НАЈЛЕПШЕ ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Меке као душа, танке и укусне као мрсне! (РЕЦЕПТ)
24.03.2022.
08:14
Коментари (0)
Уживајте у омиљеној посластици и у данима поста
Ко каже да током поста морате да се одрекнете сласних палачинки?
Ту је одличан рецепт прилагођен посним данима, а палачинке спремљене на овај начин мекане су и укусне, као и мрсне!
ОТПУШАВА НОС ЗА ПЕТ МИНУТА: Доктор ОТКРИО ТЕХНИКУ која помаже, ИНСТАНТ олакшање (ВИДЕО)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/11/18/profimedia-0529072363.jpg?itok=2o7ZykJo)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/11/18/profimedia-0529072363.jpg?itok=2o7ZykJo)
ОТПУШАВА НОС ЗА ПЕТ МИНУТА: Доктор ОТКРИО ТЕХНИКУ која помаже, ИНСТАНТ олакшање (ВИДЕО)
ИЗУЗЕТНО ТЕЖАК ПЕРИОД: Астролози УПОЗОРАВАЈУ, ова ТРИ ЗНАКА ће се ДОСТА НАМУЧИТИ у наредних пар месеци![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0187798230.jpg?itok=yok0sJCg)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0187798230.jpg?itok=yok0sJCg)
ИЗУЗЕТНО ТЕЖАК ПЕРИОД: Астролози УПОЗОРАВАЈУ, ова ТРИ ЗНАКА ће се ДОСТА НАМУЧИТИ у наредних пар месеци
Потребно је:
- 300 мл киселе воде
- 30 мл уља
- соли
- брашно по потреби
Припрема:
У чинију сипати киселу воду, додати уље, со, па додавати брашно да тесто буде ретко. Тиме ће те добити фине танке прозирне палачинке.
Тигањ подмажите уљем, сипајте кутлачу теста и распоредите по целом тигању. Пржити са једне и друге стране.
Филујте по жељи.