Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ВУЧИЋ У "ПРВОЈ ТЕМИ": Данас је био велики дан за нас! Открио шта му је ШОЛЦ РЕКАО - СВУДА СЕ ВИДИ НАПРЕДАК, следи повећање пензија

19.07.2024. 21:04
Vučić na TV Prva
Вучић на ТВ Прва / Извор: ТВ Прва printscreen

Председник Србије Александар Вучић гост је емисије "Прва тема" на ТВ Прва, где говори о свим актуелним темама у земљи и свету.

О Олимпијади

Он каже да ће у недељу испратити наше олимпијце, а што се тиче његовог студирања на вишој школи, каже да се мучи.

- Надам се да ћу завршити до фебруара или марта. Свакако ћу се тиме рекреативно бавити, има у кошарци категорија пионира или субпионира. Волео бих да водим неке од њих. Волим Младост из Земуна, неколико тих мањих клубова, волео бих са том децом да изађем на Пинкијеве терене, мислим да бих имао шта да их научим. Што се Олимпијаде тиче, надам се да ће са Иваном Шпановић бити све у реду. Много очекујем од стрелаца, теквондиста... Много улажемо, волео бих и због Новака и Србије да освоји медаљу, и много му хвала што се бори за нашу земљу - каже председник.

Вучић се захвалио и Богдановићу и Јокићу, и каже да се лично заложио да Јокић заигра у Паризу.

- Они Американци су сачувај Боже, али не заборавите ми смо играли без Богдановића, није било Милутинова. Нисмо могли много ни да погодимо, тако да се надам бољима. Кад би до сребра дошли било би чудесно. Верујем и у наше ватерполисте, одбојкашице. Наш циљ је 10 медаља! Уложили смо много новца, награде су међу највећима у свету. 200.000 евра дајемо за златну медаљу - истакао је он.

Истакао је да није задовољан ониме што је видео у Немачкој, и да мора да буде боље.

- Ако можемо у економији да будемо одлични, онда и у спорту морамо бити одлични - казао је председник.

Вучић је на крају честитао грађанима, и рекао да ће се за 15 година многи сећати овог дана.

- Постојао је неко ко је имао визију упркос свима, и ко је донео велике промене у Србију - закључио је председник.

О резултатима поновљених избора и рејтингу СНС-а

Подсећа и да је упозоравао политичке противнике да ће проћи лошије на поновљеним изборима.

- Лепо сам им говорио, и видели су на крају. Изгубили смо шест месеци у изборним надгорњавањима. А што се тиче тренутних рејтинга, СНС би без партнера ишао преко 51,7 одсто - рекао је председник.

Истиче да је његов посао да ради за људе, и да доноси резултате.

- И људи су то почели да схватају, да разговарају о томе, да ли је могло боље или више. Можда нису задовољни свиме, али да је боље него што је било. Тако седе и у Алабами, и у Аризони, породично седну и доносе одлуку коме ће дати поверење. Мислим да је то важно за људе, а не којекакве глупости. У понедељак је велики дан за нас, за Шумадију, и много сам срећан због тога, а сећам се критика и свега тога - рекао је Вучић.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: ТВ Прва printscreen

О атентатима на политичке лидере

О све чешћим атентатима на политичке лидере, Вучић је рекао да је Трамп само чудом остао жив.

- Када кажемо слободарски лидери, ту мислимо на anti-woke лидере. Многи би били обрадовани да мене нема, али ја немам однос према томе. Ја немам никакву бојазан. Нису веровали када сам 10 пута рекао, када сам учио опозиционе партнере сваки пут сам им цртао шта треба да раде. Да јесу, данас би владали у пола Србије - истиче он.

Каже да из ових атентата можемо три закључка да извучемо.

- Прво је да су најагресивнији ти који све друге оптужују за агресију. А то су пре свега различити левичарски покрети, лажно либерални. Негде их називају антифа. Увек су они ти који гаје ту мржњу. Ја сам једном то рекао и 1995 или 1996 године. Забезекнут сам био нападима на људе из СПС, иако сам ја био у Радикалима. То су увек биле најагресивније изјаве, па се прешло на дела. И увек су исти жртве, и увек су исти починиоци - нагласио је председник.

