ОВАЈ ТРИК МОРАТЕ ДА ИСПРОБАТЕ: Ако не желите да вам кромпир у џаку проклија, у њега ставите ову намирницу!
Толико једноставно.
Често нам се догоди да кромпир који мало дуже стоји у нашим домовима проклија. Ту намирницу требало би држати на сувом и тамном месту, као што су остава или гаража.
Ако пак кромпир оставите на светлом и влажном месту, он ће проклијати, а после тога изгубити своју чврсту текстуру и препознатљив укус.
Срећом, постоји једноставан начин да се то спречи. Потребна вам је само једна јабука, преноси Лифехацкер.
ОТАЦ ИСИДОРЕ БЈЕЛИЦЕ ОТКРИО ТАЈНУ њеног односа са ЦЕЦОМ! Ево шта је певачица урадила
У посуду или џак са кромпиром додајте једну јабуку, и то на саму средину.
Јабука производи и испушта етилен, природни гас који спречава настанак корена и проклијавање кромпира.
Кромпир спакован са јабуком остаје чврст и без клица, чак и после осам недеља.
Бивша и садашња жена Ђолета Ђоганија се скинуле и ЗАЈЕДНО ЗАМЕШАЛЕ: Весна и Слађа раме уз раме, не зна се која је згоднија (ВИДЕО)