Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ВУЧИЋ ОБИШАО ПРИБОЈ: "Исти смо, једнако право у свему и по свему имате као и свако од нас" (ФОТО/ВИДЕО)

12.01.2022. 09:36 21:21
Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Танјуг/Страхинја Аћимовић

Вучић је претходно потврдио да иде у Прибоју како би се спустиле нарасле међунационалне тензије, предузеле неопходне и конкретне мере у вези са тим и обезбедила пуна сигурност за све грађане Србије.

Председник Александар Вучић посетио је Прибој, где се састао са представницима локалне самоуправе, политичких партија, привредницима и представницима обе верске заједнице у том граду.

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Чланови странке саопштили важне вести

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Чланови странке саопштили важне вести

ЗВАНИЧНО: Усвојен закон о 100 евра помоћи за младе

ЗВАНИЧНО: Усвојен закон о 100 евра помоћи за младе

Вучевић: Посебно сам задовољан што су пале маске јер сте видели потпуну политичку злоупотребу суштине јавне презентације, дошли су људи који појма немају о урбанизму

Вучевић: Посебно сам задовољан што су пале маске јер сте видели потпуну политичку злоупотребу суштине јавне презентације, дошли су људи који појма немају о урбанизму

 

Вучић обишао манастир Светог Николе у Прибојској бањи

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас манастир Светог Николе у Прибојској Бањи и поручио да ће држава обезбедити већу помоћ за тај манастир и цркве у Милешевској епархији, као и да ће се још више улагати у развој инфраструктуре у том месту.

Председника је дочекао владика милешевски Атанасије и свештенство епархије.

Вучић је захвалио на лепом дочеку и додао да је донео малу помоћ за манастир Светог Николе.

Вучић је поручио да ће се улагати у развој инфраструктуре како би грађани остали ту живе.

- Борићемо се да можете да останете да живите на својим огњиштима, да обезбеђујемо веће плате и још више посла и да видите будућност за ову дивну децу - поручио је председник.

Истакао је да ће држава улаже још много новца, не само у пут Кокин Брод - Прибојска Бања, већ и у довођење гаса и решавање проблема са канализацијом у водоводом, затим у нови дом здравља, болницу, гимназију и друго, како би грађани били још задовољнији и имају бољу будућност.

Питао је владику шта држава још може да уради за њих и додатно помогне.

Вучић је нагласио је да је за државу веома важно да Србија чува мир и гради добре односе са свим својим комшијама.

Христос се роди, поручио је Вучић током обиласка манастира на шта му је братија манастира и свештенство одговорило - Ваистину се роди.

Владика Атанасија је предао Вучићу поклон, књигу Ризница о манастиру у Прибојској Бањи и икону Светог Саве.

Председник је обиласком манастира Светог Николе завршио данашњу посету општини Прибој.

Председник обишао Хасанагине џамије

 Велики број грађана окупио се испред Хасанагине џамије да дочека председника. 

Сви присутни захвалили су се председнику на доласку, обиласку и одговорима на сва питања које су му окупљени поставили.

- Од данас сав страх треба да нестане. Председник је и делом данас доказао Бошњацима да су они ту на своме, не само што је дошао, него је и донео радосне вести за оно што смо се залагали, а то је једнака правда за све оне који су поикушали да унесу немир у нашу мултиетничку средину - истакао је један од ефендија. 

- Ви сте данас дошли да остатке фашизма отерате из Прибоја - истакао је ефендија. 

Додао је и да се нада да ће председник поставити камељ-темељац за нову џамију, и да ће тада отворити још фабрика у Пробоју. 

- Радостан сам ако се ви осећате сигурније, а ја вам гарантуијем да вас нико неће дирати, и да ко год помисли да вас дира дамо зато што сте Бошњаци, имаће посла са државом. Осећајте се безбедно код својих кућа, без обзира којој вери припадате. Исти смо, једнако право у свему и по свему имате као и свако од нас. Ни у чему не смете да будете дискриминисани. Решава се имовинско правне спорове око изградње џамије. За мене су увек највећа радост путеви, гас, канализација, и све то треба да решавамо ове године. Ја могу да се ставим у ваше ципеле и да разумем ваше сртрахове, и зато вас молим да нам опростите када погрешимо, а ја ћу дати све под себе да ми опростимо кад направе грешку неки од припадника ваше заједнице - истакао је Вучић. 

