ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ СЕНДВИЧЕ СА ТИКВИЦАМА? ОВО је најједноставнији начин ПРИПРЕМЕ - УКУС ће вас одушевити!
Идеално предјело или ужина.
Сендвич од тиквица је веома укусан, а ако га пресечете на четвртине и причврстите чачкалицама, добићете укусне залогајчиће погодне за сервирање гостима или као мезе у склопу шведског стола на прославама.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/23/porto_carras_meliton_3.jpg?itok=J1fBbO1X)
ПОРТО CARRAS РЕСОРТ СЛОБОДАН ВЕЋ ОД СУТРА ПО ЕКСТРЕМНО НИСКИМ ЦЕНАМА!!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/08/karleusa.jpg?itok=loV5D4Fx)
МАЛА ОД СКАНДАЛА БЕЗ ТРУНКЕ ШМИНКЕ! Карлеуша снимком ЗАПАЛИЛА Инстаграм! Коментари само ПЉУШТЕ! (ВИДЕО)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/22/alisa.jpg?itok=4rJEes6l)
ПОЗНАТА ГЛУМИЦА АБОРТИРАЛА ДВА ПУТА и каже да се НИМАЛО не каје због тога! Њене речи наишле на ОСУДУ јавности
Састојци који су вам потребни за припрему ових сендвича су:
2 тиквице
пројино брашно помешано са мало белог брашна
3 јајета
мало соли
сир
краставац
парадајз
першун
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/22/profimedia-0274593425.jpg?itok=kWaMQoLx)
САЗНАЈ КОЈЕ КРВНЕ ГРУПЕ КОМАРЦИ НАЈВИШЕ НАПАДАЈУ! Ево како да се одбраниш од ових малих напасти!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/22/profimedia-0466416895.jpg?itok=DeFUEoce)
ПАР ТРИКОВА ЗА ИДЕАЛАН СТИЛ! Сазнај како да изабереш САВРШЕНЕ фармерке!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/2518/samanta-dzons.jpg?itok=KE35SCGJ)
10 животних лекција Саманте Џонс: "Пратиш куда те срце води..."
Припрема:
Тиквице исеците на колутове, посолите и оставите да се оцеде. 2/3 пројиног брашна помешати са 1/3 белог брашна и тиквице уваљајте у мешавину, а затим и у јаја. Пржите их на уљу са обе стране док не порумене. Када су пржене оставите их мало на убрусу да упије сувишну масноћу.
Између две поховане тиквице ређајте сир, парадајз и краставац. Забодите 4 чачкалице и исеците на четвртине. Сервирајте по жељи.