Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Рођена је у ШВАЈЦАРСКОЈ, бака и дека су јој одувек били НАЈВЕЋА ПОДРШКА - Милица Павловић је освојила публику ЕНЕРГИЈОМ, увек је била права ЛАВИЦА

01.01.2024. 16:11
Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Да се харизма не може купити, Милица Павловић је прави пример тога, зато ју је публика и заволела и прихватила, па је ове године напунила Арену, и показала да се у животу може апсолутно све уз рад, труд и упорност. Много пута је изјавила да не штеди на ullaganu у музику, спотове и радове, јер жели да да целу себе својим обожаваоцима. 

Милица Павловић, истакнута фигура српске музичке сцене, својим јединственим гласом и харизмом освојила је срца публике широм Балкана. Од почетка каријере, након појављивања у популарном музичком такмичењу "Звезде Гранда ", Милица се истакла својим енергичним наступима и снажном присутношћу на сцени. Њени хитови, који комбинују модерне поп звуке са традиционалним балканским ритмовима, постали су неизоставни део регионалне музичке културе.

У наредном тексту сазнајте кроз шта све је Павловићева прошла "на путу до звезда", о њеној љубави према породици и свему ономе што је много људи  занимало о њој.

Aleksandra Prijović

Живела је у ТРОШНОЈ КУЋИЦИ, вршњаци је МАЛТРЕТИРАЛИ, а она чезнула за СЦЕНОМ -Напунила је 8 АРЕНА, мада су многи говорили да је КИЧ И ШУНД

"У ЕМИСИЈУ зовем КАДА ЈА то проценим да треба "- Весна ДЕДИЋ , књиге пише ДУШОМ, МАЈКА која је ЋЕРКИ посветила животVesna Dedić

"У ЕМИСИЈУ зовем КАДА ЈА то проценим да треба "- Весна ДЕДИЋ , књиге пише ДУШОМ, МАЈКА која је ЋЕРКИ посветила живот

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Детињство - Музика је била њена љубав од малих ногу

Милица Павловић је рођена 11. августа 1991. године у Ајнзиделну, али је детињство провело са баком и деком у селу Горњи Буниброд. Павловићева је одрасла у веома специфичним околностима и кроз своје јавне наступе често истиче како су јој бака и дека најбитније особе у животу. Још као мала певала је у хору и учествовала на разним музичким такмичењима.

Милица Павловић је завршила средњу музичку школу „Станислав Бинички” у Лесковцу, теоретски одсек, а поседује и диплому музичког сарадника. Такође је завршила и две године гимназије у Швајцарској. Након што је завршила средњу музичку школу, Милица је уписала Факултет за културу и медије Мегатренд Универзитета, смер Односи са јавношћу, на којем је дипломирала 2014. године.

Паралелно са средњом музичком школом у Лесковцу, Милица је похађала и школу поп музике Александре Радовић. Као најбољи полазник ове школе Милица је на поклон добила песму „Дођи” коју је компоновала Леонтина Вукомановића, а са којом је наступила 2010. године на Радијском фестивалу и то је јединствено објављено. Након одлуке да се појави за музичко такмичење Звезде Гранда, Александра Радовић је јавила да је Милица добар певач, да јој најбоље лежи страна музика и да је она није подржавала у тој намери.

Бака и дека су њен цео свет

Много пута, у разним интервјуима, Милица је спомињала како су бака и дека њени други родитељи, да су је они одгајили и да их воли више од свих и свакога. Такође, није се либила ни да то покаже у медијима, како кроз изјаве, тако  и објаве на Инстаграму. Она се поносила и са поносом причала о свом Буниброду, у ком је одрасла са њима, и никада није желела да буде једна од оних који су одједном људи из великог града, и који се стиде свог. Ту је показала колико је велики човек и колико није искомплексирана, за разику од многих њених колегиница, које се праве да су нешто што нису.

-То је за мене тренутно најболнија тема у животу. Болест је узела маха. Срце и душа ме боле због тога што ме моја бака не препознаје. Она је моје злато, моја душа, моје све на свету и много је страшно када приликом сваког виђања с њом, морам да се изнова упознајем и покушавам да је подсетим ко сам. Да сам ја ћерка њеног сина, њена унука. Њена Милица. Њена певачица. Сама чињеница да сам доживела да неко ко ми је најбитнији на свету постане дементан веома је тешка и потресна, избегавам да причам и размишљам о томе, али очигледно да у животу постоје ствари које не можемо да бирамо и на које не можемо да утичемо. Приликом сваког нашег сусрета трудим се да допрем до ње, да се присети да сам ја њена Милица, али свако ново виђање доноси исте моменте. Али онда кад ме препозна, кад се сети, то је непроцењиво и не могу да опишем тај осећај како ме љуби, грли... Свака реч коју ми упути за мене је велика као цео универзум.- , рекла је Милица једном приликом о својој баки.Звезде Гранда и почетак каријере, корацима "Танга"

Милица Павловић се 2011. године први пут појавила на аудицији за "Звезде Гранда", а тада је Саши Поповићу поручила нешто што се и данас препричава. 

