Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Милошевић ЖИВИ у Русији, Кенедија убио други атентатор: Ово су НАЈПОЗНАТИЈЕ теорије завере, а једна ЛЕДИ КРВ у жилама (ФОТО/ ВИДЕО)

26.10.2017. 10:31
Džon Kenedi
Џон Кенеди / Извор: Профимедиа/илустрација

Сигурни смо да ово нисте знали

Вест да ће председник САД, Доналд Трамп, данас дозволити отварање строго поверљивих докумената о атентату на бившег председника Америке, Џона Ф. Кенедија, изазвала је буру готово једнаку самом убиству омиљеног америчког председника.

Могао да СПРЕЧИ убиство Кенедија?! Бивши агент КГБ-а све ПРИЗНАО

ФИЛМ КОЈИ ЋЕ УЗБУРКАТИ АМЕРИКУ: Како је ТИТО помогао Американцима да стигну на месец! (ВИДЕО)

То је створило прилику за развијање разних теорија завере којих у протеклих неколико деценија створено много, а такође је и подгрејало старе, које су деценијама стваране и разрађиване. Оне варирају, од релно могућих до прича које су равне научној фантастици. 

Џон Ф. Кенеди убијен је у Даласу 22. новембра 1963. године и од тада се појавило прегршт теорија завере о његовој смрти. За његово убиство окривљен је бивши маринац Ли Харви Освалд, којег је пре суђења убио власник дискотеке Џек Руби. 

Једна од мање познатих теорија која се јавила након убиства јесте да је Кенедија убио Кју Кјукс Клан, како је тврдио бивши агент ФБИ Дон Адамс, а главни организатор био је расиста Џозеф Милтир. Полиција из Мајамија је Милтерове планове одакле треба пуцати, које оружје треба користити, чак забележила на траци. 

Мистерија човека са кишобраном

Човек са кишобраном по сунчаном дану остао је енигма о којој се теоретише и данас, а јавност је готово сигурна да је реч о саучеснику који је сигнализирао возачу лимузине када да успори односно Освалду када да пуца. Његов идентитет никад није откривен.

Далеко најконтроверзнији закључак дошао је на основу снимка са полицијског радија који је наводно забележио и четврти пуцањ са брежуљка испред Кенедијеве поворке, што је указивало на још атентатора.

СВЕТ је чекао на ово: Скида се ознака "ПОВЕРЉИВО" - Кенеди, ЦИА и све остале ТАЈНЕ излазе на видело

Није, међутим, ово једино убиство неког државног званичника, које је узбуркало јавност толико да се распредају разне могуће и немогуће теорије завере.

Смрт принцезе Дајане, иако је званично реч о саобраћајној несрећи, не престаје да интригира. Омиљена принцеза, према званичној верзији, погинула је у саобраћајној несрећи за коју је крив пијани возач, а заједно са њом живот је изгубио и Доди Фајед, њен момак. Кривци за брзу вожњу били су, наводно, и папараци који су их пратили, због чега је возач дао гас.

Princeza Dajana
Принцеза Дајана / Извор: Фото: Youtube Printscreen/ Wlp утубе

Бивши војник, Ричард Томлинсон, тврдио да је ово дело Тајне обавештајне службе и то направљено по узору на план атентата на Слободана Милошевића, који је смишљен 1992. године, али никада није спроведен. Друга верзија је била да је шофер, Анри Пол, био у договору са њима.

Пензионисани агент МИ5, Џон Хопкинс (80), признао је низ невероватних убистава откад је изашао из болнице у Лондону рекавши да му је преостало неколико недеља живота и да не жели да умре, а да не каже истину. Хопкинс је признао да је био укључен и у убиство принцезе Дајане. 

Princeza Dajana
Принцеза Дајана / Извор: Профимедиа

- Краљевска породица имала је доказе да планира да се разведе од Чарлса. Знала је превише краљевских тајни. Мој шеф ми је рекао да она мора да умре. Примио је наређење директно од принца Филипа и морали смо то да урадимо тако да изгледа као несрећа- признао је он тада.

Најбруталнији убица са београдског асфалта: Познат је по хладнокрвности и чишћењу олоша

Убиство првог човека Владе Србије, Зорана Ђинђића, шокирало је Србију и свет, а након атентата 12. Марта 2003. Године и данас-дан се развијају многе теорије завере, али и откривају пропусти званичне истраге. Она каже да је премијера убио Земунски клан и по пресуди Специјалног суда, злочин су организовали припадници поменутог клана и Јединице за специјалне операције. Милорад Улемек Легија, бивши командант ЈСО, и Звездан Јовановић, помоћник команданта јединице, осуђени су на по 40 година затвора због убиства премијера и рањавања његовог телохранитеља Милана Веруовића.

