Старинско ЈЕЛО које топи килограме као од шале: Са овом дијетом мршавићете боље него икада
Изузетно је здрав и пожељан у свакодневном јеловнику
Не само да је добро за дијету, већ га је пожељно свакодневно имати у исхрани.

Једе само СУПУ ОД КОСТИЈУ и пије кафу - Глумица покренула лавину када је објавнила како се негује и храни

Да ли је добро или не да се носи ГРУДЊАК?! Ево како се то одражава на ваше груди

ДОКТОРКА САВЕТУЈЕ - Исправна хигијена интимне регије код жена захтева много више од воде
Качамак је једно од најпознатијих старинских јела, које се се спрема очас посла. Осим тога што је једноставан за припрему, веома је здрав и не садржи глутен. Делује стимулативно на варење и на црева, па се препоручује и за дијете.
У количини од 125 грама садржи 80 калорија, 17 грама сложених угљених хидрата и само грам масти.
Изузетно је здрав и пожељан у свакодневном јеловнику. Када нисте на дијети, обавезно га спремите за доручак или вечеру, а можете и као прилог уз месо и поврће.
Кукуруз је заслужан за све добробити овог укусног јела. Одмах иза пшенице и пиринча, кукуруз важи за најважнију житарицу на свету. То је једна од најбољих намирница која људски организам испуњава дуготрајном добром енергијом.
Кукурузно брашно садржи велики низ хранљивих супстанци. То брашно је велики извор фолата, витамина Б6, К и Е, пантотенске киселине, тијамина, рибофлавина и нијацина. Такође, може се похвалити с великим садржајем фосфора, магнезијума, цинка, калијума, бакра, селена и мангана.
Захваљујући кукурузу који садржи, качамак има врло мали број калорија у себи, те је због тога идеалан оброк за мршављење. Она је једна од најбољих и најефикаснијих намирница које се препоручују када су дијете у питању.
Дијета по данима - јеловник:
1. дан
400 г паленте, 1 краставац, 1 парадајз, 1 јабука, 2 литре воде.
2. дан
Дуплирајте мени из првог дана.
3. дан
400 г паленте, салата од 300 г зелене салате, 200 г свежег купуса, 2 шаргарепе, мало лимуновог сока и 1 кашичице маслиновог уља, 2 литре воде, 3 шоље зеленог чаја без шећера.
4. дан
Дуплирајте мени из трећег дана.
Србија Данас/Новости