На крају обраћања муфтија се захвалио председнику што се одговорио на свако питање, и што се понашао као прави домаћин који не бежи од проблема, већ решава проблеме. Истакао је и да је Вучић први председник који је посетио Хасан-агину џамију. 

Вучић са представницима локалне самоуправе, политичких партија, привредницима и представницима обе верске заједнице

Након обраћања грађанима председник је почео састанак са представницима верских заједница, локалне самоуправе и бошњачких партија.

- Односи између Срба и Бошњака нигде нису на оном нивоу на којем бисмо ми желели да буду - нагласио је Вучић. 

- Морамо да укажемо на одговорност свих нас и док је могуће смирујемо ситуацију. Увек је лудих и неодговорних глава много више и лакше је те идеје промовисати него идеје пристојног понашања. Наше је да покушамо да умиримо ствари. 

- За годину дана нећемо имати кога да запослимо из Прибоја, већ ћемо морати из околних места да доводимо људе. И да то све уништимо због свађа? За људе који су певали да ће Сјеница бити нова Сребреница, не само да ће бити кажњени, већ ће и добити премештај из Прибоја. Не само да ће бити покренут поступак, него и тужилац ради свој посао. Такође се води поступак и против младих лица који су певали о пуцању на џамије. 

Наравно одмах сам добио одговор од Срба да им је узвраћено да гори начин. 

- Сви они који би да кољу туђу децу и да пуцају на џамије завршиће иза решетака. Ми морамо да поштујемо муслимане, јер је ово њихова земља колико је и наша. И заштитићемо свакога - рекао је председник и објаснио како је добио два писма, а да је у једном било питање неког Бошњака, да ли треба да се исели из Сјеверина. 

- Свако ко помисли да може да угрози нечију кући, живот, цамију или цркву, имаће посла са државом која ће немилосрдно да реагује. И молим све људе да не изазивају државу. Ми морамо да обезбедимо да људи могу овде да раде. Сви председници држава нису зајендо били у Прибоју колико сам био ја, зато што сам желео да помогнем Прибоју - истакао је Вучић и најавио завршетак ртадова на новим путевима, који ће, између осталог, допринети и развоју туристичких потенцијала овог краја. 

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Танјуг/Принтсцреен

- Кад год неко мисли да не знам шта се збива, знам ја добро. И по кафанама где су Бошњаци, и тамо где су Срби. Мислим да приче о протеривању и питам да ли ви стварно мислите да је било шта од тога могуће? Да ли ми стварно треба да прекинемо овакав раст да бисмо се тукли? Ја имам два сина, и не желим ниједног да изгубим. И то све причају они који желе да туђа деца страдају. Ајде прво размислите шта бисте радили да ваше дете страда, па онда размислите да ли ћемо да правимо ратове или нећемо? - нагласио је Вучић. 

- Одговорсност мора да постоји, морамо да мислимо да своје комшије, не постоји јачи, јер у овој држави сви су једнаки. Сви су једнаки пред законом, звао се Адмир, Самир, Зоран, Предраг, Ненад или како хоћете. Неко може да се свиђа, некоме не мора да се свиђа, али тако ће да буде. Гледаћемо да снажнију заступљеност имамо Бошњака у органима реда, правосуђа, јер они као мањина овде морају да се осећају безбедност - навео је Вучић. 

Након обраћања муфтије Додића, председник је најавио да ће држава помоћи извградњу џамије. 

- Болница и Дом здравља ће само они коштати 15 милиона евра, фекална канализација за Прибој је 12,8 милиона евра, пут 8 милиона евра. Добио сам писмо од Хоџић Сакиба - рекао је председник и упитао шта је са Програмом повратка протераних Бошњака. Најавио је и изградњу нових путева у овом делу Саставци-Забрњица-Кукуровићи. 

Председник је истакао како данас због нечијег хира у Србији имамо и антикаменаре, антипутаре, и да је све много теже урадити. 

