ШЕФ КУХИЊЕ ОДАО ТАЈНУ КОЈА ЋЕ СВИМА КОРИСТИТИ: Ово никако не наручујте у ресторану - Бацићете новац!
Савет злата вредан
Уколико волите да једете одрезак, онда знате да постоји низ различитих могућности за његову припрему. Ипак, избор температуре на којој се спрема, доноси бројне предности и мане. Да ли знате који начини су штетни, а који препоручљиви?
ЗАПОСЛЕНИ У БУТИЦИМА КОРИСТЕ ТАЈНУ ШИФРУ: Не слутите шта значи и како вас гледају због ГРОЗНИХ НАВИКА!
ВЕРУЈЕ СЕ ДА ПРИВЛАЧИ НОВАЦ И ИЗОБИЉЕ - Ево шта ОБАВЕЗНО треба да носите у свом НОВЧАНИКУ
WHATSAPP УВОДИ ПЕТ НОВИХ ФУНКЦИЈА - Ево шта ће бити омогућено корисницима
Па, коме веровати ако не шефу кухиње у ресторану у Бостону!
Познат је по квалитетном бифтеку са елитним јапанским одресцима из префектуре Кагошима и домаћим одресцима са цењених фарми. Како и сам каже, ако ресторан нуди највећи квалитет услуге, онда је његов задатак да се понаша у складу са тим.
Управо је то разлог што никоме неће дозволити да наручи потпуно печен одрезак. Разлози су, каже главни кувар Кај Бредиш, потпуно јасни.
- Разлог због ког добро печен одрезак није добар је због свих губитака укуса, масти, сока и жилаве суве текстуре након што се испече - рекао је он и истакао предности средње печених или недопечених одрезака.
- Текстурално је пријатно, а ви осетите укус меса. Масноћа ће се растопити баш како треба док уживате у одреску - рекао је он.
Стога, уколико желите да се ваш новац исплати и да водите рачуна какву храну конзумирате, послушајте овог професионалног кувара!