Zoran Đinđić
Зоран Ђинђић / Извор: Профимедиа

Пресуда истиче да је Јовановић испалио два метка, један у премијера и један у Веруовића, из Улице Адмирала Гепрата 55. Међутим, Веруовић је остао уверен да је испаљен и трећи метак и то је доследно тврдио током целог суђења Ђинђићевим убицама, као и после, што је преточио у књигу „Трећи метак“ пуну тврдњи независне комисије из Висбадена, која је дала прегршт доказа о пропустима званичне истраге.

МИЛОШЕВИЋ ПРЕВАРИО МИ-6: Принцезу Дајану су убили по сценарију спреманом ЗА СЛОБУ!

-Умро је друг Тито- реченица је коју је пре тачно 37 година са сузама у очима у живом програму изговорио спикер Миодраг Здравковић, када је, према званичној историји, преминуо Јосип Броз Тито.

Лекар открио истину

Све теорије завере, међутим, побио је његов лекар, проф. др Предраг Лалевић, анестезиолог и хирург који је 16 година бринуо о Титовом здрављу и који је лично искључиоо његове апарате. Ипак, нису му сви поверовали и у потпуности одбацили ову теорију завере.

Међутим, према тврдњама бројних историчара, биографа и теоретичара, Тито је преминуо још 19. фебруара 1980. године. Лекари, према неким тврдњама, већ клинички мртвог Броза прикључили на апарате док државни врх не одлучи шта да се ради након његове смрти и како да се сачува стабилност у земљи.

Трагична судбина омиљеног председника: Американци данас славе 100. рођендан Џона Кенедија

Клинички центар у Љубљани наводно је само чекао шифровану поруку „Утакмица је почела“, која је означавала тренутак да се јавности саопшти чињеница да је Тито мртав. 

Можда и најпознатија теорије која и данас леди крв у жилама јесте да је Адолф Хитлер дочекао дубоку старост у Аргентини, где је 1984. Године дочекао природну смрт, као слободн човек.

ДРЖАВНА ТАЈНА: Постоји и друга верзија Ђинђићевог убиства

Да се није убио у свом бункеру у Берлину, потврђено је и ДНК анализом лобање која се налази у музеју у Русији, а за коју се тврдило да је Хитлерова. Лобања уопште није мушка него женска, сад се спекулише да припада Еви Браун, Хитлеровој љубавници.

Прошло је више од деценије од када је у Хагу, у притворној јединици, преминуо бивши председник СР Југославије, Слободан Милошевић, а његов крај још увек обавија вео тајни. 

Slobodan Milošević
Слободан Милошевић / Извор: Профимедиа

Слободан Милошевић није умро у Хагу 2006. године, жив је и налази се са својом породицом у Русији, а планом тајних служби из неколико земаља пре осам година је исценирана његова смрт, кажу теоретичари.

Он је узео лек Дроперидол који умртвљује привремено организам и виталне функције код човека и тако преварио затворске стражаре и патологе.

Сумња се створила када је констатовано да камере у делу где је била његова ћелија нису радиле, да га није видео нико од затвореника, а код већине није било сумње да је бивши председник лажирао смрт након објављене информације о његовој обдукцији.

ДВОГЛАВА МИТСКА БИЋА У ТЕЛУ КОХАБИТАЦИЈЕ: Шта су Србији однели досадашњи облици овакве извршне власти?!

Обдукцији су поред холандских лекара присуствовали и руски и патолози са Војномедицинске академије из Београда, пуковници Србислав Илић и Ивица Милосављевић. Међутим, исапада да ни те патологе који су једини видели мртвог Милошевића заправо нико није видео јер ни они не постоје??!! Било како било, за њега се тврди да или почива у Русији или живи тамо са својим најближима, али се "зна" да у Хагу није умро.

