Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ВУЧИЋ У "ХИТ ТВИТУ" СУМИРАО АКТУЕЛНОСТИ: Све је припрема за рат, клизимо у катастрофу! Не постоји ништа што то може да заустави

21.07.2024. 21:03
Vučić u Hit Tvitu
Вучић у Хит Твиту / Извор: ТВ Пинк printscreen

Председник Вучић гостовао је у емисији "Хит Твит" на телевизији Пинк, где је говорио о свим важним и актуелним темама.

Vučić u Hit Tvitu
Вучић у Хит Твиту / Извор: ТВ Пинк printscreen

О литијуму и напретку Србије

Вучић је рекао да Србија никога не уцењује, да само жели да се развија. Додаје да је литијум прилика за све, за цео регион.

- Најлакше је склонити се од сваког тешког питања, за 5 или 6 година, буџет града Лознице, биће 5 или 6 пута већи буџет. Они не би знали шта да раде са тим новцем. Ово ће бити много мањи загађивач него вискоза и биће на много мањој територији.

Вучић је рекао да су тек сада успели да изграде тај крај, да се људима подигне стандард, да људи имају будућност. Како истиче, причамо о озбиљном новцу и напретку Србије.

- Пред нама је тешка јесен, морамо да гледамо какве су нам могућности, да сачувамо новац у буџету за све, да пензионери имају преко 10 одсто, дакле велико повећање. Оно што је важно је да ћемо наставити политику подршке деци са ретким болестима, најугроженијима, мајкама, породицама, родитељски додаци ће бити већи. Имамо 10 хиљада мање деце рођено, него прошле године. За кога ово радимо, ако не за нашу децу. Ако не будемо имали више деце, џабе је све што радимо.

О повлачању Бајдена из изборне трке и атентату на Трампа

- Рекао сам да ће се баш тако одиграти. Знао сам да то следи. Открићу вам тајну - нема Камала Харис великих изгледа против Трампа. То ће бити једна од најнеизвеснијих уткамица. Мислим да је донета одлука, врло мудра одлука у штабу Демократа да, ако се у нешто помало разумем, то су свакако избори, да се укључи у кампању Мишел Обама. Што ће рећи, кандидат ће бити Камала Harris, али ће да је носи Мишел Обама и да се трансфер популарности са Мишел Обаме пребаци на Камалу Харис. Камала Харис нема ту врсту ни емоције, ни ту врсту харизме којом би могла да придобије у овом тренутку већину у односу на Трампа, али Мишел Обама има. Дакле, Обама то је део дила који је направљен и обавештавам вас, пошто то знам, не зато што сам видовит или не знам шта, и видећете њену велику улогу у овој кампањи и то ће ове изборе направити изузетно интересантним. Иначе, Камала, ја сам је упознао у Минхену, мислим. Онако, жена, жустра, енергична, они очекују да допринесе посебно уз улогу госпође Обаме, да допринесе страховитом расту популарности код афроамеричке популације, стабилизације популарности код латино популације. Афроамеричка популација је на око 14 процената, у Америци 19%, чак кажем, 21% иде латино популација и наравно урбана популација која мора из летаргије да се подигне у потпуност и да би могли уопште да се такмиче против председника Трампа. Што се нас тиче, с пажњом све да гледамо, да покушамо да имамо најближе контакте и најближе односе са људима из окружења председничког кандидата Трампа, бившег председника, наравно и да имамо унапред припремљене односе са људима госпође Камале Харис. То је оно што ми можемо да радимо, али ово што се тиче атентата, ово јесте застрашујуће и не бих да говорим шта би било да се то негде друго десило и како би нам држали придике.

- Ја сам само доводио у питање аршине које се земље карактеришу као демократске, а које не. Мислим да је страшно важно да имамо добре односе са САД и да поправимо те односе. Морамо да имамо добре односе и са Русијом. То је политика која нас је довела до ових разултата. Слушам већ 12 година "нећете моћи на 2 столице", а ми имамо само једну, српску столицу. А да ли ћемо моћи да седимо на својој столици, видећемо. За сада смо успевали.

Вучић је рекао да су увек најагресивнији они који би да говоре о агресији других. Додаје да ми морамо да гледамо како да у овом свету одбранимо своје интересе и сачувамо своју земљу, као и да то неће бити ни мало једноставно.

