ЈЕДИТЕ ШТО ВИШЕ ЉУТИХ ПАПРИЧИЦА: Баш ОВА намирница вам може спасити живот од СМРТОНОСНЕ БОЛЕСТИ
Што више то боље.
Љуте папричице су врло лековите, а један састојак који садрже може да убије ћелије рака! Истраживања доказују да главни састојак у љутим папричицама убија ћелије рака.
ИСХРАНУ МОРАМО МЕЊАТИ СА ГОДИНАМА: Шта треба да једемо са 20, 30, 40...?
Капсацаин је састојак који папричицама даје љут укус. Баш тај састојак уништава малигне ћелије, а самим тим спречава настанак тумора. Када капсацисин дође у додир са малигном ћелијом, он разара њену мембрану и ствара рецепторе који контролишу супстанце које улазе и излазе из ћелије, као што су натријум и калцијум. Када се капсацаин помеша са овим моћним рецепторима, малигна ћелија се уништава.
Сви мисле да се од њега мршави, кад ипак... Ово је права истина о ЈАБУКОВОМ СИРЋЕТУ!
НИЈЕ НЕДОСТИЖНО: Ево колико трбушњака треба да урадиш ДНЕВНО, како би видела плочице на стомаку!
Међутим, пре него што навалите на љуте папричице треба да знате да оне немају толико дејство као што би га имао капсацисин у таблетама или у комбинацији антиканцерогених терапија. Ово откриће треба додатно да се истражи, али је свакако крупан корак у борби против епидемије канцера.