 

СИРЕНЕ ОДЗВАЊАЈУ БЛИСКИМ ИСТОКОМ Израел изводи СТРАХОВИТЕ ваздушне ударе у Либану, Хезболах не остаје дужан - упозорење за нападе на северу (ВИДЕО)
Rat na Bliskom istoku

СИРЕНЕ ОДЗВАЊАЈУ БЛИСКИМ ИСТОКОМ Израел изводи СТРАХОВИТЕ ваздушне ударе у Либану, Хезболах не остаје дужан - упозорење за нападе на северу (ВИДЕО)

21.09.2024. 14:33
БУДИМПЕШТА СЕ ПРИПРЕМА ЗА НОВИ ХАОС! Од кључног значаја ноћ која следи, Орбан упутио УЗНЕМИРУЈУЋУ поруку
poplave

БУДИМПЕШТА СЕ ПРИПРЕМА ЗА НОВИ ХАОС! Од кључног значаја ноћ која следи, Орбан упутио УЗНЕМИРУЈУЋУ поруку

21.09.2024. 11:07
Сергеј Лавров споменуо Србију и Космет, а онда упутио СНАЖНЕ РЕЧИ: "САД и њихови сателити не поштују принципе Уједињених нација"
Sergej Lavrov

Сергеј Лавров споменуо Србију и Космет, а онда упутио СНАЖНЕ РЕЧИ: "САД и њихови сателити не поштују принципе Уједињених нација"

21.09.2024. 09:51
ТРЕНУТНО НАЈТРАЖЕНИЈА ЖЕНА НА СВЕТУ! Шокантна истрага показала да је под заштитом ТАЈНЕ СЛУЖБЕ?!
Kristijana Basrsoni

ТРЕНУТНО НАЈТРАЖЕНИЈА ЖЕНА НА СВЕТУ! Шокантна истрага показала да је под заштитом ТАЈНЕ СЛУЖБЕ?!

21.09.2024. 09:34
СТРАШНА САОБРАЋАЈНА НЕСЕРЕЋА КОД УШЋА, ИМА ПОГИНУЛИХ?! У судару учествовало возило Војске Србије, хитне службе на терену - испливали први снимци (ВИДЕО)
užas

СТРАШНА САОБРАЋАЈНА НЕСЕРЕЋА КОД УШЋА, ИМА ПОГИНУЛИХ?! У судару учествовало возило Војске Србије, хитне службе на терену - испливали први снимци (ВИДЕО)

21.09.2024. 14:14
ПРЕДСЕДНИК У АВИОНУ ЗА ЊУЈОРК: Поносан на своју земљу и оно што тек предстоји, послао емотивну поруку: "Србија ми већ недостаје!"
Aleksandar Vučić

ПРЕДСЕДНИК У АВИОНУ ЗА ЊУЈОРК: Поносан на своју земљу и оно што тек предстоји, послао емотивну поруку: "Србија ми већ недостаје!"

21.09.2024. 14:14
ВЕЛИКА НЕДЕЉА ПРЕД НАМА: Председник ће током читаве следеће седмице боравити у Њујорку, очекује се сусрет са преко 40 светских лидера
Aleksandar Vučić

ВЕЛИКА НЕДЕЉА ПРЕД НАМА: Председник ће током читаве следеће седмице боравити у Њујорку, очекује се сусрет са преко 40 светских лидера

21.09.2024. 13:56
НОВИ ДЕТАЉИ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈКЕ НА АУТО-ПУТУ Повређена једна особа, после судара са камионом, од аутомобила није остало готово ништа (ВИДЕО)
Sudar na auto-putu

НОВИ ДЕТАЉИ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈКЕ НА АУТО-ПУТУ Повређена једна особа, после судара са камионом, од аутомобила није остало готово ништа (ВИДЕО)

21.09.2024. 13:50
ПРЕДСЕДНИК У АВИОНУ ЗА ЊУЈОРК: Поносан на своју земљу и оно што тек предстоји, послао емотивну поруку: "Србија ми већ недостаје!"
Aleksandar Vučić

ПРЕДСЕДНИК У АВИОНУ ЗА ЊУЈОРК: Поносан на своју земљу и оно што тек предстоји, послао емотивну поруку: "Србија ми већ недостаје!"

21.09.2024. 14:14
Преминуо легендарни глумац
Dejvid Grejam

Преминуо легендарни глумац

21.09.2024. 12:46
"СРПСКА ВОЈСКА ПОКАЗАЛА МИШИЋЕ" Хрватски медији се расписали након приказа МОЋНОГ наоружања наше армије
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

"СРПСКА ВОЈСКА ПОКАЗАЛА МИШИЋЕ" Хрватски медији се расписали након приказа МОЋНОГ наоружања наше армије

21.09.2024. 10:21
ВЕЋА СРАМОТА НЕ ПОСТОЈИ! Жена газила по српској застави а потом је и ЗАПАЛИЛА - Гнусне сцене забележене у Новом Саду (ВИДЕО)
paljenje srpske zastave

ВЕЋА СРАМОТА НЕ ПОСТОЈИ! Жена газила по српској застави а потом је и ЗАПАЛИЛА - Гнусне сцене забележене у Новом Саду (ВИДЕО)

21.09.2024. 12:29