МЕСО И ПОВРЋЕ У САВРШЕНОМ СКЛАДУ! Припремите најукуснији РУЧАК по БАКИНОМ рецепту, веома је здрав!
26.02.2021.
08:40
Коментари (0)
Уколико немате идеју шта да кувате, ево једне добре!
Данас нам из бакине кухиње стиже рецепт за запечени кафриол. Уколико сте у потрази за укусним и здравим ручком, ово је прави рецепт за вас.
Ево шта свака БУБУЉИЦА која нам изађе ГОВОРИ О ЗДРАВЉУ 

Ево шта свака БУБУЉИЦА која нам изађе ГОВОРИ О ЗДРАВЉУ
КАКАВ ФРАЈЕР! Драгана Мирковић скоро никада не показује своју децу, сад је објавила слику СИНА МАРКА и имала је за то посебан разлог 

КАКАВ ФРАЈЕР! Драгана Мирковић скоро никада не показује своју децу, сад је објавила слику СИНА МАРКА и имала је за то посебан разлог
Потребно је:
- 1 карфиол средње величине
- 200 гр киселе павлаке
- 2-3 јаја
- 200 мл. млека
- соли, бибера
- по жељи мало сувог зачина
- 3 чена белог лука
- 2-3 кашике презли
- оригано
- уље
- ћуфтице ( овде рецепт за ћуфте) рецепт ћуфтица
Припрема:
Цветове карфиола искидати на цветиће па скувати а листове карфиола такође скувати не много на пола око 10 мин. У чинију размутити јаја додати павлаку и млеко. мало соли бибера и изгњечен бели лук. Плех величине 35 x 25 цм подмазати па посути мало са презлама Преко презли поређати цветове карфиола и насецкане листове. Прелити са спремљеним преливом. Између служити ситне мале ћуфтице. Ћуфтице мало прелити уљем. Пећи на 200 степени Ц око 60 мин.
Видео рецепт имате у прилогу.