Додаје да конзервативци никада не раде такве ствари.

- Погледајте ко цепа српске заставе у Новом Саду. Све левичарски екстремисти. Други закључак је да ће се то понављати, и да ће се успоставити као нешто нормално и уобичајено. Не заборавите да је Трамп опозициони кандидат у највећој земљи на свету. Замислите да идете да убијете опозиционог кандидата. Има велику шансу да победи, ја мислим да ће му противкандидат бити Камала Харис. Мада не знам колико је то паметно - каже он, и истиче да нема шансе да се кандидује Мишел Обама.

Рекао је да је трећа ствар отпор променама у свету, и да многи користе сва средства да спрече све промене.

- Размишљао сам о неким говорима које сам чуо ових дана. Сем тих будалесања о Черчилу, а сви су пуни себе, схватио сам да морамо да сачувамо своју земљу. Ово не иде у добром смеру, и кажем вам да ово не може добро да заврши. Ту нема ничег рационалног. Што се тиче моје безбедности то ме не занима, то раде службе које ме чувају - казао је председник.

О томе како га називају на телевизији Н1, он каже да им је сигурно "много добра учинио да га толико мрзе".

- Баш ме брига о томе шта они кажу, осим што је то израз очаја и немоћи. Ја ћутим и ништа им не кажем о тим увредама. Изашао сам из тога, не могу више ни да допринесем странци чији сам члан, у смислу борбе против политичких противника. Сада ми је спласло интересовање, раније сам био борбен, а данас ми то ништа не значи. Интересантно ми је то да они на ово све кажу да њих неко таргетира. Стварно, свака вам част, мора да сте геније па сте то смислили - рекао је он.

О Самиту у Лондону и говору Зеленског

Вучић каже да су Енглези одлично организовали Самит у Лондону.

- Што се тиче политичког дела, све што сам рекао искрено мислим. И Еди Рама слично мисли, причао сам са њим. Са 21 европским лидером сам причао. У два наврата сам причао са грузијским лидером, и очекујем да ће победити на изборима уз све притиске. Очекујем да дође у Србију на зиму. То су важне ствари које нам се пружају да разговарамо са лидерима већих земаља - рекао је председник.

Додаје да су разговори са лидерима били добри, али скреће пажњу на следеће:

- Као да су сви дошли да се храбре због рата у Украјини. За мене је био чудан говор Зеленског. Кажем чудан, то је био неочекивано снажан напад на Орбана. И онда сам ја очекивао да то тако иде, па да ће Орбан да добије прилику да одговори, али то се није десило. Говорила је швајцарска председница, хвалила се резултатима из Биргенштока. Сматрао сам да је нормално било да Орбан добије реч. А онда се јавила Мете Фредриксен, која је исто говорила снажно против Русије - каже Вучић.

Он истиче да се Фредриксенова истакла снажним говором против Русије, и да је рекла да Украјина мора да победи.

- Ја две године слушам да сам руски агент, и да ћемо извршити инвазију. И нико није рекао извините. Ја мислим да је потребан другачији приступ, али видим да то никога не интересује, знам колико сам мали. Ја по њима не представљам значајну земљу, па одустајем да причам о томе. А онда да не причам о идејама, да су велика опасност Телеграм и ТикТок канали. Па хоће да укидају! Станите бре мало са то укидање, што кажу на југу Србије. То је помало инверзно и перверзно. Код нас можете гледати и украјинске, и белоруске, и кинеске, и руске, и француске и америчке канале. И ми смо диктатура - рекао је председник.

Додаје да не сме рећи шта стварно мисли о таквим стварима, да не би угрозио интересе наше земље.

- Да се ми мало примиримо. Док слонови газе по трави, мале газе. Да се ми склонимо у заветрину, па да гледамо шта је на ливади остало од слонова. Само да ми преживимо. Причао сам и са Макроном и Шолцом. Они су паметни и образовани људи. Како неки људи то виде, имам још већи страх, и још сам уверенији да се ближимо још тежој ситуацији у свету. Томе нема краја. Једино ми је драго што видим да и у Украјини и Русији људи све више желе преговоре - рекао је Вучић.

Председник каже да се сви позивају на Черчилове речи, и каже да нису сви они Черчил.

