НАЈПОПУЛАРНИЈИ ДОРУЧАК УСТВАРИ НИЈЕ ЗДРАВ? Многи га обожавају, а праве ОВУ грешку!
Добро обратите пажњу...
Ако желите да уносите више влакана, можда имате проблем с варењем или бисте једноставно хтели да се решите којег килограма вишка.
Али знајте да многи производи на којима "поносно" пише да садрже додата влакна крију гомилу калорија и штетних састојака! Један од њих је и куповна овсена каша коју многи једу за доручак!
КАКО СОДА БИКАРБОНА ЛЕЧИ МОКРАЋНЕ ИНФЕКЦИЈЕ: 1 кашичица дневно умирује пецкање у бешици
УПИЈА ТОКСИНЕ И ВЛАГУ: Ова биљка ЧУВА ваше здравље, а веома једноставно се ГАЈИ! (ФОТО)
Сестра Луне Ђогани на МЕТИ КРИТИКА: Због ОВОГА је нападају, а она узвраћа "То ради СВАКА ДРУГА особа!"
- Брзе овсене каше праве се од овсених пахуљица које су скуване на пари и опет осушене, али обично имају и неки додати укус као што су цимет, чоколада или воћна арома - рекла је нутриционисткиња Лиса Хајим.
- Овас јесте једна од најздравијих намирница, али не када јој се дода гомила шећера и соли да би имала укус, као и вештачке боје и укуси којима ту није место. Овакве каше имају висок гликемијски индекс, што значи да вам од њих шећер у крви брзо скаче. То је нарочито забрињавајуће ако имате дијабетес или сте у предијабетичном стању - рекла је она.
Грешка је заправо што људи често купују готове смесе. Ако желите да будете сигурни, направите сами овсену кашу и додајте јој свеже воће, јогурт и попијте зелени чај, то је најбољи начин да унесете влакна, витамине и минерале и решите се килограма вишка!