ВОЛИТЕ БАШ ОВАКАВ? Један КОРАК који ГАРАНТУЈЕ најкрцкавији ПОМФРИТ икада!
Омиљено јело многих!
Иако можда изгледа једноставно, ево рецепта како да направите савршен помфрит. Тајна је да кромпириће пре пржења кратко бланширате, а коначни резултат је помфрит који ће бити савршено хрскав, а изнутра сочан, као куповни.
ХРОНО ПЛОЧИЦЕ ЗА 2О МИНУТА! Здрав оброк на корак од вас!
САДА ЈЕ ЊИХОВО ВРЕМЕ: Кајсије чувају срце, јачају кости и подмлађују!
Потребно је:
- 1 кг кромпира
- уље
- со
- бибер
- алева паприка
ТРОДНЕВНИ ДЕТОКС: Очистите на најлакши начин организам од сувишних шећера!
Припрема:
Кромпир очистити опрати исећи на танке штапиће. Сипати 1 л воде посолити и кувати кромпир 5 минута. Извадити кромпир решеткастом кашиком на чисту крпу да упије вишак воде. Ставити га у чинију посути мало бибером и алевом паприком.
У тигањ сипати уља, и кад се угреје спуштати кромпир. Прзити да лепо порумени.
САВРШЕНА ЛЕЊА ПИТА! Колач који је БОЉИ од сваке торте! ЛАГАНО се прави а НИКАД УКУСНИЈИ!
БАЦАТЕ ХРАНУ? САВЕТ светски познатог КУВАРА може да ПРОДУЖИ рок трајања ваших НАМИРНИЦА!
Тањир облозити папирном салветом, па пржени помфрит ређати на папир. Посолити.
Пријатно!