Уз ОВАЈ ТАЈНИ САСТОЈАК печени кромпир увек испадне хрскав и укусан!
24.11.2020.
22:46
Коментари (0)
Не би вам пало на памет да додате ово.
Нутрициониста, Лаура Форд, из Мелбоурна на друштвеним мрежама поделила је свој трик како направити хрскав и укусан печени кромпир уз помоћ једног необичног састојка - меда, преноси Daily Mail.
- Овај печени кромпир изазваће вам праву зависност. Савршена равнотежа слатког и сланог са хрскавим крајевима. Једноставно нећете моћи да га се заситите - написала је Лаура у својој објави.
ЖЕНЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Ово су сигурни знакови да имате ПРОБЛЕМ СА КОСОМ
ЖЕНЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Ово су сигурни знакови да имате ПРОБЛЕМ СА КОСОМ
Како да ПИЦА КОД КУЋЕ ИСПАДНЕ као она из ПИЦЕРИЈЕ?! Ево једноставног ТРИКА за који сигурно НИСТЕ ЗНАЛИЖЕНЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Ово су сигурни знакови да имате ПРОБЛЕМ СА КОСОМ
Како да ПИЦА КОД КУЋЕ ИСПАДНЕ као она из ПИЦЕРИЈЕ?! Ево једноставног ТРИКА за који сигурно НИСТЕ ЗНАЛИ
Обратите пажњу: Ове СОБНЕ БИЉКЕ могу бити СМРТОНОСНЕ за ваше љубимце!
Обратите пажњу: Ове СОБНЕ БИЉКЕ могу бити СМРТОНОСНЕ за ваше љубимце!
Састојци:
- 2 кг црвеног кромпира
- 2 кашике екстра девичанског маслиновог уља
- 50 г маслаца
- Вегета
- Сол
- Бибер
- 2 кашике меда
Припрема:
Кромпир кувајте 4-5 минута док не омекша, али не мора бити готов. Док се кромпир кува, загрејте пећницу на 200 степени. Ставите маслиново уље и маслац на папир у посуди за печење и ставите у рерну на 2 минута док се маслац не отопи.
Додајте оцеђени крумпир и помешајте га са уљем. Зачините вегетом, сољу и бибером. Пазите да се кромпир равномерно распореди и да се не преклапа.
Пеците 30 минута, а затим промешајте и пеците додатних 25-30 минута док не постане хрскав. Прелијте мед преко кромпира док је врућ и украсите свежом мајчином душицом.