ПРАВО ЧУДО! Уз помоћ ОВОГ трика љуску са јаја ћете ЛАКО СКИНУТИ! Потребан вам је само ЈЕДАН састојак!
Са научне стране ово је лако...
Скувати јаје није нека филозофија, заправо је нешто што дословце свако може да уради у кухињи, но када дође на ред гуљење љуске, ствари престају да буду тако једноставне, а често се поштено намучимо како би га ољуштили, а да притом не скинемо пола беланцета.
Интернетом се шири изазов који наводно могу да испуне само жене, можете ли ви? (ВИДЕО)
Дека је на самрти имао САМО ЈЕДНУ ЖЕЉУ: Ова фотка ОДУШЕВИЛА ЈЕ СВЕТ - мноштво породица учинило је ИСТО
Отишао је на други крај света да заради, а тамо га је један ујед КОШТАО ЖИВОТА: Све што је стигао да каже је ЈЕДНА РЕЧЕНИЦА
Наравно, чули смо већ гомилу трикова који олакшвају овај посао, али се у пракси испостави да су неделотворни. Ипак, стручњаци у области гастрономије након неколико тестова дошли су до методе која ће наводно увек упалити! Ствар је једноставна - у воду у којој кувате јаја додајте мало сирћета!
Размера би требало да буде отприлике једна кашика на четири шољице воде, а препорука је да користисти обично бело сирће, никако винско или јабуково.
Са научне стране ово је лако објаснити - сирће може да отопи калцијум-карбонат од ког је сачињена љуска јајета. Тако ће се љуска стањити, а самим тим се и далеко лакше љуштити.
Овај тест показао је и да потапање јаја у ледену воду одмах након што су скувана, може да помогне.