- А заборављају коме је Черчил оставио исток Европе у Јалти. Немој ти да будеш Черчил ко Бога те молим, нагледао сам их се последњих дана - додаје он.

Каже да су га раније стално нападали због увођења санкција Русији.

- Ми смо нашу позицију поставили два дана после почетка рата, и даље држимо исту позицију. Је немам шта лоше да кажем о Украјини, они нису признали Косово. Па када ме нападају због састанака са Зеленским, да кажем тим паметњаковићима каквог би утицаја сада имало када би Украјина признала Косово. Не знају они шта је држава, него гледају кокице и навијају по боји дресова - нагласио је председник.

Коментаришући изјаву Енвера Хоџаја, да је Вучић одлично "одиграо" по питању рата у Украјини и литијума, председник каже да се не слаже по многим стварима са њим, али да је паметан човек.

О разговорима са представницима Мерцедеса

Вучић каже да је досадан као стеница, и да ће тражити нове инвестиције од најважнијих светских фирми.

- Не силазим са грбаче, па прихвате да ме се ослободе - рекао је он причајући о разговорима са представницима Мерцедеса.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: ТВ Прва printscreen

О изајавама Ђиласа и Ћуте, Кокановићу и Рио Тинту

Говорећи о Ђиласовим изјавама о изборном процесу и односима са Немачком, председник каже да је било и тежих питања, попут Резолуције о Сребреници.

- Рекао сам све што сам мислио, и био сам у праву. Свако се чеше тамо где га сврби. Мене занима Србија, њега изборни процес. Не желим да говорим о томе, није ми чак ни тачка интереса. Ево кажу Ћута је рекао да ће да упадне, неће бити Шолца. Ја се насмејем, он је много бољи човек него што изгледа - рекао је Вучић.

Каже и да сматра да је Рио Тинто погрешио, и да је требало да саслушају Кокановића, да чују шта су биле његове потребе.

- Ово је много већа прича, а не прича појединаца. Ово је прича о стратешким питањима за нашу земљу. Дођите људи на разговор, а не да стављате барикаде. Ја сам спреман у сваком тренутку да примим и господина Кокановића, и свакога од тих људи. Истрпећу и псовке. Ако хоћете да причате, дођите на разговор кад хоћете - нагласио је председник.

Истакао је и да када правите најобичнију фабрику, мора да се посече неко дрво.

- То је тако мали простор. То је 70 пута мање од Борског рудника. Причали су да је површински коп, па ће нам реке бити загађење. Код нас је подземни рудник људи. Нико не зна где је Чукару Пеки, то је подземни рудник. Да не видите ознаку на мапи не би ни знали - каже Вучић.

Приказан је снимак са телевизије Н1, чији је репортер био у Португалу, где почиње ископавање литијума. Новинар те телевизије је рекао да су у тој земљи сви за копање литијума.

О повећању плата и пензија

Истакао је да су оцене ММФ најбоље у региону за Србију, и да неће да се коцка са економским питањима.

- Пензије, ја се надам, да морају да иду најмање, то је моје обећање, најмање 10 одсто у вис! Најмање толико. То је за следећи буџет, е сада да ли ће бити од новембра или јануара, видећемо то. Ту одлуку морамо да донесемо у наредна два месеца. Биће значајног раста минималца и плата у јавном сектору. У јавном сектору то ће бити линеарно. И мислим да мора бити значајног повећања у сектору просвете. Нико сада не гледа, не морате да гледате у шерове, сви чекају да почнем о Украјини да причам и ратовима. Али мени су ово најважније теме, и за државу - каже председник.

Враћајући се на питање животне средине, Вучић каже да нико у Немачкој не дозвољава да им ресурси и производи стижу из фабрика где се радници малтретирају и где се загађује.

О породилиштима у Србији

Вучић је рекао да ће бити изграђена нова болничка зграда у Нишу, и нова зграда за ГАК Народни фронт у Београду.

- Ја сам рекао да се за три дана реши питање клима, а Лончар ми каже да је то процедура од четири или пет месеци. Рекао сам да ме не интересује, да мора да буде урађено. Јавно кажем, ја сам крив због кршења процедура. И сада се види да њима није до деце и мајки, шта да чекамо до октобра? Па сада су им потребне климе! Неће нико други да се бави тиме и то да уради. Поносан сам на то што сам булдожер. Нико се ни литијумом није бавио, иако сви знају колико користи доноси - додаје председник.

