Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"ВУЧИЋА ЈЕ ТРЕБАЛО УБИТИ ИЗМЕЂУ ПЕТОГ И ШЕСТОГ ОКТОБРА" Лажна "либерална елита" позива на ликвидацију председника Србије - Све се ради по директиви страних служби?

31.07.2024. 16:47
Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Танјуг/​Сава Радовановић

Недавни атентати на Роберта Фица и Доналда Трампа показали су докле може да доведе мржња и то када се у једном друштву потпирују сукоби, а поједине личности до те мере дехуманизују и медијски сатанизују да постане нормализован наратив да је такве особе легитимно и убити.

Правило је да такве методе одобравају управо они који себе сматрају највећим демократама, либералима, браниоцима људских права. У пракси се увек испостави да је реч о највећим тоталитаристима и да су они толерантни само дотле докле се води политика која њима одговара, а када им се неко политички супротстави, тада сматрају да такву особу треба поништити и да су против ње сва средства дозвољена.

Оно што важи за све светске слободарске лидере, важи и за случај Александра Вучића, који се годинама уназад сатанизује, а све у циљу како би се, путем те сатанизације и криминализације, представило како је, уколико би не дај Боже до најцрњег сценарија дошло, његова елиминација била заслужена, јер је он ''лош момак''. Пожељно је да се медијском кампањом најпре жестоко криминализује, како би у том случају изгледало да је он жртва некаквог мафијашког обрачуна, а не политичког атентата, због слободарске политике коју води.

Када наши органи на такве опасности укажу, по правилу се таква сазнања исмевају, али смо видели недавно кроз Скај преписке да је атентат на Вучића итекако припреман. То су припремали чланови кавачког клана, а да је атентат успео, овдашњи опозиционари би приписали то ''обрачуну између кланова'', иако се и кроз саме преписке видело да Вучић њима смета политички, где црногорске комите признају да се он бори за Србе у Црној Гори и да им је због тога непријатељ. Плус додајмо и то да су толико моћни кланови само криминално крило политичке мафије, односно служби појединих земаља и транснационалних центара моћи.

Ко су људи који заговарају убиство Вучића - представљају се као либерали и елита, а ликвидирали би све противнике
Иронија је да дехуманизацију и оправдавање убиства Вучића, углавном заговарају они који се куну у убијеног премијера Србије Зорана Ђинђића, кога су након смрти присвојили и називају га ''наш Зоран'' за кога тврде да би нас извео из мрака да је преживео и да бисмо пре двадесет година били у Европској унији.

Оно што је најгоре од свега, јесте то што убиство Вучића и осталих политичких неистомишљеника не заговарају само некакви ботови са друштвених мрежа, анонимуси и људи са маргине, већ и оно што се сматра кремом опозиције, то са највећим жаром чине управо људи који себе сматрају за некакву наводну елиту.

Тако смо недавно имали случај да је новинарка, која би ваљда по правилима свог позива требала да буде објективна, неострашћена, да поштује кодексе понашања, Тамара Skrozza, рекла (не)увијено да је Александра Вучића и људе из тадашње, а и садашње власти, требало ликвидирати у ноћи између петог и шестог октобра?!

Језиве скривене поруке Тамаре Skrozze: "Вучића требало убити у ноћи између 5. и 6. октобра 2000. године"!

Опозициона новинарка Тамара Скроза индиректно је поручила да је људе из власти требало побити током преврата 5. октобра 2000. године, када је актуелни председник Србије Александар Вучић био министар информисања.

Скроза је у емисији опозиционе тајкунске ТВ Нова “Да сам ја неко” рекла да је “ноћ између 5. и 6. октобра требало да изгледа потпуно другачије”.  

Она се прво “угризла за језик” рекавши да “неће да сада прича како, да не бисмо имали проблеме”, али је на крају ипак открила како је поменута ноћ требало да изгледа.

