Чисти ЈЕТРУ за ТРИ ДАНА: Скувала је СМЕСУ од ДВА састојка, одмах осетила ОЛАКШАЊЕ, подстиче пробаву и циркулацију
Одличан природан напитак...
Масна јетра је последица како нездраве исхране тако и претеране конзумације алкохола. Веома је важна за организам јер чисти крв и подстиче избацивање токсина из организма, због чега не сме бити превише оптерећена.
Како бисте је очистили потребно је да свакога дана уносите минимум две литре течности, воде и чаја без шећера, а поред овога избегавајте сиреве, млечне производе, црвено месо, мајонез, слаткише и храну која је индустријски прерађена. Доста воћа, поврћа, рибе и белог меса које је дозовљено, поред воде и биљних чајева ће бити од помоћи у овој ситуацији, као и рецепт од сувог грожђа који вам препоручујемо.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/09/24/fdsfdsfdsfds_0.jpg?itok=0zdtfjvn)
ОДРАСЛА ЈЕ КАО СИРОЧЕ, па постала НАЈПОПУЛАРНИЈА ПЕВАЧИЦА! Муж је ОСТАВИО, ћерка ПОГИНУЛА, уследила АГОНИЈА
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/10/20/profimedia-0608844949.jpg?itok=Sqwl9gdV)
НИЈЕ ПОМФРИТ, А НИ ГАЗИРАНИ СОК: Ову НАМИРНИЦУ прогласили НАЈНЕЗДРАВИЈОМ, једете је скоро сваки дан
Грожђице се показују врло храњивом храном, попут већине ораха, али данас ћете научити припремити природно пиће које је врло учинковито за спречавање болести. Грожђице се могу конзумирати у више облика, било као пратилац у вашим салатама, јогурту.
То су делови предности:
- Имају велики извор енергије због високог садржаја угљикохидрата
- То је природни диуретик
- Имају влакна која помажу у пробави
- Оне продстичу циркулацију крви
- Садржи антиоксидансе који се боре против слободних радикала
Вода с грожђицама може бити веома здраво, природно пиће.
РЕЦЕПТ:
Прво оперите грожђице. У две чаше воде која ври додајте 100 грама сувог грожђа. Оставите да се кува на лаганој ватри 20 минута, затим скините пустите да се охлади, процедите и можете одмах пити, али за бољи учинак најбоље ујутру након буђења на празан желудац.