ИСХРАНА по рецепту ЈЕЛЕНЕ РОЗГЕ: Певачица због ЗДРАВСТВЕНОГ ПРОБЛЕМА на посебном РЕЖИМУ, зими ЈЕДЕ ово
Сигурно није гладна!
Јелена Розга, која има 57 килограма, каже да због проблема са штитастом жлездом не може да се угоји ни пола килограма. Певачици је 2006. године откривена хипертиреоза, а пре четири године и тахикардија.
Шармантна Сплићанка прича како живи са овим болестима, због којих већ годинама има исту килажу.
- Моји проблеми са штитном жлездом ми не дају да се угојим ни килограм, али има и до генетике и до тога што живим поред мора. Штитаста жлезда понекад уме баш да ме зеза, али генерално се добро осећам. Не дам се ја, само осмех на лице и позитива - прича певачица и додаје да је оболела због стреса.
ПАЛЕНТА ДИЈЕТА КОЈА ТРАЈЕ 4 ДАНА: Килограми се топе, а ситост је загарантована (ЈЕЛОВНИК)
УРОЛОГ ОБЈАШЊАВА: Ово нисмо знале о уринарним инфекцијама, а ВАЖНО ЈЕ за сваку жену!
- Сада је најважније да се што мање узрујавам, и због срца и због штитасте жлезде. У претходних неколико година све концерте сам отпевала без проблема захваљујући терапији и дисциплини. И даље скоро два сата могу да певам и играм са својом публиком.
Јелена каже да јој наступи замењују класичне тренинге у теретани.
- На бини проведем неколико сати певајући и плешући, и то је одличан начин да се остане "фит" и буде у доброј кондицији. Када је почела пандемија коронавируса, морала сам да престанем да тренирам и то је био шок за моје тело. Због тога ми је, док сам била у изолацији, прорадила и штитаста жлезда. Онда ми је тренер рекао да почнем да вежбам код куће, што ми је било и корисно и потребно. Када је реч о исхрани, певачица истиче да је одувек водила рачуна шта једе.
- Пазим шта једем, иако сам велики гурман. Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада себи дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију исхрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам да једем печено кестење - објашњава Розга.
ОВО ЈЕДЕ ЈЕЛЕНА РОЗГА
Доручак: Омлет са беланцима, маслинама и младим сиром
Ручак: супа, месо, салата
Вечера: Риба и поврће
Трик савет: Будите умерени у свему!