- Што се мене тиче, та ноћ је требало да буде потпуно другачија, нешто налик ономе што смо учили у књигама историје. Да је та ноћ била другачија и да смо се пробудили у једној другачијој Србији, Србији БЕЗ НЕКИХ ЉУДИ, мислим да би ово данас било сасвим друга прича, а ми заправо живимо деведесете - рекла је Тамара Skrozza. 

Tamara Skrozza
Тамара Skrozza / Извор: Printscreen

Вељановски се по команди Запада придружује Skrozzinoj идеји

Подршку Skrozzi је изразио и професор на ФПН-у, познати аутошовиниста и другосрбијанац, Раде Вељановски, који по налогу Запада као и Skrozza ради шта му се каже, што је посебно скандалозно. Поставља се питање, чему тај професор може да (на)учи студенте и како је могуће да такви, можемо слободно рећи на основу онога што подржавају, умоболни ликови, имају уопште лиценцу да се баве високим образовањем наше омладине.  

- То што је рекла Тамара Скроза апсолутно је нешто што је сасвим нормално, што не говори само она, што говоре многи други људи. Дакле, апсолутно није ни за какву осуду - рекао је Раде Вељановски, а што можете погледати у видеу испод. 

Да невоља буде већа, уместо осуде, стигла јој је подршка и у виду Зорана Лутовца, председника нечег што се зове Демократска странка, а који је некада био и амбасадор наше земље у Црној Гори.  

Када нешто што себе представља елитом и што претендује да једног дана опет буде власт, има овакво понашање, шта тек можемо очекивати, ако неке мање образоване, лошије информисане, овакви људи поведу и заведу својим суманутим идејама и отровном кампањом сукоба и мржње.

Нема сумње да би када би били у могућности и имали снагу за то, као Робеспјерови јакобинци таманили све своје политичке противнике, у случају успеха њихове револуције. Јер, како је и сама Skrozza навела, а многи из тог миљеа мисле као она, петог октобра су погрешили, па би други пут радикално поступили и исправили грешку што тада нису побили све релевантне опоненте. Или, како би то рекао Јово Бакић, такође професор на факултету, јурили би по кућама људе и потом би их бацали да пливају Савом и Дунавом.

За њих лично, очигледно лека нема, осим можда у некој психијатријској установи, али би друштвеног и државног лека морало да буде на овакве појаве, а најпре у виду реакције - путем објективног и истинитог информисања и контракампањом против мржње, а затим када тако otrgnutti с ланца претерају, треба да добију и правни одговор државе - јер ни у једној нормалној земљи није дозвољено јавно поизивати на убиства других људи. Такође, и факултети и медијске куће које такви представљају морају да се огласе и санкционишу своје чланове, јер крше све могуће етичке кодексе и поступају сасвим сигурно на начин који није  у складу са правилима послова које обављају.

Komentari na izjave Tamare Skrozze
Коментари на изјаве Тамаре Skrozze / Извор: Printscreen

Ништа не раде за џабе и случајно: Припрема за одстрел Вучића по налогу страних обавештајних служби 

Нема никакве сумње да није нимало случајно што овако наступају у јавности и да је то плод добро осмишљене стратегије у лабораторијама страних обавештајних служби. Није реч, дакле, о било каквој спонтаности, већ о старом добром опробаном сценарију, медијског одстрела као припреме за физички одстрел једног лидера који неће да призна Косово, неће да уведе санкције Русији, неће да уђе у НАТО, неће да се одрекне Републике Српске, Срба у Црној Гори и региону, неће да ћути о агресијама на нашу земљу и злочинима над нашим народом, а који при том развија Србију и прети да под његовим мандатом Србија поистане неприкосновена војна и економска регионална сила, а на шта су државе у региону љубоморне, док су њихови моћнији патрони љути на Вучића јер им није послушан.

