Црногорац уловио ретку врсту рибе: Никша поделио СЛИКУ и испричао како је УСПЕО! (ФОТО)
14.08.2019.
20:19
Коментари (0)
Никша воли да риболови на локацијама између Сутомора и Чања, а каже да су ова “дивља” мјеста јако занимљива и за роњење.
Ево које савете даје Никша по питању мамца:
НИЈЕ КАСНО ЗА ЛЕТОВАЊЕ! ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА - септембар и октобар идеални за купање у Грчкој![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0129547016.jpg?itok=EhebIQuM)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0129547016.jpg?itok=EhebIQuM)
НИЈЕ КАСНО ЗА ЛЕТОВАЊЕ! ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА - септембар и октобар идеални за купање у Грчкој
СКАНДАЛ: Ослобођен Морина, Македонија му укинула притвор![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/01/najnovija.jpg?itok=HuREIXmD)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/07/01/najnovija.jpg?itok=HuREIXmD)
СКАНДАЛ: Ослобођен Морина, Македонија му укинула притвор
Враћено претходно стечено право: Српски језик и култура постао изборни предмет у Северној Македонији!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/01/07/deca_u_skoli_2profimedia.jpg?itok=rKYrPpWV)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/01/07/deca_u_skoli_2profimedia.jpg?itok=rKYrPpWV)
Враћено претходно стечено право: Српски језик и култура постао изборни предмет у Северној Македонији!
- Сардела је одлична али треба да одстоји, да пусти непријатне мирисе. Већина квалитетних риба ће ударити на такав мамац.. Неколико сардела може да се издроби и поспе по мору гдје ће да се пеца - то је брум. Сачекати 15 минута и мора ''ударити'' нека од тих риба. Иначе се то ради увече, ноћу и пред зору, наравно кад нијесу таласи, невријеме или бура.. риба воли бонацу.
- Груј и шкарпина су рибе изузетног меса. То говори њихова цијена по ресторанима, а такође и мурина има јако квалитетно месо, најбоље за бродет или гарделе - рекао је Никша.