- Увек су најагресивнији они који би да говоре о агресији других. Шокриан сам био кад се десило то Стефановићу, и сматрао сам то ударац на демократију, иако није био лидер ни у својој странци. Нисам приметио да сте се жалили када су ме жандарми изубијали, јер сам само шетао, када је убијен Ранко Панић. Мишел Обама је једина особа која може да се мери по популарности са Трампом. Није лако извршити трансфер популарности, нису људи глупи, али ту ће бити емоционалних сусрета, заједничких, различитим угроженим групама, не би ли се подигао значај изласка на изборе. Биће врло неизвесни избори у Америци. У Украјини се ствари додатно компликују, и како год окренете и даље ће се само компликовати. Кина ће имати највећи раст од великиих земаља. Трамп не мислим да има план да победи Русију, сматрам да ће да гледа како да заштити САД што је могуће више, јер ће Кина ускоро ако се овако настави, достићи Америку.

Вучић је рекао да сматра да ће бити најсрећнији на свету да каже да је погрешио у процени, али да се плаши да ипак неће. Додаје да следи зима и да ће бити јако тешка у Украјини, што ће се одразити на цео европски систем, као и за нас.

- Не заборавите, следи зима. Знате ли колико ће тешка ситуација бити у Украјини са струјом. То ће се одразити на цео европски ситем. Причао сам и са Орбаном и са многим људима. Мени су других 5 лидера причали како је било на НАТО самиту. Буквално се тако десило, видите да све иде у том смеру, ја сам ветеран. Толико дуго сам у томе и имао сам толико састанака. Нисам велики оптимиста и надам се да ће неко да разуме да мора да се направи примирје и да ће то да разумеју обе стране.

Председник је рекао да се руководи искључиво потребама Србије и својом политиком. Додаје да никада није добио прецизан одговор зашто су Руси напустили Косово и Метохију. Истиче да су тамо дочекани као ослободиоци, а онда су отишли.

- Надам се да ћемо пре краја године и да угостимо премијера Пољске Доналда Туска, а пре тога Марка Родеа. Хоће ли бити резултата не знам, али мислим да ће посета Туска бити веома добра и важна за нас - каже Вучић.

- Трамп зна да му је ово последњи мандат, 60 посто шансе за Трампа, 40 посто Камала Харис, а то је више него што је било до јуче у односу Трамп-Бајден. Да ли ће бити неких великих промена у односу са нама не верујем, али добро је да имате боље односе. Постепено се наш однос поправља и важно је да на томе радимо. А да очекујете да ће све да се промени, то се неће десити. Није могуће да победе Русију, могуће је ако се Путину нешто догоди, ал иса путином на челу врло тешко. Путин жели да његово наслеђе политичко буде резултати Ивана, Петра Великог, Катарине Велике... Он размишља у геополитичком смислу, али и у смислу уједињујућег фактора. Уколико он изгуби, нема ништа од тог наслеђа, његово живота, живота његове породице, од Русије. Немајте сумњу, распарчали би му Русију, већ сте чули од разних скандинавских земаља да поделе богатсво, а то није њихова идеја. Када имате такву мотивацију, када знате шта вам долази. Када кажете да Запад мора да победи, онда морате да имате у виду да ће Русија ће бити спремна да жртвује 5, 10 милиона људи. На западу није нико спреман на то, они би волели на даљински да ратују. Да ли ће бити? Мислим да се варају људи који мисле да неће. Они у овом тренутку нису спремни, али спремају се за рат са Русијом, брже него што то неки људи хоће да виде. Знамо то преко војних припрема за сукобе, ја вам кажем, они се спремају за војни сукоб - каже Вучић.

Вучић је поновио свој став да не треба уводити санкције Русији, као и да нема разлога да не буду добри односи са Украјином. Он је упитао чему држава ако јој други доносе одлуке.

- Дајте да немамо Владу, дајете да немамо државу. Мислим да ово грађани ово подржавају, али важније је то што је то корисно за нашу земљу. Србија је тиме и са резолуцијом о Сребреници показала велики углед. Толико гласова као Србија ни Америка ни Русија не могу да добију на ГС УН. Помогли су нам Кина и Русија, и ми својим радом, али други нам нису помогли.

Председник је рекао да се руководи искључиво потребама Србије и својом политиком. Додаје да никада није добио прецизан одговор зашто су Руси напустили Косово и Метохију. Истиче да су тамо дочекани као ослободиоци, а онда су отишли.