Србија Данас/24седам

КОНФЕРЕНЦИЈА "ДАНИ АМЕРИКЕ У БЕОГРАДУ": Србија и САД настављају унапређење стратешког партнерства на свим пољима
Dani Amerike u Srbiji

КОНФЕРЕНЦИЈА "ДАНИ АМЕРИКЕ У БЕОГРАДУ": Србија и САД настављају унапређење стратешког партнерства на свим пољима

20.09.2024. 21:40
Прелиставање дневних новина за 21. септембар 2024. године
Prelistavanje dnevnih novina

Прелиставање дневних новина за 21. септембар 2024. године

20.09.2024. 20:54
ХИТНО ОГЛАШАВАЈЕ ПРЕДСЕДНИКА НАКОН СЕДНИЦЕ: Ванредна ситуација у земљи, ово су КЉУЧНЕ теме о којима треба да бринемо
Aleksandar Vučić

ХИТНО ОГЛАШАВАЈЕ ПРЕДСЕДНИКА НАКОН СЕДНИЦЕ: Ванредна ситуација у земљи, ово су КЉУЧНЕ теме о којима треба да бринемо

20.09.2024. 14:17
ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД ПРЕМИНУЛЕ ГЛУМИЦЕ: Радмила Живковић је обележила најсјајнију епоху наше кинематографије и позоришта
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД ПРЕМИНУЛЕ ГЛУМИЦЕ: Радмила Живковић је обележила најсјајнију епоху наше кинематографије и позоришта

20.09.2024. 13:56
Премијер Вучевић позвао винаре да се пријаве за субвенције: Министарство привреде у договору са председником спрема подстицаје
Miloš Vučević

Премијер Вучевић позвао винаре да се пријаве за субвенције: Министарство привреде у договору са председником спрема подстицаје

20.09.2024. 22:41
КОМПЛЕТНО БЛОКИРАН САОБРАЋАЈ НА МОСТУ КОД БЕШКЕ: Дошло до тешког удеса, полиција и Хитна помоћ на терену
hitna pomoć

КОМПЛЕТНО БЛОКИРАН САОБРАЋАЈ НА МОСТУ КОД БЕШКЕ: Дошло до тешког удеса, полиција и Хитна помоћ на терену

20.09.2024. 22:09
Умрла Невенка Жегарац: Чувена професорка ФПН-а
Nevenka Žegarac

Умрла Невенка Жегарац: Чувена професорка ФПН-а

20.09.2024. 22:06
СЕВАЈУ КАЗНЕ: Школски аутобуси искључени из саобраћаја - Полиција извршила преглед па утврдила ОВЕ недостатке
Školski autobus

СЕВАЈУ КАЗНЕ: Школски аутобуси искључени из саобраћаја - Полиција извршила преглед па утврдила ОВЕ недостатке

20.09.2024. 21:58
ШТА СЕ СВЕ КРИЈЕ ИЗА СУКОБА ИЗРАЕЛА И ХЕЗБОЛАХА? "Рат" који је жестоко букнуо претходних дана - Нове ликвидације, пејџери, напади на Бејрут и нестанци кључних личности
Izraleski avion

ШТА СЕ СВЕ КРИЈЕ ИЗА СУКОБА ИЗРАЕЛА И ХЕЗБОЛАХА? "Рат" који је жестоко букнуо претходних дана - Нове ликвидације, пејџери, напади на Бејрут и нестанци кључних личности

20.09.2024. 20:11
"ПУТИНОВА ЦРНА ЛИСТА" Руски председник има списак земаља које су "опасне" - Међу њима Црна Гора и Северна Македонија
Vladimir Putin

"ПУТИНОВА ЦРНА ЛИСТА" Руски председник има списак земаља које су "опасне" - Међу њима Црна Гора и Северна Македонија

20.09.2024. 21:11
Откривено какво је здравствено стање Саше Поповића
Saša Popović

Откривено какво је здравствено стање Саше Поповића

20.09.2024. 21:54
ДЕТАЉИ КОЈЕ НИКО НИЈЕ ЗАПАЗИО! Ево како је ухапшен отац дечака убице након Рибникара, министар полиције тада открио КЉУЧНУ ствар
Dečak ubica

ДЕТАЉИ КОЈЕ НИКО НИЈЕ ЗАПАЗИО! Ево како је ухапшен отац дечака убице након Рибникара, министар полиције тада открио КЉУЧНУ ствар

20.09.2024. 19:28