ОТКРИВЕН НАЧИН ЗА СМАЊЕЊЕ СМРТНОСТИ ОД КОРОНЕ: Уносимо га и свакодневно кроз храну!
Епидемиолошки подаци показују да Јапанци, који су познати по високом уносу јода, имају ниску стопу смртности од Ковида-19.
Пандемија коронавируса не јењава, али уместо да паничимо, треба да будемо одговорни и да порадимо на превентиви и јачању имунитета, а један од најбољих начина за то је уношење оптималних количина јода, показало је истраживање Националног реума центра у Холандији.
Меридианов хуманитарни турнир: Част је и обавеза помоћи малој Софији
ЕКСПЛОДИРАО "КОНОВ КОЕФИЦИЈЕНТ": Алармантно у Србији иако је јуче забележен ПАД НОВООБОЛЕЛИХ
"ЉУДИ ДОЂУ СА НАЈОБИЧНИЈИМ КАШЉЕМ, РЕНДГЕН УТВРДИ УПАЛУ ПЛУЋА": Дупло већи број прегледа оболелих у Врању
Наиме, доктор Р. Х. Верхеесен је, анализирајући податке о броју жртава Ковида-19 у свету, закључио да количина унетог јода има има битан утицај на проценат смртности код најстарије популације.
Као пример, он наводи:
- Епидемиолошки подаци показују да Јапанци, који су познати по високом уносу јода, имају ниску стопу смртности од Ковида-19 у поређењу са другим земљама, упркос чињеници да Јапан има најстарију популацију у свету и да су националне мере затварања биле међу најблажима.
Подсетимо, јода има највише у алгама, морској риби и кухињској соли, а дневни унос јода требало би да буде између 1,5 до 2,4 милиграма по особи.