Вучић је рекао да људи увек само о себи брину, а када је тешка одлука - то он мора да уради.

- Ево гоните ме за климе у Народном фронту, пошто нећете наћи ништа друго за шта да ме гоните. Лагали су све. Те да мој брат држи Франш, свакаке лажи! Него да се вратимо на важне ствари. Када причате о сновима, ви морате да радите. Ја уживам у августу и крају јула када су сви на одморима. Људи иду у Турску, Грчку, Египат, Италију, нигде нема слободног места. А имамо летова где год хоћете. Сада има мање састанака, и сада се постављају ствари - рекао је он.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: ТВ Прва printscreen

О Шолцовој посети

Он каже да су наредне три године за њега важне, и да хоће да остави велики траг.

- То ће бити 15 година да сам на власти у Србији. Два пута биран за председника, био сам потпредседник Владе, председник Владе. Никада нико бар у скоријем периоду неће успети тако убедљиво да победи у првом кругу на председничким изборима. То смо успевали захваљујући великом раду, и зато што су људи знали да радимо тешке ствари, које нису увек популарне - рекао је председник.

Истиче да нико није био за мере фискалне консолидације.

- Ја сам говорио истину и нисам обмањивао народ. Када смањите плате и пензије ви три године немате никакав раст. Када смо извукли земљу из фискалних проблема, онда је све кренуло на боље. Лако је мени да седим и препирем се са опозицијом, иако нису нарочито успешни ни талентовани. Али пролете године, и онда се запитате шта сам ја то урадио. И онда људи погледају и питају се шта сам урадио. Људе занима колике су плате и пензије, да ли имамо пруге и путеве, да ли је курс стабилан. Имамо ли ми као породица више или мање. Тако се доносе одлуке у многим земљама за кога ћете да гласате - рекао је он.

Вучић каже да већ 2027. године може да се бави нечим другим, и да жели да остави наслеђе промењене свести већег броја нас.

- Волео бих да будем скрајнут, или у сенци. Нећу да гарантујем ништа, али да ли бих то волео, ево сада отворено кажем да. Осећам сада да морам сву снагу, све што имам да усмерим за напредак и раст Србије. Сви избори су завршени, неће их бити никаквих још три године. Мој животни циљ сада је да покушам да у наредне три године променимо све! До краја августа желим да поставимо све, да видим колико је реално да идемо на повећање плата и пензија. Реално повећање, да то буде стабилан напредак. Нама је инфлација на 3.8 одсто. Нама је јул био нешто лошији због раста цена нафте, у августу верујем да ће нафта ићи и даље у рикверц, и то ће додатно смањити инфлацију - рекао је председник.

Он каже да повећање плата мора бити веће од инфлације, и да посебно пензије морају да расту.

- Ви не можете да похватате више шта све радимо да обезбедимо Експо 2027. То су плате 1400 евра, пензије 650 евра. То је општи напредак Србије. Мени је Шолц рекао да је мрак био када је дошао, али мало што је видео кроз прозор аута је огроман напредак и да су свуда дизалице. Када видите да неко тако брзо напредује, а ми смо били први у Европи по стопи раста. То нам омогућава да повећавамо плате и пензије - истакао је Вучић.

Каже да је ретко задовољан, иако многима ништа не значи овај споразум.

- Данас је био велики и важан дан за нас. То није питање руде, већ промене наше свести. Морамо да изгубимо губитнички менталитет, где нам ништа није добро. Морамо да будемо у победничком тиму, да сањамо велике снове. Ово није питање 600, 700 или 1000 људи који ће имати плате од 1000 евра најмање у Рио Тинту у Лозници. Ти људи буквално неће знати на шта да потроше паре, у тим општинама. Све то на једну страну, али ће ту бити индиректно, а касније и директно запослено још 20.000 људи - открио је председник.

Наши противници кажу да нема доказа да ће овде бити цео ланац производње, рекао је он.

