САМО ТРИ САСТОЈКА: Ова ТОРТА ће вас ОДУШЕВИТИ, лако се прави, идеална ЗА ПРАЗНИКЕ!
Неодољиво кремаста.
Ова торта је савршена за оне прилике када желите да поједете меку и прекусну посластицу, али ваша кухиња тренутно није опремњена за компликоване рецепте. За ову торту вам треба само три састојка и њих сигурно имате у својој кухињи.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/10/29/profimedia-0358299244.jpg?itok=rpSLRRfY)
ЦАКА КОЈУ НИСТЕ ЗНАЛИ! Што је дуже жваћете, ова намирница постаје укуснија!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/08/27/profimedia-0341484015.jpg?itok=bjnMTO5H)
Укусни ролати са месом - идеални за празничну трпезу (РЕЦЕПТ)
Припремно време: 30 минута
Време печења: 40 минута
За од 6 до 8 особа
- 2 шоље Нутеле, одвојено
- 4 велика јајета
- пола шоље брашна
Укључите рерну да се загреје на 180 Ц. У велику чинију улупајте 1 1/2 шољу Нутеле и 4 јајета, све док се смеса не удвостручи, а за то је потребно отприлике 2-3 минута миксања.
Затим додајте брашно у Нутела мешавину и умешајте га лаганим покретима спатуле. Веома је битно да не претерате, јер ће маса постати јако густа. Дакле, лаганим покретима, умешајте брашно у смесу.
Смесу улијте у науљен и папиром обложен округли плех за торте, величине 20x5 цм(8инча). Торту спремну за печење ставите на средњу решетку у рерни и пеците. Када прође 20 минута од почетка печења, ротирајте торту све док не буде ваздушаста у средини.
Забодите чачкалицу, ако она изађе из торте чиста, можете извадити торту из рерне. Пече се отприлике 40 минута.
Када извадите торту из рерне, оставите је са стране да се охлади на кратко, неких 15 минута, тада скините калуп и оставите је на решетки да се потпуно охлади.
Остатак Нутеле искористите да премажете охлађену торту.
Исеците је, поделите и уживајте у сваком залогају.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/12/11/riba.jpg?itok=TYQJ4HX7)
ТАЈНА ПОСНЕ ТРПЕЗЕ! Ево зашто неке породице СЛАВЕ Светог Николу на ПОСТУ, а неке НЕ!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/12/19/slavska_trpeza.jpg?itok=eUQjsWMU)
КАФА, ШЕЋЕР, ПИЋЕ! Ево који се ПОКЛОНИ носе на СЛАВУ, а шта се сматра НЕПРИСТОЈНИМ!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/322742/profimedia-0353401012.jpg?itok=-krsu__8)
НАРАВНО ДА ТРЕБА ЈЕСТИ СЛАДОЛЕД ЗИМИ! Посластица за све узрасте и ГОДИШЊА ДОБА
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/2014/12/01/profimedia-0112756222_1.jpg?itok=GcNX_Z-F)
Постаће ваш омиљени десерт: Једноставан рецепт за домаћи чоколадни пудинг са капућином (РЕЦЕПТ)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/11/18/profimedia-0314331140.jpg?itok=0cUKQIc3)