексуалне односе. Он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву против четрдесетдвогодишњег мушкарца, због постојања основа сумње да је починио кривично дело прогањање. Осумњичени се терети да је оштећеној у последњих десет месеци у више наврата слао смс поруке претеће садржине и узнемиравао је.

policija
полиција / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Такође, припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, по налогу надлежног тужилаштва, поднели су кривичну пријаву и против тридесетдеветогодишњег мушкарца, због постојања основа сумње да је починио кривично дело полно узнемиравање.

БУРНА СУБОТЊА НОЋ иза Београђана: Мушкарац тешко повређен у удесу на Тошином бунару! Одвезен на реанимацију!

Осумњичени се терети да је у градском превезу пришао оштећеној, извадио полни орган, нагнуо се ка њој, након чега га је она одгурнула од себе, а он побегао из аутобуса на следећој станици. Оштећена је 13. новембра осумњиченог поново видела у аутобусу пријавила га полицији, након чега је он убрзо приведен.