Када су јој рекли да је прошла питали су је какво је мишљење имала о овом такмичењу, а певачица је одговорила: "Мислила сам, искрено, да је све ово намештаљка и да се пролази преко везе. Али уверила сам се да није тако" - како пише Nova.rs.

Она је 2012. године снимила песму "Танго" која је за кратко време постала велики хит.  Она је прославила Милицу, и њом је Павловићева показала и свој таленат за плес. Оригиналним наступом је покупила симпатије милиона, и покренула тотално нови музички тренд. 

Песма првенац је била управо обрада песме „Хајде”, бугарске певачице Андрее. Саша Поповић је у једној емисији објавио, да је руски продуцент скупо наплатио права на ову песму. Мање позната информација је да је Миличин сингл првенац био рађен за Елму Синановић, која је песму препустила млађој колегиници.

Након великог успеха песме „Танго” многи познати певачи су желели да сниме дует са њом, али је то пошло за руком Дејану Матићу, са којим је снимила број „Чили” и тиме затворивши 2012. годину. Након ове бројке Милица је желела да сними модерну песму, па је тако настала нумера „Паклени план”, за коју је урадила и свој први видео спот. Овај сингл Милица је представила великим перформансом у финалу такмичења Звезде Гранда, те тако још једном себе представила као комплетног извођача. Након успеха ове нумере стигла је песма „Секси сенорита”, која је постала њен заштитни знак будући да су публикација и медији почели да се ословљавају управо „сењоритом” , због чега њен профил и носи то име на друштвеним мрежама. Како је планирала да 2013. годину заокружи још једном песмом, " Алиби” светлост дана је дочекала почетком 2014. године. Ову песму је такође пратио атрактиван сценски наступ у свим емисијама, у којима се тада појављивала, те је публику тиме навикла да од ње увек очекује „комплетан пакет”. 

Након успешних синглова Милица је у строгој тајности радила са својим сарадницима на свом првом студијском албуму и објавила га је без икакве претходне најаве и рекламе. Албум Говор тела објављен је на лето 2014. године на њеном YouTube каналу. Павловићева је представила четири нове песме и спота за сваку од њих.[6] Албум је постигао велики успех, те је Милица на додели награде Оскар популарности, одржаном у Хрватској добила награду за најбољи сценски наступ године за песму „Доминација”.

milica-pavlovic
милица-павловиц / Извор: Србија Данас

Након “Танга”, уследили су бројни хитови, укључујући дует са Дејаном Матићем “Чили”, као и песме “Паклени план”, “Секси сењорита”, и “Алиби”. Свака од ових песама била је праћена атрактивним сценским наступима и видео спотовима, чиме је Милица потврдила свој статус комплетног извођача.

Милица је такође снимила неколико обрада популарних песама за музичке емисије Гранда, што је додатно обогатило њен репертоар. Њен први студијски албум Говор тела, објављен 2014. године, постигао је велики успех, а Милица је за песму “Доминација” добила награду за најбољи сценски наступ године.

Успех албума "Говор тела" био је само почетак низа хитова које је Милица објавила у наредним годинама, укључујући “Selfie”, “Демантујем”, и “Ла фиеста”. Свака од ових песама донела је нешто ново и свеже у њен музички израз, потврђујући Милицу Павловић као једну од водећих фигура на музичкој сцени региона.

Успех у каријери и популарност

Године 2016. и 2017. означиле су нови врхунац у каријери Милице Павловић са објављивањем њеног другог студијског албума Богиња. Албум је најављен егзотичном нумером “Љуби, љуби” објављеном у јуну, која је брзо постала хит. Ова песма, иако обрада, показала је Миличину способност да старије мелодије претвори у нешто сасвим ново и свеже.

Крајем новембра, представљајући албум, Милица је објавила и дует “Још се браним ћутањем” са Аленом Исламовићем. Ова емотивна балада је одмах освојила срца публике и позитивне критике музичких критичара. Промоција албума "Богиња" одржана је средином децембра у једном београдском хотелу, где је Милица представила свој нови музички материјал. Албум је постигао огроман успех, са преко 240 милиона прегледа на YouTube-u, док је песма “Могла сам” сама забележила преко 57 милиона прегледа. Ова песма је такође означила почетак сарадње са грчким композитором Фивосом.

