ЛЕПА БРЕНА изгледа савршено захваљујући ОВОЈ ИСХРАНИ: Омлет је на првом месту, али ту су и ПИЦЕ И БУРГЕРИ
Певачица строго поштује ова правила већ годинама
На самом почетку каријере, Лепа Брена, је муку мучила са вишком килограма. Како сама каже, једног дана је стала пред огледало и схватила да хитно мора да смрша.
Од тада, па до данас се придржава овог јеловника. Зхваљујући њему, она има савршену линију, а изгубљене килограме никад није повратила.
Када је почела да се храни на овај начин, за шест месеци је са 89 килограма спала на 67.
ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ ако још увек пратите бившу љубав на друштвеним мрежама! ПСИХОЛОГ ОТКРИВА ЗАШТО ЈЕ ТО ОПАСНО!
Припремите АУТО ЗА ЗИМУ: Зима у саобраћају почиње 1. новембра, савети за ОДМРЗАВАЊЕ БРАВА, МЕЊАЊЕ ГУМА...
Певачица сматра да је умереност кључ за добру линију и здравље.
- У мојим годинама човек научи да не треба ни у чему да претерује, нарочито у месу, које је код нас главно у јеловнику - прича певачица и објашњава како је годинама успела да задржи фигуру на којој су јој многе жене завиделе:
- Свако јутро кад устанем, вежбам јогу. Без обзира на то колико година имате, битно је да једете мање, јер се тада боље осећате. Волим да поједем и слаткише и понеки хамбургер, пицу, само што се трудим да не претерујем. - закључила је фолк звезда за ,,Блиц".
Ево како изгледа њен план исхране:
Дан 1
Доручак: Мусли од овсаних пахуљица, бадема и свежег воћа
Ручак: Риба са роштиља и поврће на пари.
Вечера: Потаж, супа или велики тањир са младим сиром.
Дан 2
Доручак: салата и 2 кувана јајета.
За салату је потребно: 1 шоља купуса, ½ шоље шаргарепе, ½ шоље цвекле, 1 супена кашика уља.
Припрема салате: након што промашате састојке, прелијте их уљем.
Ручак: тањир потажа од поврћа, 200 г гриловане рибе, свежа салата од поврћа, по избору.
Вечера: салата.
Потребно је: 1 шаргарепа, 1 краставац, 1 шоља црвеног купуса, ½ празилука, 1 шоља зелене салате, руколе, младог спанаћа, 1,5 кашика уља, ½ кашике лимуновог сока, 150 г гриловане пилетине/ конзерва туњевине, шоља јогурта.
Припрема: након што састојке исечете до жељене дебљине, измиксајте их и уживајте у здравом залогају.
Дан 3
Доручак: омлет са броколијем и сиром.
Ручак: тањир потажа од поврћа, 150 г грилованог бифтека, свежа салата од поврћа.
Вечера: медитеранска салата од туњевине.
Потребно је: ¼ зелене салате, 100 г парадајза, ¼ црвеног лука, ½ краставца, ½ зелене паприке, 20 г фета сира, 20 г маслина, ½ кашике оригана, ½ конзерве туњевине у маслиновом уљу, 15 мл сирћета/лимуновог сока, ½ супене кашике уља, 200 мл јогурта.
Припрема: промешати туњевину, зелену салату, парадајз, црвени лук, краставац и паприку. Додати сир и маслине и јогурт. Додатно промешати, ставити сир, маслине и прелити сирћетом или лимуновим соком.
Дан 4
Доручак: омлет и салата.
Ручак: тањир потажа, 200 г грилованог белог меса, свежа салата од поврћа.
Вечера: Цезар салата.
Дан 5
Доручак: мафини са паприком, печуркама и јајима.
Ручак: тањир потажа од поврћа, 200 г гриловане рибе, свежа салата од поврћа.
Вечера: Сезинска витаминска салата са коцкицама меса.