НАЈУКУСНИЈИ РЕСТОВАНИ КРОМПИР СЕ СПРЕМА ОВАКО: Идеалан и као прилог и као главно јело, а на столу буде за ТИЛИ ЧАС
20.12.2022.
08:11
Коментари (0)
Пост још увек траје. Тим поводом спремите укусан и посан рестовани кромпир
Потребно је:
- 600 гр кромпира
- 1 главица црног лука
- 1 кашичица мл. паприке
- по жељи бибер. зачин со
- першунов лист
- уље
Рецепт СТАР ДЕЦЕНИЈАМА - Домаћи лек који ПРЕКИДА КАШАЉ у најкраћем року, на бази овог поврћа
Рецепт СТАР ДЕЦЕНИЈАМА - Домаћи лек који ПРЕКИДА КАШАЉ у најкраћем року, на бази овог поврћа
БРЗА ПОСНА ПИТА СА МЛАДИМ ЛУКОМ: За пола сата имаћете здрав и укусан оброк (РЕЦЕПТ, ВИДЕО)
БРЗА ПОСНА ПИТА СА МЛАДИМ ЛУКОМ: За пола сата имаћете здрав и укусан оброк (РЕЦЕПТ, ВИДЕО)
Припрема:
Скувати кромпир може у љусци или га огулити. Исећи га на коцкице.
Лук исечи на ситно, па кад порумени додати паприку, зачин, по жељи мл. бибер со и сипати кромпир.
Помоћу две шпатулице све измешати. Сервирати поред меса, рибе или већ шта желите као прилог.
Може се јести и самостално. Пријатно!