РУЧАК "НА КАШИКУ" - Треба вам ПОЛА САТА за здрав, ХРАНЉИВ и дијеталан оброк, састојке већ имате у кухињи
26.08.2022.
09:25
Коментари (0)
Једноставно јело, а заиста укусно!
Због доброг варења и брзог метаболизма, препорука је да што чешће једете кувана јела која заиста пријају организму. Представљамо вам рецепт за чорбу са поврћем, која се брзо припрема, веома је укусна, здрава и дијетална.
У Србији СВИ РАДЕ ОВУ ОПАСНУ СТВАР: Читава породица преминула након што су појели ХРАНУ ИЗ ЗАМРЗИВАЧА
У Србији СВИ РАДЕ ОВУ ОПАСНУ СТВАР: Читава породица преминула након што су појели ХРАНУ ИЗ ЗАМРЗИВАЧА
ОДУШЕВЉЕНА ЕФЕКТОМ - Свако јутро ПИЛА овај напитак, ојачала ИМУНИТЕТ, лакше се БУДИ са много више енергије
ОДУШЕВЉЕНА ЕФЕКТОМ - Свако јутро ПИЛА овај напитак, ојачала ИМУНИТЕТ, лакше се БУДИ са много више енергије
Потребно је:
- 1 мања главица црног лука
- 500 гр кромпира црвеног
- 1-2 шаргарепе
- 2 свеже паприке
- 2 парадајза ољуштена
- уље, со, зачин
- За запршку:
- 1 кашика брашна
- 100 мл воде
- 1 кашичица црвене млевене паприке органске производње
- першунов лист
Припрема:
Издинстати мало лук па додати поврће шаргарепу, кромпир, паприку, налити водом. Додати прадајз и ставити да се кува, па зачините.
Када буде кувано (отприлике за пола сата), брашно и црвену млевену паприку размутити у врло мало воде и додати јелу, као и ситно исецкани першун. Кувати два-три минута и готово.