- Надам се да ћемо пре краја године и да угостимо премијера Пољске Доналда Туска, а пре тога Марка Родеа. Хоће ли бити резултата не знам, али мислим да ће посета Туска бити веома добра и важна за нас - каже Вучић.

О хибридном рату против Србије

На питање о хибридном рату против Србије, Вучић је рекао да је много сукоба било и да су Американци и Немци радили и договарали заједно.

- Компликовани односи су тамо. Неки су ми у Европи замерили што сам са Немцима, неки што сам са другима. Ми објаснимо да је то са ЕУ, није једноставно. Што се наших служби тиче, слаби смо за њих, али морамо да сачувамо виталне интересе, ту радне вредни људи. Водиће се ратови, много новца је у игри, неке земље ће постати успешније, а неке ће заостајати, биће велика мука. Сви политичари трче да кажу својим бирачима, "е сутра ћемо у ЕУ, прекосутра, догодине". Ја нисам сигуран у то, али важно је да будемо на том путу евроинтеграција. Зависи од ситуације у ЕУ.

На констатацију Милана Антонијевића да људи не требају да се исмевају људима који су забринути за животну средину и да је у земљишту пронађен арсен и да постоји загађење и пре него што је било шта започето, Вучић је рекао да је ово напамет научено и да је увек све иста прича.

- Господин Антонијевић говори о стању у нашим рудницима, да није добро стање. Првенствено у Ресавици. То је систем рудника, требало је да буду угашени још 2014. године, али на моје инсистирање нису. Мали људи зна где је Крепољин, између Потревца и Жагубице. Ја сам био тај који је увек био крив, иако смо увек добијали највише оцене од ММФ-а и Светске банке за оно што радимо. Што се тиле Бора или мајданпека, тамо је ситуација боља захваљујући инвестицијама кинеске компаније. Плате су значајно веће, утицај на животну околину, негативан, је веома смањен и није за поредити са периодом оних на чијој је страни понекад Антонијевић. Захваљујући кинеским комбанијама успели смо да сачувамо и Железару. И ту се води рачуна како и на који начин се смањују загађења. Желим да људи да знају да нам је потребно 5 година да завршимо у Великом Селу пречистаче. Прва фаза, то раде Кинези, друга фаза највероватно француска компанија. То ће бити милијарде улагања да бисмо могли да имамо Дунав и Саву у Београду, да буду онако провидни и онолико чисти. Те ствари радимо одавно, радимо одговорно, иако је то веома, веома, веома тешко. Из много разлога веома тешко, ако некада будете имали времена, могу да вам објасним то. Уговор о литијуму, кога сада нема, биће комерацијални уговор, као и уговор о инвестирању у фабрику катода, батерија и тако даље. Неки људи од политичке опседнутости не могу никада ништа да сагледају рационално, природно, нити било како. У свему виде заверу и прилику за обрачун.

- Наравно да су потребне институције и владавина права, али то нема никакве везе са овим. Нико неће да нас пушта у ЕУ, рекли би нам добродошли да смо увели санкције Русији, да признамо независно Косово - каже Вучић.

- Постоји један део људи у Србији који подржавају колективни Запад, да они у ствари штите интересе Србије. Слушам сваке веечери, од појединих чланова моје породице, или на Хепију, ми који смо уз Русе, ми стварно волимо Србију. Знам да ће многи да негодују, видим како се појачава кампања за санкције против Русије. У тим разговорима ја кажем "немој да ми говориш оно што ти је рекао један амбасадор или за шта навијаш. Јер ми кад гледамо Интер-Милан, морам ода се поделимо, као у "Три карте за Холивуд". Тамо су биле и америчка и руска страна, али није било српске стране. Ја их све поштујем ,али хоћу да имамо српску политику - рекао је Вучић и навео је да питао премијера једне земље "А што ваша влада уопште постоји?"

- О чему одлучујеш? Које одлуке доносиш? Шта ће ти држава? Ето у томе се разликујемо, ја волим да самостално доносимо одлуке. Ове две и по године смо успели да издржимо по питању санкција, а можда ће влада донети одлуку супротно мојим жељама, а онда ће се поставити питање мог легитимитета. Био сам у Давосу много пута. Још 2014., 2015., говорило се о тржишној економији. Како је Кина кренула да гази све, 2016. је позван Си Ђинпинг у Давос. Он држи глобалистички говор о тржишној економији, следеће године Америка и Европа кажу "нећемо сад тржишну привреду, јер сте нас победили". Исто и са медијима, када су на Западу њихови медији радили као пропаганда средства, све је било у реду, а кад су ови научили исто, е сад њима не дајте.

