Све састојке ДОДАЛА у ЈЕДНУ ПОСУДУ: Направите БРЗИНСКИ ПИТУ по бакином рецепту, ИДЕАЛНА за ДОРУЧАК
08.05.2022.
09:11
Коментари (0)
Укусна и једноставна!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за питу, идеална је за викенд доручак.
КАКО СЕ РЕШИТИ МАМУРЛУКА и то у ТРИ БРЗА КОРАКА? Све већ имате код куће, а један вам не пада на памет...![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/12/30/profimedia-0124583658.jpg?itok=60yXGEMp)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/12/30/profimedia-0124583658.jpg?itok=60yXGEMp)
КАКО СЕ РЕШИТИ МАМУРЛУКА и то у ТРИ БРЗА КОРАКА? Све већ имате код куће, а један вам не пада на памет...
Потребно је:
- 200 мл. јогурта
- 2 јаја
- 150 гр брашна
- 100 гр шунке
- 50 мл. маслиновог уља
- 2 кашике сецканих маслинки
- 1/2 прашка за пециво
- 50 гр ренданог качкаваља
- мало соли
Припрема: Умутити јаја додати брашно са прашком за пециво, сецкану шунку, уље, маслинке, рендан качкаваљ и јогрут и све лепо изједначити. Сипати у мањи плек који сте подмазали и посули брашном. Пећи на 200 степени око 40 - 50 мин.. Фантастичног укуса, служити прохлађену..