Брзо и лако, а преукусно: Заувек промените начин на који правите палачинке уз помоћ овог рецепта
Често можемо чути како је за енергичан и продуктиван дан неопходно уносити довољну количину протеина. Ево једног укусног а лаганог начина за то.
На свом инстаграм профилу, Наташа Денић, дигитални креатор објављује различите рецепте и савете који новијим куварима могу да помогну да се опробају у кулинарству, а искусним куварима да можда промене свој мени.
Протеини су јако битан суплемент у савременом животу јер су извор енергије и доприносе правилном развијању мишића, а посебно током треинга. Спорташима се најчешће саветују шејкови, али због понекад непријатног укуса који имају, често траже замену.
![Äetkice za zube u plastiÄnoj posudi](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/01/31/shutterstock_2159092713.jpg?itok=x9vc4_AU)
Сви јој имамо приступ, а не знамо за шта све можемо да је користимо и колико је заправо значајна
![Kafa](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2024/01/31/kafanaslovna_1.jpg?itok=2ZG6t_Ox)
КОЛИКО КОФЕИНА ДНЕВНО ЈЕ ПРЕВИШЕ? Ово су симптоми превеликог уноса
![SeÄenje luka](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/07/18/luk.jpg?itok=qe9ID2MG)
Ево како да не плачете док сечете лук: Позната манекенка се сада куне у ОВАЈ ТРИК
ПОТРЕБНО:
- 1 јаје
- 150гр грчког јогурта
- 40гр спелтиног брашна
- 20гр whey протеина
- боровнице
- мед
У тексту испод видеа Наташа наводи и пар савета:
- Савет: најлепше су кад се једу одмах јер су мекане и преукусне. Када се охладе изгубе на укусу, значи нису најидеалније за понети. Могу, али предност дајем првој опцији. Обавезно их пећи на смањеној температури рингле. Одлична густина теста за печење, лако се формира облик и лако се окрећу. Не лепе се и не распадају. Додатке бирајте по жељи - написала је.
Процес припреме можете видети на снимку:
Србија данас/Инстаграм/пецатзивота