Милицин атрактиван изглед и харизма привукли су пажњу светских медија током гостовања у емисији Огњена Амиџића, што је довело до тога да је неки прогласе најлепшом српском певачицом. Њени наступи и спотови постали су тема чланака широм света, а уследили су и концерти на међународном нивоу, укључујући и наступе за светски џет сет у Турској. Саша Поповић, директор Гранд продукције, истакао је да је Милица највећа звезда коју је лансирало такмичење “Звезде Гранда” за 15 година његовог постојања.

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Србија Данас

Дуетску песму „Кидаш ме” са Ацом Лукас је компоновао Фибус, који је због овог дуета боравио неколико дана у Београду, како би радио продукцију њихових вокала. Милица је за потребе ових музичких пројеката као текстописца ангажовала Љиљану Јовановића, која је написала интригантан текст о деструктивној вези. Милица и Аца су комплетан пројекат урадили у тајности, па публикација није могла да претпостави да су снимили песму. 

Милица је више пута током 2018. године објављивала да вредно ради са својим сарадницима на новим песмама, али је комплетан пројекат држала у великој тајности. Средином децембра месеца Павловићева је без икакве појаве на Јутјубу објавила промотивни тизер албума који је укључио кратке делове свих песама. Као што је то био случај и када су претходни албуми у питању Милица је и овог пута екранизовала све песме. Сам тизер је изазвао велику прашину код публике и за само два дана је забележио пола милиона прегледа. Милица је потом у два дана представила комплетан албум, а посебну пажњу је привукла информација да се по првом путу пробала и као текстописац, будући да је написао текстове за песме "Заувек” и "Спаваћица”. Највећи успех са овог албума су постиле песме "Хеј жено", "Тако ми и треба" и "Не сећам се".

Средином маја месеца Милица је решила да се још једном захвали својим фановима на огромној подршци, а заједно и прослави 500 милиона прегледа на свом каналу на Јутјубу. Павловићева је поводом овог резултата, који је поставио на позицију најуспешније младе звезде у региону, неколико месеци спремала наступ који је назван „Заувек медли”. Поводом премијере наступа Милица је организовала гламурозну промоцију у једном луксузном хотелу у Београду. Читава промоција је била организована у стилу сетова који прате филмске премијере, а домаћа јавност је највише спекулисала о томе да је Милица у наступу уложила више од 17.000 евра.

Почетком септембра месеца 2019. године, Милица је објавила информацију да је постала бренд амбасадор познатог немачког бренда Deichmann СЕ, са којим је у сарадњи представио своју колекцију обуће. Милица је постала амбасадор за Србију и Босну и Херцеговину, а у оквиру саме кампања имала је и друштво са својим фановима у Београду и Сарајеву, где се са њом фотографисало неколико хиљада људи.

Павловићева је била гост на концерту Марије Шерифовић у Тузли, а брзо затим и на концерту Цеце у Будви, која је истакла да у њој види будућу велику звезду и да на прави начин гради свом каријеру. Године 2018, Милица је била гост и на концерту Ане Бекуте у Сава центру, а Ана је истакла да је Милица једна од ретких која је максимално посвећена свом послу и да је због тог успеха толико и успешна.

Две лавице - Сарадња са Јеленом Карлеушом, нове песме и " Певачица"

2020. је била гост певачици Јелени Карлеуши на youtube koncertu, где су певале микс песама Секси сењорита, Лудача и Заувек.

Година 2021. остварила је своју прву глумачку улогу у серији Певачица, где је глумила главну улогу. Исте године Милица је објавила три песме: Црна Јутра, Дабогда Пропао и Око моје, који је заједно и дует са њеним колегом Сашом Матићевом. Ове три песме су уједно и најављиване за њен четврти студијски албум који је објављен за 2022. годину. Крај марта 2022. године, Милица објављује званичну најаву за албум Посесивна која је објављена 11. априла. Оно што разликује овај албум од претходних јесте начин промовисања. У понедељак 11. априла на Првој српској телевизији емитован је Екслузив — Специјално у ударном термину. Гледаоци су имали прилику да чују како је изгледао процес прављења албума као и ко су све били сарадници. Након тога је уследила телевизијска премијера читавог албума, након чега је албум објављен музичким платформама. Песме које су се брзо издвојиле: Посесивна Бивша, Шећеру (дует са Албином), Нема жене, Проверено итд. Одржала је први солистички концерт "Краљица југа" 11.2.2023. у хали Чаир у Нишу. Након новог студијског албума Лав, снимила је дует са Јеленом Карлеушом и била гост на њеном промотивном концерту за нове албуме у Београду на води.

Запалила је арену

Милица је пред концерт открила да је уложила много труда, а сада је откривено - и пара - како би приредила спектакл својим фановима. Певачицин концерт је био подељен у пет целина, због чега је променила пет стајлинга. Уз сваки креацију српског дизајнера Стефана Голубовића ишли су и скупоцена обућа и накит.