Вучић је казао да би нам рекли да смо добродошли у ЕУ када бисмо увели санкције Русији или признали независно Косово.

- Ја знам да ће и једни и други да негодују и имао сам пуно тешких разговора, јер видим како се појачава кампања да Србија уведе санкције Русији - рекао је председник и додао да све поштује, али да жели да имамо своју, српску политику.

- Ја волим да имамо државу, која самостално и независно доноси своје одлуке. Волим своју Србију и мислим да треба да будемо на европском путу, али и да лепо сарађујемо и са Кином и Русима и свима другима. Никада толико лажи нисам прочитао на свету о нашој земљи као у регионалним медијима. Никада. Загреб, Подгорица, Сарајево, па и Београд. Већ 12 година слушам како сам снајпером убијао некога. Око 1700 текстова су измислили. Ноторне лажи. Можете да измислите шта хоћете и како хоћете. Дотерали сте дотле да више и у о Другом светском рату не смемо да говоримо.

- Не мислим да сво зло долази са једне стране. Нисам блесав да не радим свој посао па да не приметим промене. Кад говорите о неистинама, прочитао сам много неистина у руским медијима. Али сам прочитао безброј лажи у најтиражнијим западни mmedijima о овој земљи. Како се чека да Србија нападне БиХ и како они кажу Косово. Једна лаж, крупна, која се приказује сваки дан, о односу са Русијом како смо ми бедни, како спроводимо политику на Балкану. Знају они да лажу. На све то, никада нисам прочитао толико лажи као о нашој земљи, као у регионалним медијима. Од Загреба, Подгорице, Приштине, Сарајева, ако хоћете и Београда. То не може да се мери ни са чијом пропагандом и лажима. 12 година слушам да сам снајпером убио некога. Испашће да смо ми јурили усташе да убијемо у Другом светском рату. Испашће да Вучић ни у Сребреници нападнут. То постаје толико перверзно-инверзно. На Самиту сам тражио да се чује друга страна. Да вас питам ко побеђује и кад ће тај неко да победи коначно? Ја притом не тврдим да ће Руси да победе, али вас питам кад ће да победе они други. Испразнише пола европских земаља, немају више оружја да им дају - каже Вучић и истиче да је и руски интерес да се potppiše споразум јер њихова економија трпи. Зато лепо идемо у катастрофу. Клизимо у катастрофу, моје је да се постарам да чувамо Србију, да имамо што више енергије, хране.

- Британска војска је снажна, улажу много. Ми улажемо више од онога што пише. По ономе што ја видим, као континент клизимо у катастрофу. Да се ми склонимо, да узмем блокче и свеску и да видим чега имамо и колико. Плашим се да због оволике страсти и непопустљивости свих идемо у најгорем смеру и не постоји ништа што то може да засутави. Праве се ратне владе. Од 20 захтева, 10 се тиче рата. Све је припрема за рат. Погледајте како се саставља Европска комисија, истакните оне који имају забрану уласка у Русију - упозорава Вучић.

Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: ТВ Пинк printscreen

О посети Олафа Шолца

- Довољно је да погледате како су извештавали медији у региону који по правилу имају антисрпски став по сваком питању. И када видите колико су незадовољни јасно је да смо урадили одличну ствар. По доласку Шолца, забележили су само једну ствар. У свим тим Шолаковим и не-Шолаковим медијима, сви су написали само једно - а то је Вучић се питао, непријатно стајао док је Шолц био у аутомобилу. Замислите страшног гафа и ужасне реченице коју сам изговорио. Видим човек седи у аутомобилу пет минута, вероватно је каснио. Од свега су извештавали о томе како су биле велике демонстрације у Београду. На једном је било 11, а на другом неколико десетина. Рекао бих да то имамо сваки дан испред Председништва, али је то била једина вест, о суштини и о посебно суштинским последицама није било ни речи. И по томе је било довољно да схватите и да разумете колико их је то заболело и колико им то смета.