Власник млекаре из Саставака истакао је да је ово што се десило у Прибоју за сваку осуду, да су то појединци, јер је Прибој увек био град мира, толеранције и љубаци. Како каже, тешко му је и када појединци из бошњачких кругоицва нападају породице људи који су певали спорне песме у Прибоју.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Танјуг/Принтсцреен

Истакао је и да му је жао када се напада Република Српска и представља као "геноцидна творевина". 

Председник се захвалио на позиву да дође у Саставке и обећао да ће то и учинити. 

- Ја сам овде дошао не да стичем политичке поене, већ да пре свега говорим о одговорности нас Срба, јер ми је то обавеза. Верујем да ће Бошњаци то разумети. Владика Атанасије је говорио дајте да опростимо неком другом оно што смо себи већ опростили. Сва апогрешна реч је овде као литар бензина, и зато је боље да будете господар сваке неизговорене речи, него слуга изговорене. Да пођемо од себе, а онда ћемо лако са другима. Стотину пута сам пита зашто им је тешко да изговоре име Републике Српске када је она Дејтонска творевина. 

- Треба да се ујединимо око тога које ћемо путеве да радимо и које ћемо фабрике да отварамо. 

Подсетио је на пример Адиса и Радише који раде на истој машини. 

- Исту муку деле, исти хлеб једу. Никакав проблем немају добри људи - истакао је председник. 

Једња од присутних на састанку, Сакиба, која је из повратничке породице, изнела је проблем са електричним прикључцима за куће повратника Бошњака. 

Председник је одмах кренуо у решавање овог проблема, позвао је премијерку и замолио да се сутра на Влади донесе закључак да повратници Бошњаци на територији прибојске општине ослободе плаћања додатне надокнаде, већ да електрични прикључни могу да се заврше без преносе финансијских средстава.

Председник се осврнуо и на излагања двојице ефендија. 

- Нисам ја дошао да доказује било коме, било шта. Шта год ја урадио нећу никада никоме ништа да докажем. Зато ми је жао што код обојице видим вишак гнева. Чак и да је потпуно са правом, размислите ако ви показујете такав гнев, како ће тои утицати на ваше вернике. Овако никада  ништа нећемо решити. Ја немам више никакав интерс - Бошњака који ће изаћи на изборе 3 посто. Ја долазим да вам покажем да ми је до вас веома стало. Ми нисмо у држави која је 30 и нешто посто муслимана. Ја вас само молим ако је два полицијаца укључено у ово, да не буде да је сва полиција таква. Ја сам често разговарао са Зукорлићем. Кад смо говорили о правди, он је увек говорио о страдању Бошњака, ја о страдању Срба, трудећи се да га разумем. У једном тренутку смо престали о томе да причамо и кренули да решавамо своје проблеме. Јер тешко да ћемо моћи да истзерамо правду икада. Нисам имао проблем са каменицама у Сребреници, и наравно да никоме ништа нисам доказао. Ја нећу да вам кажем скидај хиџаб, иако би ме славила цела Србија, али ја ћу да вам кажем како ћемо ми да поштујемо ваша права и слободе - истакао је председник. 

- Пут можда може да касни, али ће бити изграђен, али ово што сам вам рекао да се неће десити, неће се десити - рекао је Вучић. 

Обраћање председника Вучића

Дошао сам да вам кажем неколико важних ствари. Видите колико смо урадили последњих година у Прибоју. То су велика улагања, најпре у путеве, око 8 милиона евра. Пре краја јесени ћемо овде довети гас. Томе се радују људи у indusstrijskog зони, али томе треба да се радују и Прибојци, имаћете јефтиније грејање и моћи ћете да привучете инвестиције, рекао је Вучић.

- Обновићемо гимназију у Прибоју, као и Општу болницу и Дом здравља у вредности од 15 милиона евра. Улагања ће се наставити и биће само још већа. Моја молба је да својим глупостима не направимо нешто чиме ћемо зауставити овакав напреда. Верујем да смо довољно велики људи да само заједнички и уједињено можемо земљу даље да развијамо и да идемо напред - истакао је Вучић. 

Како истиче председник Србије Александар Вучић, нису ове земље које имају времена да се међусобно сукобљавају и ратују.