- Па нисмо ни почели да копамо још, наравно да нема. Годинама смо радили на овоме, ја сам сам имао преко 40 састанака. Знате ли шта значи довести Ола Калеинијуса у Србију. Дошао човек у кафић у Београду. Довели смо Немачку развојну банку, ЕБРД, Италијанску развојну банку, Мерцедес Бенз. Данас чујем Фолксваген похвалио 11С, нашу фирму. Дође и немачки канцелар, направите нешто да сте део Европе и света, напредног дела. Они не могу ни да добију руду, 87 одсто мора да остане у Србији! И Шолц је мени рекао да није у реду да се забрањује, ја сам рекао да нећемо ни забрањивати, већ наћи друге мере - каже Вучић.

Шолц је у Чилеу рекао да није циљ да се осиромаше земље које имају руде, већ да се прави ланац производње.

- За нас је први корак прављење катодних фабрика, што Кина држи 70 одсто свих фабрика. Само 2 одсто држи Европа, то су само Немачки БАСФ, гигант и Умикорм. Разговараћемо са свима! На крају је и човек из Мерцедеса рекао да немају проблема да раде са Кинезима на том питању. Наши момци из Суботице су успели да направе најбоље батерије, и то ће привући многе компаније. То људи мења све, ми говоримо о огромном новцу - рекао је он.

Председник је рекао да ако добијемо производњу катода и батерија, да су у питању огромне цифре.

- Замислите Немачку коју има 0.1 стопу раста, а вама само ово допринесе 3.97. Само ово, а где је све друго. Ми већ имамо Стелантис овде, и следеће недеље биће велики догађај у Крагујевцу. За 2 месеца очекујемо серијску производњу електричних возила. Можете да замислите како ће то да се одрази на последњи квартал. То су огромне ствари. Ми не желимо политичким мерама да повећавамо плате, већ у складу са развојем. Успели смо да растемо брже него други. Црна Гора је пре само 10 година имала 50 одсто већу плату од нас! А данас за који евро смо ми испред - каже Вучић.

Ако почнемо да производимо катоде у Србији, ја као председник гарантујем да ћу довести произвођаче аутомобила, каже он.

- Ништа не кријем од народа, ми ниједан уговор нисмо потписали још. Прво је и главно животна средина! Меморандум има тежину дате речи, али не производи друге обавезе. И данас сам рекао ми смо ти који доносимо одлуку. Ја сам гаранција да ћемо водити рачуна о народу.

Вучић додаје да о Саши Јанковићу има одређено мишљење, пошто су били политички противници.

- Он је говорио да ће се Сава излити због Београда на води, он је у то веровао ваљда. Данас, ја верујем у ово. Многи мисле да сам узео паре, зато што полазе од себе, дају им паре због глупости! Хајде да вам откријем тајну. Нисам ја за 717.000 евра продао имање Рио Тинту. Већ његов човек. Нисам ја продао имање, већ госпођа Ђедовић из његове партије, и родитељи оних Петковића, који се данас буне. Динар нисам добио од њих, пре бих се убио него што бих тражио или узео - нагласио је он.

Председник додаје да је за њих немогуће да неко други сања снове другачије од њихових.

- Моји снови су шта ће остати иза мене 2027. године. Шта год неко причао и колико год ме мрзео, сви они ће се возити брзом пругом од Суботице до Прешева. А у њихово време 0 километара пруге изграђено - каже Вучић.

О Фатону Хајризију

На самом почетку емисије причао је о ликвидацији Фатона Хајризија, терористе који је убио српског полицајца, председник каже да су наши органи урадили свој посао.

- Начелник БИА у Лозници је обавестио начелника полиције. САЈ је реаговао у складу са законом. Оно што је важно да ће истрага показати све мотиве, има много чудних ствари у целој причи. Имамо још једно лице српске националности из једне друге државе у региону. И то је чудно, као и немачка боравишна дозвола. Много ствари је ту под знаком питања, надлежни органи ће урадити своје - казао је председник.

Он истиче да је Хајризи био подложан утицајима различитих агенција.

- Убио је једног руског војника 2000. године, и чудна је прича где се оглашава на мрежама, па критикује представнике власти на мрежама. Власти из Приштине. Ко би то радио, то је све јако чудно - рекао је Вучић.

