За ДВЕ НЕДЕЉЕ 8 КГ МАЊЕ! Јапанска дијета којом су жене ОПСЕДНУТЕ, сваки дан се једу ЈАЈА и пије се КАФА
Овај режим исхране треба пратити 14 дана.
Јапанци се сматрају једном од најздравијих нација због велике дисциплине у исхрани и вежбању. Просечна жена из Јапана висока је 160 цм и тешка од 45 до 55 килограма. Јапанке у 90% случајева нису гојазне, чак ни у позним годинама.
Због тога смо се запитали шта једу Јапанци да би остали фит?
По правилу, Јапанци доручак, ручак и вечеру сажму у два јела у којима има и меса, и рибе, и пиринча и поврћа. Трик ове дијете је што се калорије током времена смањују што тера тело да убрзано сагорева масноће.
На крају, резултат ове дијете је 8 кг мање.
Први дан:
Доручак: Кафа без шећера.
Ручак: Два кувана јаја, салата од купуса и једна чаша сока од парадајза.
Вечера: Парче печене или куване рибе (150 грама).
Други дан:
Доручак: Кафа без шећера.
Ручак: Печена или кувана риба са салатом од свежег поврћа (купус, парадајз, краставац, или зелена салата).
Вечера: Парче куване јунетине (100) и шоља кефира.
Трећи дан:
Доручак: Црна кафа са крекером.
Ручак: Тиквица испржена у уљу.
Вечера: Кувана јунетина (200 грама); 2 јаја; зелена салата.
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/04/12/profimedia-0317859818.jpg?itok=0web3Qnh)
НЕУСТРАШИВИ сте и у центру ПАЖЊЕ, а и даље имате осећај да сте САМИ? Проверите да ли сте можда АЛФА ЖЕНА!
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/01/26/profimedia-0608858323.jpg?itok=Ei_24rCk)
Снижава ХОЛЕСТЕРОЛ и топи САЛО ОКО СТРУКА! Природни мелем од ТРИ САСТОЈКА за убрзавање метаболизма
Четврти дан:
Доручак: шоља кафе.
Ручак: Три куване шаргарепе, 1 кувано јаје, парче тврдог сира (15 г).
Вечера: Свеже воће и поврће.
Пети дан:
Доручак: Рендана шаргарепа са соком од лимуна.
Ручак: Пржена риба и шоља сока од парадајза.
Вечера: Воће по избору.
Шести дан:
Ручак: Кувана пилећа прса (колико год желите).
Вечера: Два кувана јаја и шоља сока од шаргарепе.
Седми дан:
Доручак: Чај.
Ручак: Кувана јунетина (200 грама) и воће.
Вечера: Било која од горе наведених вечера, осим јунетине.
Током ових седам дана изгубићете већину килаже. Вода ће нестати из организма, као и надутост. Дозвољено је пити 2 литра воде дневно.
Осми дан:
Доручак: Кафа.
Ручак: Пилеће груди и салата од купуса или шаргарепе.
Вечера: Два кувана јаја и шоља сока од шаргарепе.
Девети дан:
Доручак: Рендана шаргарепа са соком од лимуна.
Ручак: Пржена или кувана риба са шољом сока од парадајза.
Вечера: Воће.
Десети дан:
Ручак: Три куване шаргарепе, парче сира и 1 кувано јаје.
Вечера: Воће.
Једанаести дан:
Доручак: Кафа са крекером.
Ручак: Пржена тиквица.
Вечера: 2 јаја; парче куване јунетине (200 грама); салата.
Дванаести дан:
Доручак: Кафа са крекером.
Ручак: Кувана или пржена риба са ренданом шаргарепом.
Вечера: Кувана јунетина (100 грама) и шоља кефира.
Тринаести дан:
Доручак: кафа
Ручак: Два кувана јаја, кувана шаргарепа, шоља сока од парадајза.
Вечера: Кувана или пржена риба.
Четрнаести дан:
Доручак; Кафа.
Ручак: Грилована тиквица.
Вечера: Кувана јунетина (100 грама) и свеже поврће.
Јеловник јапанске исхране је веома једноставан: много јаја, рибе и поврћа, као и здравог меса.
Приметићете да се доручак прескаче, тј. конзумира се само црна кафа или чај - слично аутофагији. Што значи да Јапанци пуштају тело да одмори од хране, те тако организам сам може да преради унету храну.