- Ми морамо да учимо своју децу да можемо и морамо заједно. Зато вас сада питам, пре састанка са локалном самоуправом и приватницима, шта је то што овде недостаје. Имали смо много мање плате, сада су дупло веће, али морају бити још веће. Зато се данас и боримо и трудимо да плате буду још веће. Дајемо и пензионерима 20 хиљада динара, зато ћемо да градимо канализацију и чистаче за отпадне воде... Много новца одвојено је за улагање у Прибој, зато, дајте људи да лепом речју решавамо проблеме! Ми морамо да живимо заједно - истиче председник и додаје:

- Сада ће ме напасти и Срби и Бошњаци да је ово празна прича, бајка... Не, ово није бајка, ја сам Србин, председник сам Србије али не могу да замислим да Прибој буде беж Бошњака! Можете да се љутите на мене, и да никоме никада не будем добар, али нећу да се додворавам никоме! Не смемо да дозволимо да нам деца певају погрдне песме. Морамо да поштујемо своју цркву, али исто тако морамо да поштујемо и светињу наших комшија. Морамо да славимо Божић, али да поштујемо Бајрам...

Како истиче председник, ако неко мисли да овакву идеју, мир и стабилност покушава да наруши, имаће посла са државом.

- Ја знам да у Прибоју живе добри Срби и Бошњаци који су преживели тешка времена... Зато вас молим за одговорност, за разговор, за причу, за разумевање и другог, а не само себе. Морамо да се поставимо у ципеле ових других, и да ти други понекад ставе своју ситуацију у наше ципеле и тада ћемо моћи да се разумемо, јачамо и напредујемо заједно - истиче председник и додаје да је мир и заједнички живот преко потребан.

- Само уједињени можемо да гурамо Прибој напред. Ствари се мењају на боље и тек ће бити много боље. Дајте да наше односе направимо да буду добри - рекао је Вучић.

Како додаје, нова фабрике ће се тек отварати у Прибоју, биће радних места и за Србе и за Бошњаке.

- Ми смо молили све да отворе фабрику у Прибој, све смо живо молили, и добили смо фабрику. Зато морамо да наставимо да растемо заједно и развијамо овај град. Само чекајте да видите како ће изгледати болнице и домови здравља. Морамо заједно да решавамо проблема - рекао је Вучић за крај обраћања. 

 

Вучић посетио фабрику "Инмолд"

Вучић је у Слободној зони посетио још једну успешну фабрику, "Инмолд", која је у систему дуалног образовања.

Челници фабрике су најпре на самом улазу у погон председнику показали графикон који показује како се фабрика кроз 10 година развијала и како је растао број запослених.

- Кажу да ова фабрика изгледа као из немачке "Црне шуме" - рекао је Вучић. 

Делови из ове фабрике извозе се и за Норвешку, што се председнику посебно допало. 

Предсенику је предочено како је почела проузводња и идеја око ове фабрике, и како се развио цели бизнис. Предочено му је и како у овој компанији функционише примена принципа дуалног образовања. 

Упознао се и са девојчицом која има 17 година и која већ ради. 

- Они ће брзо научити да преузму одговорност, да знају да цене динар - истакао је председник. 

Двоје ученика показало је председнику како функционише хидраулична компонента, а председник им је честитао да умећи и послу који обављају. 

- Такви се профили највише траже. Плата ће му за 5 и 10 година бити једна од највећих у Србији, у поређењу и са великим директорима државних предузећа - нагласио је Вучић. 

Председнику су представљени и уџбеници које компанија сама издаје у скраћеном издању за ученике који су у програму дуалног образовања, као и за запослене. 

- Видели сте и посебно богатсво, ову децу која уче посао. Ако ишта можемо да помогнемо, то нема цену. Овде ће остати да раде људи и деца. Погледајте како ово изгледа, како да сте у Немачкој. И праве чуденсне ствари. Поносно се осећате када видите шта све наши људи могу да направе - рекао је Вучић. 

Након обиласка две фирме које послују у Слободној зони у запошљавају заједно више од 400 радника, председник државе се упутио ка Дому куктуре где це разговарати са локалним руководством, представницима бошњачкух странака и исламске заједнице. Председника испред Дома културе чека неколико стотина грађана, који су се окупили у знам подршке.

