УКУС КОЈИ ЋЕТЕ ДУГО ПАМТИТИ! Запечене шницле са КАЈМАКОМ - морате да ПРОБАТЕ! (РЕЦЕПТ)
Брзо и једноставно.
Не знате шта бисте данас спремили за ручак? Запечене шницле су одличан избор, а спремићете их брзо и лако.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/09/01/litvanci.jpg?itok=pMlpkIR9)
НИСУ МОГЛИ ОКЕАН ДА ПОГОДЕ! Литванија БРУТАЛНОМ партијом УНИШТИЛА Сенегал, невероватан учинак Фајеа! (ВИДЕО)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/09/01/69413066_351465869137333_2967044789117124608_n.jpg?itok=0OpEcepO)
ОВОМЕ СЕ НИЈЕ НАДАО: Љубимца Делија сачекало НЕПРИЈАТНО изненађење у Кини!
Састојци:
- 1/2 кг кромпира
- 2 дл млека
- 1 кашика кајмака
- мало соли
- 300 г пилећих или јунећих шницли
- уље
- брашна по потреби
- биозачин
- 100 г траписта
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/09/01/profimedia-0417110396.jpg?itok=xIFE1L3t)
ТРЕБА ВАМ РЕЦЕПТ ЗА БРЗУ И УКУСНУ ВЕЧЕРУ? Запечена тестенина са КРОМПИРОМ И СИРОМ је прави ИЗБОР!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/05/31/natasa12-foto-srbijadanas.jpg?itok=10LWPV7j)
ДЕЛУЈЕ ЈАКА АЛИ... Беквалчева крије велику бол "Моја тужна реалност..." Отворила душу (ФОТО)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/31/profimedia-0346983314.jpg?itok=P8Kfqdhh)
ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ ПРАВИ НАЧИН КУВАЊА ПИРИНЧА: Припрема је КЉУЧНА! Ево где сте ГРЕШИЛИ!
Припрема:
1. Скувати кромпир, умутити га с млеком и кајмаком и преручити у подмазану ватросталну посуду.
2. Док се кромпир кува, припремити натур шницле. Месо излупати тучком и зачинити по укусу. Угрејати уље у тигању, шницле уваљати у брашно и пржити на врелом уљу. Смањити температуру, окренути шницле, поклопити их и динстати 10 минута.
3. Готове шницле прелити преко пире-кромпира са сафтом у којем су се пржиле, посути их ренданим трапистом и запећи десетак минута на 200 степени. Служити уз салату по жељи.