НАЈЛЕПША И НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА ПИТА СА ЈАБУКАМА: Смазаћете је за тили час, а потребно је само неколико састојака
20.02.2023.
09:24
Коментари (0)
Замирисаће цео комшилук, а невероватно је укусна
Потребно је
- 10 кашика гриза
- 3 кашике кекса
- 3 кашике мл. ораха
- 3 кашике рендане чоколаде
- мало цимета
- 4 крупније јабуке
- 500 гр танких кора
- 150 гр шећера
- 1 ванилин шећер
- 50 мл воде
- уље
Ништа укусније нисте пробали! СОЧНА ПОХОВАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту - Брзи ручак за целу породицу (ВИДЕО)
Ништа укусније нисте пробали! СОЧНА ПОХОВАНА ПИЛЕТИНА по бакином рецепту - Брзи ручак за целу породицу (ВИДЕО)
Савршени ТРИЛЕЋЕ КОЛАЧ - По провереном бакином рецепту који СВИ ТРАЖЕ, укус ће вас одушевити! (ВИДЕО)
Савршени ТРИЛЕЋЕ КОЛАЧ - По провереном бакином рецепту који СВИ ТРАЖЕ, укус ће вас одушевити! (ВИДЕО)
Припрема:
Измешати све суве састојеке.
Прву кору поуљити, додати другу кору уље, па преко ње 2 кашике сувих састојака. Додати трећу кору и њу поуљити, па суве састојке и рендане јабуке, и четврта кора само суве састојке и увити у ролат.
Тако до краја. Исећи на мању парчад, премазати уљем и пећи на 200 степени 40 минута.
Прокувати воду, шећер и ванилин шећер да се добије ређи сируп, па врућу питу прелити. Оставити да упије. Служити охлађену.