Председник обишао фабрику "Flex Academy д.о.о"

Председник Србије Александар Вучић почео је посету Прибоју где је прво обишао фабрику "Flex Academy д.о.о" где су га дочекали власници и радници, који су га срдачно поздравили и повели у обилазак. 

Приликом обиласка, председник Србије упитао је како држава може да помогне да сам рад у фабрици, али и услови рада за запослене буду бољи.

Са једном од запослених председник је разговарао о тренутно ниској температури и истакао како ће долазак гаса допринети и томе да радници обављају посао у топлијим просторијама. 

- До краја ове године стиже гас у Прибој. То је велики успех за све нас, биће ово другачија Србија - истако је председник.

Председник Србије Александар Вучић попричао је са радницима и власником фабрике и о повећању плате, од 12 до 13 одсто, за све раднике.

- Ми мало више да помогнемо, а ти мало да повећаш плате радницима - рекао је Вучић у разговору са једним од челника турске компаније "Флекс akademy" која на површини од 20.000 квадрата производног погона у Слободној зони Прибој, производи црева,
челичне цеви, шупље профиле и фитинг.

Председник Вучић истакао је да Србија мора помоћи овим људима и самој фабрици, колико год да може.

- Ти сада Булент немаш где да идеш, Београд, Прибој, Србија је твоја кућа - нашалио се председник са челником компаније и истакао како су Турци јако вредни људи. 

Председник се поздравио са радницима компаније и пожелео им срећан дан. 

- Адис и Радиша, погледај како лепо раде - рекао је председник. 

Кроз шалу са радницима и челником компаније, председник је ургирао и за повећање плате радницима. Истакао је да је газда компаније дао обећање. 

- Много сам срећан што сам ово могао да видим, што добро радиш, много сам срећан што си се везао за Србију, и ми смо много срећни што вас имамо овде - поручио је председним газди компаније на растанку и обећао помоћ са субвенцијама, чиме је завршио обилазак прве фабрике у Прибоју. 

- Све што можемо да им помогнемо, да им помогнемо. Ако ће да запосле 150 људи, то је велика ствар за нас - истакао је Вучић. 

Председник је у разговору са челником компаније истакао како би ваљало да када стигне гас у индустријску зону у Прибоју обезбеди грејање радницима. 

Програм посете

09.30 - 10.00 - Председник је прво обишао фабрику "Flex Academy д.о.о", а затим и фабрику "Инмолд", која је у систему дуалног образовања.

10.40 - Затим се у Дому културе "Пиво Караматијевић" састао са представницима локалне самоуправе, политичких партија, привредницима и представницима обе верске заједнице у Прибоју.

11. 30 - Одржане су изјаве за медије.

12.00 - Вучић је затим обишао Хасан-агину џамију, где је разговарао са ефендијом Харуном Еминагићем и грађанима Прибоја.

12.30 - Председник је потом обишао и манастир Светог Николе у Прибојској бањи.

Вучић је претходно потврдио да иде у Прибоју како би се спустиле нарасле међунационалне тензије, предузеле неопходне и конкретне мере у вези са тим и обезбедила пуна сигурност за све грађане Србије.

Председник ће одласком у Прибој практично одговорити на позив који су му упутили представници локалне самоуправе у том граду, председник општине Лазар Рвовић и све три бошњачке странке које партиципирају у власти, као и представници Исламске заједнице, да дође у њихов град, како би заједнички улили поверење Бошњацима и потврдили још једном да је Србија и њихова држава.

ТРИ КАМИОНА У ЊУЈОРКУ РАЗОТРКИВАЈУ МАЛТРЕТИРАЊА СРБА НА КОСОВУ: Аљбин Курти понижен! (ВИДЕО)
Kamion na Tajms Skveru i Menhetnu

ТРИ КАМИОНА У ЊУЈОРКУ РАЗОТРКИВАЈУ МАЛТРЕТИРАЊА СРБА НА КОСОВУ: Аљбин Курти понижен! (ВИДЕО)

24.09.2024. 18:05
ОСУЂЕН ШОЛАКОВ САРАДНИК: 2 године условно и 800.000 евра!
šolak

ОСУЂЕН ШОЛАКОВ САРАДНИК: 2 године условно и 800.000 евра!

