КОРОНУ МОЖЕМО СПРЕЧИТИ ДА ДОЂЕ ДО ПЛУЋА! Ево како да је ИЗБАЦИТЕ ИЗ ОРГАНИЗМА пре него што буде касно
Корону можете избацити из организма пре него што направи велику штету и изазове тешку упалу плућа, тврди група озбиљних европских научника чије ставове у одређеној мери подржавају и поједини домаћи лекари.
Резултати истраживања која су спровели немачки стручњаци из универзитетске болнице у Берлину и лекари неколико других европских клиника показали су да проценат конзумирања појединих намирница директно утиче на смањење стопе смртности од инфекције КОВИД-19. То је, како су утврдили, директно повезано са киселошћу организма (пХ вредност), односно, уколико је алкалност већа (мања киселост) организам боље одговара на присуство короне и много ређе долази до тешких клиничких слика, пре свега упале плућа.
ЈОШ ЈЕДНА КОМПАНИЈА ЈЕ У ТРЦИ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ВАКЦИНЕ: Почела клиничка испитивања, први добровољац примио дозу
На овом италијанском острвцету нема ниједног случаја заразе короном: У чему је тајна Ђиља?
НОВА МЕРА У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ, МЛАДИ ЋЕ БИТИ ПОСЕБНО РАЗОЧАРАНИ: Казна и до 15.000 евра!
Берлински стручњаци истраживали су колико се просечно појединих намирница конзумира у европских земљама и онда то упоређивали са стопом смртности од коронавируса. Доказало се да су људи мање умирали у земљама у којима се у великој мери конзумира традиционална, ферментирана храна (кисели краставчићи, укисељен купус и сличне намирнице јер оне, иако на први поглед делује супротно, смањују киселост).
За тестирање хипотезе тим је користио информације из европске базе података о потрошњи хране Европске агенције за сигурност хране (ЕФСА) за процену потрошње различитих намирница по земљама, укључујући поврће, млеко, јогурт, кисело млеко и укисељено, односно маринирано поврће. Од свих разматраних варијабли, како су их назвали, само ферментирано поврће имало је значајан утицај на стопу смртности по земљама.
Упоредо, појавила су се и друга истраживања која су довела у везу конзумирање алкалних (базних) намирница и корону. У једном од њих констатује се да пХ вредност вируса короне варира од 5,5 до 8,5 и да је за елиминисање вируса из организма, односно спречавања да се он манифестује на најгори начин, потребно конзумирати алкалну храну која има вишу пХ вредност у односу на ниво киселости вируса (погледајте оквир). То су махом намирнице које су нам лако доступне и нису скупе.