НАЈБРЖИ СЛАТКИШ готов за 15 минута: Мекани, сочни БИСКВИТ никад једноставнији за припрему (РЕЦЕПТ)
20.10.2021.
08:10
Коментари (0)
Прсте да полижеш
Слатки и брзи слаткиши су увек добра идеја, али рецепте за исте није једноставно пронаћи.
Зато вам ми доносимо најмекши и најслађи рецепт за бисквит право из бакине кухиње.
УКОЧЕНА СУ ВАМ КОЛЕНА и тешко их савијате? Уз помоћ ОВОГА ћете се вратити нормалном животу, а БОЛ ЋЕ НЕСТАТИ![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0229405945.jpg?itok=TeR8C0NM)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0229405945.jpg?itok=TeR8C0NM)
УКОЧЕНА СУ ВАМ КОЛЕНА и тешко их савијате? Уз помоћ ОВОГА ћете се вратити нормалном животу, а БОЛ ЋЕ НЕСТАТИ
ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Ракове очекује нешто судбинско, Лавове криза у љубави, Рибе стрес![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/02/04/profimedia-0319250178.jpg?itok=Rh_jYGKB)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/02/04/profimedia-0319250178.jpg?itok=Rh_jYGKB)
ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Ракове очекује нешто судбинско, Лавове криза у љубави, Рибе стрес
Потребно је:
- 5 јаја
- 100 гр шећера
- 5 пуних кашика брашна
- 1 кашичица прашка за пециво
- 70 мл уља
- корица лимуна по жељи
- џем од кајсија или било који
Припрема:
Умутити јаја са шећером, додати брашно са прашком за пециво корицу лимуна уље и све изједначити. Плех од шпорета обложити пек папиром и истрести тесто и изједначити.
Пећи на 200 степени Ц око 15 мин да порумени. Истрести на крпу и увити.
Кад се мало прохлади одвити премазати џемом и поново увити. посути прах шећером Сећи на ролатиће и сладити се.