- У нормалном региону и нормалном окружењу били би задовољни, јер ће и они свакако да имају, њихове компаније би могле да раде, да запошљавају људе и тако даље. Они кажу "Вучић је извукао нову карту, Вучић је превеслао Немце". Оно што ја мислим, то је да је то наша велика прилика и велика прилика за цео регион. Мислим да је то шанса генерације. Желим људима да кажем нешто што обично не говорим. Видите, нису све земље увек биле богате и нису све земље увек биле сиромашне. Не знам да ли знате да је Аргентина пре, непосредно после Првог светског рата, била готово двоструко богатија него Француска и Немачка. Пре само 70 година, Венецуела је била богатија од свих земаља, данас то није случај. Јужна Кореја била једна од сиромашнијих, данас једна од богатијих. Емирати су настали 1971 године. Отац мога приајтеља Бин Заједа је отишао у Либију код једног од највећих лидера, пољубио тле и рекао "Надам се да ће моја земља изгледати као ваша после 40 година". Погледајте како сада изгледају Емирати, а како друге земље. Јер је важно какве се одлуке доносе, да буду правовремене и да се доносе у интересу државе. Имали смо много пропуштених прилика у прошлости.

- Губимо становништво у Подрињу, са друге стране Дрине је то још израженије. Нама је потребно да тамо вратимо људе, да тамо остану и опстану. А утицај на БДП је невероватан и сутра ћемо говорити о томе. Сутра је велики дан. Отворићемо производњу Фиант Гранде Панда, па за два месеца све то креће у серијску производњу, повећавамо плате и пензије. То је велика прилика. Људи то све боље разумеју. Дакле, када све то имате у виду, нама је потребно да тамо вратимо људе, да тамо људи могу да остану, а не да сви људи размишљају само о томе да се преселе у Нови Сад и Београд.

Председник је потом и прокоментарисао да ли долазак Олафа Шолца подразумева трајну промену међународног положаја Србије у смислу увођења санкција Русије.

- Њих сада понајвише брине због, уопште то нећу да вам кријем, због мог односа они нису сигурни и могли сте то да видите и кроз питање новинара и кроз питање свих осталих који долазе "да ли ви, господине Вучићу, верујете у европску будућност". Дакле, они нису сигурни да ли ја верујем у европску будућност. Ја сматрам да је важно да Србија обавља своје реформске задатке на европском путу, али сам председник независне и суверене земље која има своје интересе на различитим странама света ниједног секунда, не одустајући од свог европског пута. Ако је моје виђење ситуације у Украјини другачије, не значи да смо непријатељи. Оно што сам чуо у Лондону су комесарски говори, "ми побеђујемо, згазићемо Русе, шта би нам Черчил рекао". Појма немају о ономе што се збива на терену. Када их питате шта мислите како ће то да се догоди, немају појма. Они су забринути у Европи, да будем сасвим отворен, не због онога што Србија стварно ради или не. Шта год говорили, Зеленски је три пута више при себи него многи други са којима сам тамо разговарао и које сам слушао. Човек је одговорнији него многи други. Лако је кад неко други гине у ваше име. Украјинци гину сваки дан, као и Руси. А што се санкција тиче, можда Влада донесе неку другачију одлуку али ја сматрам да је исправна.

Председник Србије Александар Вучић говорио је у емисији "Хит Твит" о свим важним и актуелним темама.

Поред Вучића, гости Верице Брадић били су правник Милан Антонијевић и политичка аналитичарка Биљана Шахримањанин Обрадовић.

 

Прелиставање дневних новина за 17. септембар 2024. године
Prelistavanje

Прелиставање дневних новина за 17. септембар 2024. године

16.09.2024. 21:14
СКАНДАЛ! НАПАДНУТ ВИСОКИ СРПСКИ ДИПЛОМАТА Албанци чули да прича наш језик, па НАСРНУЛИ НА ЊЕГА - један од нападача покушао да побегне
Policija

СКАНДАЛ! НАПАДНУТ ВИСОКИ СРПСКИ ДИПЛОМАТА Албанци чули да прича наш језик, па НАСРНУЛИ НА ЊЕГА - један од нападача покушао да побегне

16.09.2024. 20:06
"ШОЛАКОВИ МЕДИЈИ СУ ПОНОВО ИЗАБРАЛИ ДА БУДУ ОПОЗИЦИЈА СРБИЈИ" Ана Брнабић о текстовима о Куртију: Њему бољи и већи савезници од наше опозиције не требају
Ana Brnabić

