Преукусне ЛАЗАЊЕ са ШУНКОМ и СУВИМ ВРАТОМ из бакине кухиње - Одличан предлог за данашњи ручак (ВИДЕО)
09.11.2022.
09:37
Коментари (0)
Брзо и лако се припрема!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за лазање.
Потребно је:
- паковање лазање
- 1 јаје
- 150 гр шунке
- 150 гр сувог врата
- 150 гр листова качкаваља
- 200 гр к. павлаке
- кечап
- мало ренданог пармезана
Шкорпија да ЧУВА НОВАЦ, Рак ПРЕОПТЕРЕЋЕН - Хороскоп за СРЕДУ је пред нама, погледајте шта предвиђа за вас
Шкорпија да ЧУВА НОВАЦ, Рак ПРЕОПТЕРЕЋЕН - Хороскоп за СРЕДУ је пред нама, погледајте шта предвиђа за вас
Довољна је ЈЕДНА РАКИЈСКА ЧАШИЦА: Овај напитак је БОМБА за КРВНУ СЛИКУ, чисти организам, пије се пре доручка
Довољна је ЈЕДНА РАКИЈСКА ЧАШИЦА: Овај напитак је БОМБА за КРВНУ СЛИКУ, чисти организам, пије се пре доручка
Припрема:
Лазање скувати па их ставити мало у хладну воду. Извадити из воде па ставити на крпу да упије влажност. Јаје умутити додати павлаку па изједначити. На лист лазање ставити две кашике фила па премазати лист лазање.
Ставити два листа шункарице као и сувог врата, затим два листа качкаваља као и мало кечапа. Додати преко мало умућене павлаке па увити у ролницу. Ватростални суд подмазати уљем па ређати ролнице.
Остатак павлаке премазати преко ролница. Нарендати и мало качкаваља. Пећи на 200 степени око 40 мин да лепо порумени. Служити топло! Пријатно!