Све време ПОГРЕШНО ПРИПРЕМАТЕ КОКИЦЕ, ево како је у ствари ПРАВИЛНО
Једини исправан начин.
Чини се као једноставан посао, али ако сте до сада само отворили паковање и ставили врећицу са кукурузом у микроталасну пећницу - нисте добро радили.
Недавно је једна жена прочитала на паковању упутство, поделила ново откривену ствар на Фејсбуку и шокирала људе.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/12/15/shutterstock_1191709117.jpg?itok=wu9TzOcI)
Прекомерна употреба антибиотика може бити ШТЕТНА: Урадите ОВО и смањићете ризик од инфекција!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/12/15/profimedia-0274080015.jpg?itok=BYbvWCCX)
Некада најпожељнији нежења Холивуда се тотално ЗАПУСТИО: Девојка га сада тера на БИЗАРНУ ДИЈЕТУ
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/08/16/profimedia-0528536202_1.jpg?itok=d47n7L9s)
Муж открио 6 разлога зашто је ОСТАВИО ЖЕНУ након 10 година брака
- За најбољи резултат ставите шољицу воде у микроталасну пре кокица и загрејте 1 минут. Извадите шољицу и тек онда ставите кесицу са кокицама - пише у упутству.
Судећи по коментарима људи никада пре нису чули за овај трик, али неки кажу да су испробали и да су заиста кокице укусније.
- Делује, маслац се растопио пуно боље по кокицама - гласи један од коментара. Иако разлог није написан у упутству, сви претпостављају да ће загревање воде повећати ниво влаге у пећници те ће кокице бити укусније.