"ШОЛАКОВИ МЕДИЈИ СУ ПОНОВО ИЗАБРАЛИ ДА БУДУ ОПОЗИЦИЈА СРБИЈИ" Ана Брнабић о текстовима о Куртију: Њему бољи и већи савезници од наше опозиције не требају

16.09.2024. 19:11
МИНИСТАР МОМИРОВИЋ: Грађани могу да уштеде и до 25 одсто кућног буџета уколико купују производе на акцији "Најбоља цена"
Tomislav Momirović

МИНИСТАР МОМИРОВИЋ: Грађани могу да уштеде и до 25 одсто кућног буџета уколико купују производе на акцији "Најбоља цена"

16.09.2024. 18:11
ЧЕКАО ТРАМПА У СНАЈПЕРСКОМ ГНЕЗДУ 12 САТИ Нови детаљи хапшења осумњиченог да је спремао атентат на бившег америчког председника
Donald Tramp

ЧЕКАО ТРАМПА У СНАЈПЕРСКОМ ГНЕЗДУ 12 САТИ Нови детаљи хапшења осумњиченог да је спремао атентат на бившег америчког председника

16.09.2024. 21:42
"ЗАТИШЈЕ ПРЕД БУРУ" Време у Србији можда тренутно није као у Европи, али не НАДАЈТЕ СЕ ПРЕВИШЕ - десиће се нешто што годинама није
vremenska prognoza

"ЗАТИШЈЕ ПРЕД БУРУ" Време у Србији можда тренутно није као у Европи, али не НАДАЈТЕ СЕ ПРЕВИШЕ - десиће се нешто што годинама није

16.09.2024. 21:13
НОВИ ИНЦИДЕНТ У ВЛАДИЧИНОМ ХАНУ: Младића ножем напао неидентификовани починилац - полиција трага за њим
Hitna pomoć

НОВИ ИНЦИДЕНТ У ВЛАДИЧИНОМ ХАНУ: Младића ножем напао неидентификовани починилац - полиција трага за њим

16.09.2024. 20:40
ДА ЛИ СЕ УВОДИ ВИЗНИ РЕЖИМ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ?! Нове мере контроле граница у Немачкој ступиле на снагу, а ево шта то значи за наше грађане - од једног сценарија сви страхују, а ово је ПРАВА ИСТИНА
Granica

ДА ЛИ СЕ УВОДИ ВИЗНИ РЕЖИМ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ?! Нове мере контроле граница у Немачкој ступиле на снагу, а ево шта то значи за наше грађане - од једног сценарија сви страхују, а ово је ПРАВА ИСТИНА

16.09.2024. 20:27
СКАНДАЛ! НАПАДНУТ ВИСОКИ СРПСКИ ДИПЛОМАТА Албанци чули да прича наш језик, па НАСРНУЛИ НА ЊЕГА - један од нападача покушао да побегне
Policija

СКАНДАЛ! НАПАДНУТ ВИСОКИ СРПСКИ ДИПЛОМАТА Албанци чули да прича наш језик, па НАСРНУЛИ НА ЊЕГА - један од нападача покушао да побегне

16.09.2024. 20:06
ДА ЛИ СЕ УВОДИ ВИЗНИ РЕЖИМ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ?! Нове мере контроле граница у Немачкој ступиле на снагу, а ево шта то значи за наше грађане - од једног сценарија сви страхују, а ово је ПРАВА ИСТИНА
Granica

ДА ЛИ СЕ УВОДИ ВИЗНИ РЕЖИМ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ?! Нове мере контроле граница у Немачкој ступиле на снагу, а ево шта то значи за наше грађане - од једног сценарија сви страхују, а ово је ПРАВА ИСТИНА

16.09.2024. 20:27
Сателитски снимци откривају како се АПОКАЛИПТИЧНИ ЦИКЛОН САДА КРЕЋЕ: Делови Европе разорени, а ево како ће до поноћи бити у Србији - пљуштаће у овим деловима земље
vremenska prognoza

Сателитски снимци откривају како се АПОКАЛИПТИЧНИ ЦИКЛОН САДА КРЕЋЕ: Делови Европе разорени, а ево како ће до поноћи бити у Србији - пљуштаће у овим деловима земље

16.09.2024. 18:49
Преминуо познати глумац - Балкан остао без своје легенде
Preminuo glumac

Преминуо познати глумац - Балкан остао без своје легенде

16.09.2024. 20:01