24.09.2024. 17:37
ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Бајден одржао последњи говор на ГС УН, Србија чека обраћање Вучића
Aleksandar Vučić

ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Бајден одржао последњи говор на ГС УН, Србија чека обраћање Вучића

24.09.2024. 15:56
ВУЧИЋ И ТЕНИСКА ЛЕГЕНДА ЗАЈЕДНО У ЊУЈОРКУ: Председник се огласио на друштвеној мрежи и послао занимљиву поруку "Научио ме је..." (ФОТО)
Aleksandar Vučić

ВУЧИЋ И ТЕНИСКА ЛЕГЕНДА ЗАЈЕДНО У ЊУЈОРКУ: Председник се огласио на друштвеној мрежи и послао занимљиву поруку "Научио ме је..." (ФОТО)

24.09.2024. 11:30
ОВО ЈЕ НОВ ПРОТОКОЛ ЗА УЛАЗАК У ЕУ: Од 1. новембра остављате отиске прстију и фотографију или вас неће пустити!
EU granični prelaz

ОВО ЈЕ НОВ ПРОТОКОЛ ЗА УЛАЗАК У ЕУ: Од 1. новембра остављате отиске прстију и фотографију или вас неће пустити!

24.09.2024. 18:57
ПРИТВОРЕНИКУ УНЕО НЕДОЗВОЉЕНЕ СУПСТАНЦЕ У ЗАТВОР: Ухапшен мушкарац у Београду - Ево колико новца је узео за "услугу"
hapšenje, policija

ПРИТВОРЕНИКУ УНЕО НЕДОЗВОЉЕНЕ СУПСТАНЦЕ У ЗАТВОР: Ухапшен мушкарац у Београду - Ево колико новца је узео за "услугу"

24.09.2024. 18:40
ТРАГЕДИЈА! СРБИН ПОГИНУО У БЕЧУ: Саобраћајку изазвао бахати возач који је потом ПОБЕГАО са лица места
horor

ТРАГЕДИЈА! СРБИН ПОГИНУО У БЕЧУ: Саобраћајку изазвао бахати возач који је потом ПОБЕГАО са лица места

24.09.2024. 18:37
ЗАЈЕДНИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ РОДИТЕЉА ДАНКЕ ИЛИЋ: "Осећај суочавања са осумњиченима је грозан - Надамо се..."
Danka Ilić

ЗАЈЕДНИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ РОДИТЕЉА ДАНКЕ ИЛИЋ: "Осећај суочавања са осумњиченима је грозан - Надамо се..."

24.09.2024. 18:24
ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Бајден одржао последњи говор на ГС УН, Србија чека обраћање Вучића
Aleksandar Vučić

ПОЧЕЛО 79. ЗАСЕДАЊЕ ГЕНЕРАЛНЕ СКУПШТИНЕ УН: Бајден одржао последњи говор на ГС УН, Србија чека обраћање Вучића

24.09.2024. 15:56
СТРАВИЧНА САОБРАЋАЈКА КОД ПАНЧЕВА! Аутомобил подлетео под камион, па се ЗАПАЛИО - Хитне службе на лицу места
Saobraćajka kod Pančeva

СТРАВИЧНА САОБРАЋАЈКА КОД ПАНЧЕВА! Аутомобил подлетео под камион, па се ЗАПАЛИО - Хитне службе на лицу места

24.09.2024. 18:31
ЗАЈЕДНИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ РОДИТЕЉА ДАНКЕ ИЛИЋ: "Осећај суочавања са осумњиченима је грозан - Надамо се..."
Danka Ilić

ЗАЈЕДНИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ РОДИТЕЉА ДАНКЕ ИЛИЋ: "Осећај суочавања са осумњиченима је грозан - Надамо се..."

24.09.2024. 18:24
ДОБРО ПОЗНАТО ИМЕ: Партизан зове бившег тренера да замени Станојевића
Aleksandar Stanojević

ДОБРО ПОЗНАТО ИМЕ: Партизан зове бившег тренера да замени Станојевића

24.09.2024. 17:45