Milica Pavlović
Милица Павловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

ГУМЕНИ САТ Јелене Ђоковић вредан скоро 50.000 ЕВРА - На руци носи ЧИТАВО БОГАТСТВО, од прескупог модног детаља застаје дах
Jelena Đoković

ГУМЕНИ САТ Јелене Ђоковић вредан скоро 50.000 ЕВРА - На руци носи ЧИТАВО БОГАТСТВО, од прескупог модног детаља застаје дах

19.09.2024. 17:31
Удала се са 16 ГОДИНА за млађег од себе, па добили сина - Шемсине песме сви слушамо, а ове детаље из њеног живота мало ко зна
Šemsa Suljaković

Удала се са 16 ГОДИНА за млађег од себе, па добили сина - Шемсине песме сви слушамо, а ове детаље из њеног живота мало ко зна

19.09.2024. 06:48
"Цеца ми је ДУГОГОДИШЊА ПРИЈАТЕЉИЦА" Карлеуша у емисији ШОКИРАЛА нацију признањем, ево у каквом су заправо ОДНОСУ певачице
Jelena Karleuša

"Цеца ми је ДУГОГОДИШЊА ПРИЈАТЕЉИЦА" Карлеуша у емисији ШОКИРАЛА нацију признањем, ево у каквом су заправо ОДНОСУ певачице

18.09.2024. 15:50
КАКО ОВО ИЗГЛЕДА? Анабела Атијас шокирала призором, позирала у оскудној хаљиници, шлиц безобразно дубок (ФОТО)
Anabela Atijas

КАКО ОВО ИЗГЛЕДА? Анабела Атијас шокирала призором, позирала у оскудној хаљиници, шлиц безобразно дубок (ФОТО)

18.09.2024. 10:52
ОНИ СУ НАЈЛЕПШИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ! Некима су адут пуне усне, другима бујне груди – али један има ЛИЦЕ КАО АНЂЕО
Horoskop

ОНИ СУ НАЈЛЕПШИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ! Некима су адут пуне усне, другима бујне груди – али један има ЛИЦЕ КАО АНЂЕО

19.09.2024. 20:49
Бресквица открила ОМИЉЕНИ рецепт који СВАКО може да спреми - Запечена ПИЛЕТИНА са бресквама ужитак је за СВА ЧУЛА
Anđela Ignjatović Breskvica

Бресквица открила ОМИЉЕНИ рецепт који СВАКО може да спреми - Запечена ПИЛЕТИНА са бресквама ужитак је за СВА ЧУЛА

19.09.2024. 20:10
Водитељка "Слагалице" пред ПОРОЂАЈ сазнала да има ТУМОР - Муж се окренуо и ОТИШАО, открила ЈЕЗИВЕ детаље
Milica Gacin

Водитељка "Слагалице" пред ПОРОЂАЈ сазнала да има ТУМОР - Муж се окренуо и ОТИШАО, открила ЈЕЗИВЕ детаље

19.09.2024. 18:43
Лидија Вукићевић открила ЈЕДНОСТАВНЕ ВЕЖБЕ које чине ЧУДА - За витку линију и скидање КИЛОГРАМА потребно је да одвојите само 5 МИНУТА
Lidija Vukićević

Лидија Вукићевић открила ЈЕДНОСТАВНЕ ВЕЖБЕ које чине ЧУДА - За витку линију и скидање КИЛОГРАМА потребно је да одвојите само 5 МИНУТА

19.09.2024. 18:24
МАЛО ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО ЗА РЕМИ: Бенфика савладала Звезду на Маракани
FK Crvena zvezda

МАЛО ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО ЗА РЕМИ: Бенфика савладала Звезду на Маракани

19.09.2024. 18:27
КОНАЧНО ОТКРИВЕНО како ће да изгледа служење ВОЈНОГ РОКА у СРБИЈИ - да ли су телефони НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ?
Vojska Srbije

КОНАЧНО ОТКРИВЕНО како ће да изгледа служење ВОЈНОГ РОКА у СРБИЈИ - да ли су телефони НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ?

19.09.2024. 21:11
"Бенфика нема везе с мозгом" Делије жале због пораза, на удару је и Милојевић
FK Crvena zvezda

"Бенфика нема везе с мозгом" Делије жале због пораза, на удару је и Милојевић

19.09.2024. 20:45
СНИМЦИ КОЈИ ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА! Руси извршили жесток напад у Курску - Пламен прогутао украјинску дефанзиву (ВИДЕО)
Ukrajinska vojska

СНИМЦИ КОЈИ ЛЕДЕ КРВ У ЖИЛАМА! Руси извршили жесток напад у Курску - Пламен прогутао украјинску дефанзиву (ВИДЕО)

19.09.2024. 18:38