НАПРАВИТЕ ВРХУНСКЕ ГРИЦКАЛИЦЕ САМИ: Хрскави специјалитет СА ПИВОМ, КАЧКАВАЉЕМ и ШУНКОМ за савршену ужину (ВИДЕО)
12.06.2022.
19:08
Коментари (0)
Уживаћете чак и у припреми
Већина људи воли грицкалице, а добра вест је да више не морате да их купујете, већ можете, помоћу бакиног новог рецепта, направити укусније и хранљивије код куће.
БРЗЕ РОЛНИЦЕ СА ШУНКОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Овакав доручак још НИСТЕ ПРОБАЛИ, хрскаво и укусно! (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/10/sd_35.jpg?itok=l0ikMhnY)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/10/sd_35.jpg?itok=l0ikMhnY)
БРЗЕ РОЛНИЦЕ СА ШУНКОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Овакав доручак још НИСТЕ ПРОБАЛИ, хрскаво и укусно! (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Рецепт за КНЕДЛЕ са КАЈСИЈАМА: Припремите их на бакин начин, брзо и једноставно (ВИДЕО)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/11/dfdsfsdf.jpg?itok=OKam5bhM)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/11/dfdsfsdf.jpg?itok=OKam5bhM)
Рецепт за КНЕДЛЕ са КАЈСИЈАМА: Припремите их на бакин начин, брзо и једноставно (ВИДЕО)
ВЕГЕ РЕЦЕПТ: Освежавајући колач са јагодама, права ЛЕТЊА ПОСЛАСТИЦА (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/08/sd_32.jpg?itok=RdW8jwcn)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/08/sd_32.jpg?itok=RdW8jwcn)
ВЕГЕ РЕЦЕПТ: Освежавајући колач са јагодама, права ЛЕТЊА ПОСЛАСТИЦА (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Потребно је:
- 200 гр брашна
-1/2 прашка за пециво
- 2 јаја
- 100 гр шунке у коцкицама
- 100 гр качкаваља исеченог на коцкице
- 50 гр маслаца
- 50 мл маслиновог уља
- 100 мл пива
- 4 кашике сунцокретовог семена
- 2 кашике белог сусама
- 1 кашчица црног сусама
- 1 кашчица кима
- мало соли
Припрема:
Умутити миксером јаја са маслацом па додавати остале састојке и заместити тесто тако да буде ређе.
Угрејати апарат за галете, извадити смесу кашиком и пећи док не порумени.
Оставити да се зарумене јер су тада најхрскавије.
Уживајте у фантастичној грицкалици!