Сиротињска или КЛИН ЧОРБИЦА из БАКИНЕ КУХИЊЕ, готова за ПАР МИНУТА: Окрепљује, хидрира и ХРАНИ
Јефтина је јер не морате ништа да купујете, све састојке сигурно већ имате у кухињи...
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за преукусну, окрепљујућу чорбицу која се брзо припрема. Уколико сте прехлађени или вам је потребно освежење, припремите ово укусно јело и брзо ћете осетити олакшање.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/02/18/fdsfdasfs.jpg?itok=f_Qsn5GH)
Изазива КРВАРЕЊЕ, сумња да је ЗАРАЗНО: Далила Драгојевић има озбиљан ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМ, мора да се ЛЕЧИ
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/08/19/profimedia-0625214855.jpg?itok=z1WuuHSe)
ПРОВЕРИТЕ ДА ЛИ СУ ВАМ КРВНИ СУДОВИ ЗАКРЧЕНИ: Једноставан тест од пар секунди даје све одговоре
Потребно је:
- 1 велика кашика брашна
- уље
- суви зачин
- со, бибер
- першунов лист
- као прилог препечен хлеб (у предлогу)
Припрема:
На уљу пропржити кашику брашна да постане кремаста. Сипати 1 л воде. Додати 1 кашичицу сувог зачина (по жељи) соли. Пустит да ври, водити рачуна да ври на тихој температури да чорбица не покипи.
Додати соли и пустит да ври 3-4 минута. По жељи ради густине додати кашику умућеног инстанта од печурака. На крају убацити сецкан першунов лист. Ја као прилог овој чорбици додајем сецкан препечен и двопек.
Цео рецепт погледајте на видеу у прилогу.