Почиње СЕЗОНА ЗИМНИЦЕ! Ми вам откривамо РЕЦЕПТ за печене ЉУТЕ ПАПРИЧИЦЕ СА МЕДОМ - чисто су савршенство
28.08.2023.
19:14
Коментари (0)
Деликатес који када једном пробате - постаће ваша традиција!
Потребни састојци:
- љуте паприке - количина по жељи
- шаргарепа - по једна шаргарепа по тегли
- целер - количина по жељи
- бибер у зрну
- сирће
- шећер - 1 кашика, равна, по тегли
- со - 1 кашика, равна, по тегли
- мед - 2 кашичица, по тегли
Психотерапеут објашњава: Због чега је лоше да одлажете ствари и како тога да се решите?
Психотерапеут објашњава: Због чега је лоше да одлажете ствари и како тога да се решите?
"МУЧНО МИ ЈЕ да се одрекнем хране"! Каја Остојић на ОВАЈ начин смршала 10 кг, па ПРИЗНАЛА да ли је радила естетске корекције
"МУЧНО МИ ЈЕ да се одрекнем хране"! Каја Остојић на ОВАЈ начин смршала 10 кг, па ПРИЗНАЛА да ли је радила естетске корекције
Припрема:
Очистите љуте паприке и испеците их у рерни или на плотни.
Док су још вруће поређајте их у тегле које сте претходно стерилисали, додајући ченове белог лука које сте благо нагњечили ножем, кругове шаргарепе, парчиће целера, шећер, со, бибер и мед по две кашике. Допуните до горе сирћетом. Затворите поклопцима.