Није он био неко ко тражи спас, истиче председник, и додаје да је Хајризи бежао у Немачку.

Председник Александар Вучић говори о најактуелнијим и важним политичким и економским темама у земљи и свету.

Подсетимо, у Палати Србија данас је одржан Самит о критичним сировинама на коме су учествовали председник Србије Александар Вучић, канцелар Савезне Републике Немачке Олаф Шолц и потпредседник Европске комисије и европски комесар за међуинституционалне односе и стратешко предвиђање Марош Шефчович.

СРБИЈА СЕ СА ПОНОСОМ РАДУЈЕ! Председник Александар Вучић честитао Драгану Ристићу на параолимпијскомо злату
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

СРБИЈА СЕ СА ПОНОСОМ РАДУЈЕ! Председник Александар Вучић честитао Драгану Ристићу на параолимпијскомо злату

04.09.2024. 16:24
ОГЛАСИО СЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Фантастичне вести за људе широм Србије! (ФОТО)
Aleksandar Vučić

ОГЛАСИО СЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Фантастичне вести за људе широм Србије! (ФОТО)

04.09.2024. 15:39
Вучић: Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин
Aleksandar Vučić

Вучић: Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин

04.09.2024. 15:39
ВУЛИН СЕ САСТАО СА ПУТИНОМ: "За мене је велика част што имам привилегију да разговарам са Вама"
Vulin i Putin

ВУЛИН СЕ САСТАО СА ПУТИНОМ: "За мене је велика част што имам привилегију да разговарам са Вама"

04.09.2024. 14:03
СРБИЈА СЕ СА ПОНОСОМ РАДУЈЕ! Председник Александар Вучић честитао Драгану Ристићу на параолимпијскомо злату
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

СРБИЈА СЕ СА ПОНОСОМ РАДУЈЕ! Председник Александар Вучић честитао Драгану Ристићу на параолимпијскомо злату

04.09.2024. 16:24
РАМПА ЗА ШМИТА! Додик "Полиција јури да га избаци ако већ није депортован"
Milorad Dodik

РАМПА ЗА ШМИТА! Додик "Полиција јури да га избаци ако већ није депортован"

04.09.2024. 15:56
ЦРНОГОРАЦ ДИВЉАО НА ЗЛАТИБОРУ ПА ПОКОСИО РАДНИКА Језиве сцене на магистрали, повређени хитно пребачен на интезивну негу
Hitna pomoć

ЦРНОГОРАЦ ДИВЉАО НА ЗЛАТИБОРУ ПА ПОКОСИО РАДНИКА Језиве сцене на магистрали, повређени хитно пребачен на интезивну негу

04.09.2024. 15:52
ОГЛАСИО СЕ ЈЕРУСАЛИМСКИ ПАТРИЈАРХ "Зауставите безбожни прогон Цркве у Украјини!"
Patrijarh jerusalimski Teofil III

ОГЛАСИО СЕ ЈЕРУСАЛИМСКИ ПАТРИЈАРХ "Зауставите безбожни прогон Цркве у Украјини!"

04.09.2024. 15:50
Познато време и место сахране Боре Ђорђевића
Bora Đorđević

Познато време и место сахране Боре Ђорђевића

04.09.2024. 16:11
Српски парастрелац Драган Ристић освојио златну медаљу на ПОИ у Паризу
Dragan Ristić

Српски парастрелац Драган Ристић освојио златну медаљу на ПОИ у Паризу

04.09.2024. 16:02
ЕВО ГДЕ ЈЕ ВУЧИЋ СМЕШТЕН У ПОДРИЊУ: Председник Србије показао где ће боравити до 9. септембра (ВИДЕО)
Aleksandar Vučić

ЕВО ГДЕ ЈЕ ВУЧИЋ СМЕШТЕН У ПОДРИЊУ: Председник Србије показао где ће боравити до 9. септембра (ВИДЕО)

04.09.2024. 13:20
"Имали смо договор да умремо заједно" Бора Ђорђевић се никада није опоравио од његове смрти, изгубио га у року од десет дана
Bora Čorba

"Имали смо договор да умремо заједно" Бора Ђорђевић се никада није опоравио од његове смрти, изгубио га у року од десет дана

04.09.2024. 16:20