Једноставан и јефтин оброк прсте да полижеш: Мусака од кромпира са спанаћем по бакиној рецептури (Видео)
03.03.2023.
08:39
Коментари (0)
Ово јело се најбоље слаже уз фаширане шницле и право је време да испробате
Потребно је:
- 600 гр кромпира
- 300 гр спанаћа
- 1 шаргарепа
- 3 јаја
- 100 гр сира
- 1 главица црног лука
- зачин суви, со
- 1 кашика киселе павлаке
- 100 мл млека
НАЈБОЉА САРМА по бакином рецепту - Укућани ће бити ОДУШЕВЉЕНИ, а појешће се за час! (ВИДЕО)
НАЈБОЉА САРМА по бакином рецепту - Укућани ће бити ОДУШЕВЉЕНИ, а појешће се за час! (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ СТАР ВЕКОВИМА - Чорба која у потпуности ОПОРАВЉА ОРГАНИЗАМ и јача имунитет, а ево како се прирема
РЕЦЕПТ СТАР ВЕКОВИМА - Чорба која у потпуности ОПОРАВЉА ОРГАНИЗАМ и јача имунитет, а ево како се прирема
Припрема:
На уљу пропржити сецкан црни лук и шаргарепу на колутове, па кад се мало упржи додати опран и исецкан спанаћ. Кад се мало пропржи, прохладити додати сир на коцке и 1 јаје. Кромпир посолити па пола поређати у подмазан плех.
Сипати сав спанаћ и одозго остатак кромпира и лепо поређати. У чинију разбити и мало умутити јаја, додати павлаку, измутити и додати млеко.
Прелити кромпир и пећи на 210 степени Ц да лепо порумени 40 минута. Сјајан укус.