Не веруј жени која не пије! Уместо куваног вина, ове зиме опиће нас КУВАНИ ЏИН!
Рецеп ко поручен!
Може ли ишта „угрејати душу“ у хладној зимској вечери од чаше врућег куваног вина или пунча? Од сада може! Прави шмекери и шмекерице одсад пију кувани џин – који одушевљава на прву лопту. Не верујеш?
Добро јутро! ЕВО зашто НЕ БИ требало намештати КРЕВЕТ сваки дан!
Доносимо рецепт према којем лако можеш правити своје ново омиљено зимско пиће:
Потребно ти је:
• 0,2 дл џина
• 1 комадић ђумбира
• 2 прутића цимета
• 5 клинчића
• 200 мл сока од јабуке
• 1 кг наранџи
• 1 пржени бибер
ПРАВИ СЕ ОВАКО: Насецкај ситно ђумбир, а онда огули наранџу тако да од коре добијеш тракице. Потом све састојке – осим џина – загреј у лонцу, па остави на средњој ватри да се греје око 20 минута (немој допустити да проври!).
Ствар без које НЕ МОЖЕТЕ да замислите живот, а НЕМИЛОСРДНО уништава твоју кожу!
Zatimm додај џин, те послужи! Џин – џин!