КАКВЕ СУ ТО ЖЕЉЕ? НАЈЧУДНИЈИ захтеви хотелских ГОСТИЈУ! (ФОТО)
Укуси се разликују од особе до особе.
Кажу да се о укусима не треба расправљати. Један од примера где се то у потпуности приказује јесте у избору јела. Спроведено је истраживање о различитим преференцијама хотелских гостију.
ОЧЕКУЈУ 21. ДЕТЕ: Погледајте како изгледа најбројнија породица! (ФОТО)
"Евииво" је питао 6.600 власника угоститељских објеката да поделе са њиме неке од најнеобичнијих захтева за доручак које су примили током ове године.
Отишли су корак даље: Швеђани праве ПИВО од воде из КАНАЛИЗАЦИЈЕ!
Неки од најзанимљивијих одговора:
- Кајгана на тосту... без јаја (испоставило се да је реч о 'кајгани' од тофу сира)
- Корнфлекс у пиву
- Јогурт са бибером
- Тањир прженог лука
- Виндалу (популарно индијско јело налик гулашу) са краљевским козицама и кувано јаје
- Пер режњева сланине у овсеној каши
- Одрезак са шпагетама
- Бисквити од житарица са мармајтом (слани намаз од екстракта квасца)
- Мисо супа
- Кари омлет
- Димљени лосос са браон сосом
- Мусли без млека
- Пилетина са салатом и поврћем
- Паковање тестенина и тегла соса од парадајза са белим луком (гост је сам у соби скувао пасту за доручак)
- Димљени лосос са кајганом... за пса
НАЈЛЕПША ГРОБЉА НА СВЕТУ: Када их видите, разумећете зашто их посећују МИЛИОНИ ЉУДИ (ФОТО)
- Пилетина, одрезак, паста с луком и кари свакако су необичан избор за доручак. Али, претпостављам да је то једна од чари одмора, можете да уживате у чему год хоћете у било које доба дана, изјавио је директо "Евиивоа" Томас Месет.
Волели смо Попарину Бебу - али њена ћерка... аух, бомба над БОМБАМА!(ФОТО)
- Ипак, једна од највећих мистерија је како је неко успео да поједе суве бисквите са "мармајт" намазом. Покушали смо то да урадимо у канцеларији. Не само да има лош укус, већ је потребно 19 минута да се сажваће, додао је изненађен.
Иначе, анкета је показала да 63 одсто гостију у британским хотелима преферира традиционални енглески доручак, док 17 одсто људи бира континенталне верзије, попут пшеничних пахуљица и муслија са млеком.