Најсочнији ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР у СОСУ из бакине кухиње: Укусна оброк који се БРЗО спрема, треба ти пар састојака
27.11.2021.
09:13
Коментари (0)
Уколико немаш идеју шта да спремаш за ручак, ево препоруке...
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за најукуснији кромпир.
ДОКТОР САВЕТУЈЕ: Ево како да ПРЕКИНЕТЕ ГЛАВОБОЉУ за ПАР СЕКУНДИ, све је у стимулацији ове тачке на лицу![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/11/27/dsfsfdsf_0.jpg?itok=467-E3Dn)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/11/27/dsfsfdsf_0.jpg?itok=467-E3Dn)
ДОКТОР САВЕТУЈЕ: Ево како да ПРЕКИНЕТЕ ГЛАВОБОЉУ за ПАР СЕКУНДИ, све је у стимулацији ове тачке на лицу
Вага да ИЗБЕГАВА АЛКОХОЛ, Стрелац има ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ: Дневни хороскоп за СУБОТУ је ту![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/06/30/profimedia-0588889682.jpg?itok=XYBOX8wu)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/06/30/profimedia-0588889682.jpg?itok=XYBOX8wu)
Вага да ИЗБЕГАВА АЛКОХОЛ, Стрелац има ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ: Дневни хороскоп за СУБОТУ је ту
За мању меру потребно је:
- 600 гр кромпира
- соли бибера
- маслиново уље
- рузмарин, бели лук
- мало млевене и туцане љуте паприке
- зачина по жељи
- рузмарин
- 1 кашика киселе павлаке
- 100 мл млека
- 100 мл. јогурта
- мало ренданог качкаваља
Припрема:
Кромпир огулити и исечи на листиће, додати све зачине, мало уља, соли бибера, сецкан рузмарин, млевену и туцану паприку и поређати у подмазан плех.
У чинију измешати павлаку, млеко јогурт, качкаваљ и прелити кромпир. Мало одозго може рендан качкаваљ и першунов лист.
Пећи на 220 степени Ц око 30-40 минута.
Цео рецепт погледајте на видеу у прилогу.